Mitä notaarin Do? Tutustu Palkka, vaadittavat taidot, & More

Posted on

Mitä notaarin Do? Tutustu Palkka, vaadittavat taidot, & More

Laillistettu notaari on kohtuullisen tuottoisa, erittäin työllistettäviä, mutta hieman piilossa ammatillista asemaa. Tämä johtuu siitä, että sen tehtävät ovat usein mukana osana muita töitä. Tulossa notaari, joka tunnetaan myös julkisen notaarin, voi auttaa käynnistää oman yrityksen tai lisätä arvoa kuin toimistotyöntekijä. Velvollisuudet kuin notaari voi vaihdella, mutta notaarit ovat keskeisessä asemassa allekirjoittamaan oikeudellisesti sitovia sopimuksia Yhdysvalloissa.

Notaarin tehtävät ja vastuut

Notaarit ja notaari allekirjoittaa aineita hallita ja todistajien allekirjoitukset virallisissa asiakirjoissa. Näitä tehtäviä ovat seuraavat:

 • Document suorittamiseen (oikeudellisesti sitovia allekirjoituksia)
 • Vahvistaen mielentila kaikkien signees
 • Tunnistaminen petos tai pakottamista
 • Suoritettuaan notaarin todistuksen kaikki asiakirjat
 • Tarkastaa tunnistaminen sopimuksen osanottajien
 • On läsnä, kun asiakirjan suorittamiseen (tämä voi sisältää kiertävän)
 • hallinnoinnista valaan
 • Käsittely vakuutukset, sopimukset, laina-asiakirjat, avioliittotodistukset, ja muut oikeudelliset asiakirjat
 • Todisti erät tallelokero tai vastaava
 • Ylläpitäminen notaari lehdessä
 • Ajoitukseen liittyvät nimitykset

Huomautus : Näiden lisäksi vastuita, notaari allekirjoittaminen aineet on sertifioitu käsittelemään tilinpäätöksissä kiinnitys teollisuus.

Vaikka useimmat notaari työ on yksinkertainen, ehkä joskus kun työ on melko vaikeaa. Notaarina olet vastuussa korjaamiseksi tai hylännyt allekirjoitusten kyseessä on petos tai pakottamista. Olet myös vastuussa päättääkseen allekirjoittajat ovat tervejärkinen ennen ja virallinen asiakirja allekirjoittamista.

palkkaus

Tulossa notaari voi olla palkitseva työpaikka jos nautit käsittely oikeudellisia asiakirjoja ja ohjata allekirjoittajat suorittaa virallinen sopimus. Joissakin osissa Yhdysvaltoja, löytää pätevä notaari voi olla haastavaa, ja monet muodolliset sopimukset eivät ole voimassa, elleivät ne ole notaarin.

 • Mediaani vuosipalkka : $ 34749 ($ +14,53 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta : $ 51000 ($ +22,93 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta : $ 19000 ($ 9,98 / tunti)

Notaarit voidaan maksaa myös yhtiökohtaisesti allekirjoitusta tai asiakirjaa kohti perusteella. Määrä vaihtelee perustuu asiakirjan tyypin notaarin ja valtion lakia.

Koulutus, ja sertifiointi

Täyttävien notaari voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin ohimennen taustan tarkistus. Kuitenkin joissakin valtioissa, sinun on läpäistävä tentti tulla notaari. Koska jokainen tila vaihtelee sen vaatimukset notaarien, sinun täytyy tarkistaa oman asuinvaltiossaan, mitä tarvitaan. Halusitpa työllistää itsensä tai lisätä notarisoinnin ansioluettelosi, täyttäviä on tyypillisesti nopea, yksinkertainen ja edullinen prosessi.

 • Koulutus : Jokainen valtio Yhdysvalloissa on erilaisia standardeja, joilla voit tulla notaari. Kuitenkin kaikki valtiot vaativat, että sinulla on asunut laillisesti kyseisen valtion, vähintään 18 vuotta vanha, ja ilman rikosrekisteriä.
 • Sertifiointi : ei ole virallista sertifiointi notaarien. Useimmat valtiot vaativat teitä saattamaan sovelluksen (maksullisia noin $ 100) ja saada taustan tarkistus. Jos notaarin haluaa saada laajennettu tehtävänsä notaarin allekirjoituksen agentti, voi olla lisämaksuja ja taustan tarkistamisesta saada todistus.
 • Koulutus : Vaikka ei jokainen valtio tarvitsee notaari koulutus, se on aina hyvä idea. Useimmat notaari kursseja voi suorittaa verkossa. Käy paikallisen Community College verkkosivuilta tai kansallinen notaari Association verkkosivuilla lisätietoja.

Notaari Taidot ja kompetenssit

Monet pätevyysvaatimuksista notaarit ovat samanlaisia ​​kuin oikeudellisia sihteereitä, minkä vuoksi monet suorittaa sekä työpaikkoja. Sama voidaan sanoa pankkiirit ja laina virkamiehet. Notaarien on oltava mukava menettelyjä, valtion lakeja, paperityötä ja byrokratiaa liittyy byrokratian ja hallinnon prosesseja.

 • Todentaminen : notaarit on varmistettava kaiken eteensä ennen notarizing allekirjoituksia. Sen varmistaminen tunnistamista ja varmistaa, että molemmat osapuolet ymmärtävät, mitä he allekirjoittavat.
 • Noudattaminen : Useimmat määräyksiä notaarien sovelletaan valtion tasolla. Tämä tarkoittaa, että notaarin lait vaihtelevat osavaltioittain. On tärkeää, että notaarit eivät ”oikoteitä.” On notaari vastuulla sekä ylläpitää eheyttä allekirjoittamismenettelyä sekä ilmoittaa osapuolille, jotka saattavat olla tietämättömiä valtion lakeja, jotka koskevat allekirjoittamista asiakirjan.
 • Tietojen kirjaaminen : notaarit on pidettävä lehdissä. Kirjaamalla nimiä, ajat, paikat, ja enemmän, tämä takaa sen, että kaikki allekirjoittamista osapuolet ovat tilivelvollisia niiden suostumuksella. Ei ole rekisteröinyt asianmukaiset tiedot saattavat tehdä allekirjoituksia mitätön.
 • Perehtyneisyys Lakiasiakirjat : todisteasiakirjoihin, laina-asiakirjat, passit, vakuutukset, ja enemmän kuuluvat notaarin valtakunnan vastuuta. Vaikka se ei ole välttämätöntä, että osaat säveltää tai leikellä puolilta oikeudelliset asiakirjat, sinun on pystyttävä tunnistamaan, mitä ihmiset allekirjoittamalla ja mitä notaari vastuut sovelletaan missäkin tilanteessa.
 • Joustavuus : Vaikka ei jokainen notaari on matkustaa, monet notaarit ovat liikkuvia vuoksi asiakkailleen. Usein muodollinen sopimukset on allekirjoitettu nopeasti ajassa ja sopimattomina aikoina ja paikoissa. Sinun täytyy olla valmis työskentelemään asiakkaan aikataulun ja sijainti, kun tuo kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan notaarin

Job Outlook

Riippuen saatavuudesta notaarien omalla alueella, kysyntä voi olla korkea tai matala. Korkean kysynnän alueilla, itsenäiset notaarit tehdä varsin hyvin. He voivat työskennellä kotoaan tai ajoneuvo (eli mobiili notaari) kuin oma pomonsa. Koska monet pankit ja posti kantava storefronts nyt tarjota notaaripalveluja kysyntä joillakin alueilla on alhainen.

Toimihenkilöä, jotka ovat myös notaarit ovat arvokkaita monille työnantajille. Jos työskentelet alalla, joka käsittelee oikeudellisia tai lainan paperityötä, tulossa notaari on viisasta, koska se sallii työnantajalle virallistaa liiketoimien paljon nopeammin kuin sen kilpailijat.

Työympäristö

Notaarien, jotka toimivat pääasiassa perinteisen toimiston rooli, työympäristössään on sama kuin tavanomaisessa toimistotilaa. Kuitenkin, jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja notaari (kokopäiväistä tai osa-aikaisesti), niin sinulla on paremmat mahdollisuudet olla liikkuvia. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy pystyä tarjoamaan notaaritehtävät omassa toimistossa (tai kotona, jos haluat) tai matkustaa asiakkaille ajoitetun allekirjoittamista. Mobile notaarit saavat periä mittarilukema.

Työjärjestys

Riippuen siitä työskentelet oma pomo tai yritykselle, jolla notarizing on joku runsaasti tehtäviä, aikataulu voisi olla joustava, tai se voisi olla tyypillinen 9-to-5 toimistotyö. Mobile notaarit vaaditaan usein työskentelemään outoa myös iltaisin ja viikonloppuisin, jotta mahtuu asiakkailleen.

Miten saada työnsä

Hanki notaari License Jos haet notaarin lisenssin, sinun täytyy tarkastella vaatimuksia oman valtion.

Sisältävät notaari taidot ansioluettelosi hakiessaan työpaikkaa yrityksessä, jossa notaarit ovat tarpeen, on tärkeää huomata oman notaari pätevyyden ansioluettelosi. Jos etsit rakentaa asiakaskunta itsenäisenä ammatinharjoittajana notaari, sinun täytyy investoida jonkin aikaa ja rahaa markkinointiin ja brändin.

Etsi Job Listings: Jos haet tyypillinen työpaikka jossa notarization olisivat osa tehtävänsä, yksinkertaisesti paikantaa tärkeimmät työnimike tavallisessa työnhaun. Useimmissa alkuun työmailla, voit käyttää tarkennetun haun vaihtoehtoja suodattaa haun lisäämällä ”notaari” ylimääräisenä avainsanan.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *