Oikeudellinen Ura: Miten tulla Paralegal

Posted on

Oikeudellinen Ura: Miten tulla Paralegal

Paralegal tai oikeusavustaja, on henkilö lakimiehiin, joka suorittaa tiettyjä tehtäviä, jotka normaalisti suorittaa asianajaja, pitäisi avustavana olla läsnä. Näitä ovat tutkii liittyviä seikkoja tapauksessa haastattelemalla asiakkaita ja todistajien laatiminen oikeudelliset asiakirjat, ja suoritetaan oikeudellista tutkimusta. Paralegals voi antaa oikeudellisia neuvoja ja aina työn valvonnassa asianajajan ja ovat välttämättömiä lakimiehiin, koska ne auttavat asianajajien useimmissa osa tapauksen tutkimusta ja valmistelua.

Termit ”avustavana” ja ”oikeusavustaja” käytetään olla vaihdettavissa, mutta se on hitaasti muuttumassa alan sisällä. Oikeudellinen avustajat viittaavat nyt enemmän sihteerin rooleja, kun taas paralegals suorittaa enemmän velvollisuuksia, jotka liittyvät suoraan lain.

Ketä olisi Paralegal

Kiinnostuneet oikeudellinen uraa, mutta jotka eivät ole varmoja he haluavat mennä oikeustieteelliseen ovat hyviä ehdokkaita tulla paralegals. On myös joitakin erityisiä taitoja, jotka paralegals tulisi olla, kuten viestintätaidot, tutkimus- ja tutkiva taitoja, ja moniajoon taitoja. Nämä ovat taitoja, joita opetetaan muodollista avustavana koulutusohjelmiin, mutta se auttaa, jos sinulla jo on niitä jossain määrin.

Bureau of Labor Statistics todetaan, että työn näkymiä avustavana ammattiin kasvaa noin 17% vuosina 2012 ja 2022, joka on nopeampi kuin keskimääräinen prosenttiosuus kasvun. Jos olet kiinnostunut urasta, joka kasvaa keskimääräistä nopeammin, tai jos on tarvittava osaaminen ja ovat kiinnostuneita amerikkalainen oikeusjärjestelmä, ura paralegal voi olla sinua varten.

Miten tulla Paralegal

Mukaan National Federation of Paralegal Associations, on olemassa useita tapoja tulla paralegal. On todistus ohjelmia, kaksivuotinen ohjelmia, ja neljän vuoden ohjelmia, jotka kaikki ovat ansioita, ja mikä reitti haluat mennä riippuu nykyisestä roolista ja koulutustausta ja mitkä lopulta tavoitteet ovat.

Tämänhetkisten työmarkkinoilla, on suositeltavaa, että paralegals on neljän vuoden tutkinto vähintään 24 opintopistettä laillinen erikoiskursseja. Myös jälkeisiä ylioppilastutkinnon todistukset, joiden avulla kyseiset neljä vuotta astetta muilla aloilla ansaita tarvittavat määrärahat ja sertifioinnin saada työtä paralegal. Huipputason asianajotoimistojen yleensä kuin niiden paralegals hallussaan neljän vuoden tutkinto todistus päälle, että jos haluat mennä tätä tietä.

NFPA on ehdotettu opetussuunnitelma avustavana ohjelmia, mutta eivät kaikki ohjelmat toimimaan näiden sääntöjen. On olemassa monia online-resursseja, joiden avulla kiinnostuneille opiskelijoille löytämään oikean virallisen koulutusohjelmaa heille. On myös mahdollisuus amerikkalainen Asianajajaliiton hyväksymä ohjelma, jonka NFPA suosittelee. Nämä ohjelmat ovat joko saavuttanut tai ylittänyt vaatimukset paralegals asettamat ABA.

Kun olet saanut jonkinlainen muodollisen koulutuksen, on myös täydennyskoulutusta, joka johtaa avustavana sertifioinnin. Se eroaa jälkeisestä ylioppilastutkinnon sertifiointi, joka oli jo mainittu. Avustavana sertifiointi edellyttää, että avustavana on vähintään vuoden kokemus ja sitten siirtää muodollinen tarkastus.

Koska lakimies

Päätös tulla avustavana ei tarkoita, että et voi tulla asianajaja ruodussa. Se on usein suositeltavaa, että ihmiset ovat kiinnostuneita lakia, mutta ei ratkaisevasti, että he haluavat mennä oikeustieteelliseen työtä avustavana saada kokemusta on oikeudellisia kysymyksiä ja nähdä, jos ne haluaisit tehdä tällaista työtä. Law School on sekä hyvin vaikeaa ja erittäin kallista, joten jos et ole varma, onko se oikea siirto sinulle, löytää työtä paralegal on kustannustehokkaampi investointi, kun päätät. Se mahdollistaa myös voit nähdä olosuhteita, että lakimiehet työskentelemään, mikä myös todennäköisesti auttavat teet päätöksen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *