Yllättäviä asioita voit myydä online

Posted on

Yllättäviä asioita voit myydä online

Internetin ansiosta, Kaukana ovat ne päivät schlepping tavaraa ulos etupiha, silloituksen merkkejä ylös ja toivoen että se ei sada, niin että ihmiset tulevat ostamaan toivottuja asioita. Nyt sinulla on niin paljon vaihtoehtoja myydä tavaraa verkossa.

Ja siellä on niin paljon myydä! Enää ei tarvitse rajoittua myydä juttuja löytäisitte vanhanaikaista kirppis. Täällä on 7 yllättäviä asioita voit myydä verkossa tuoda ylimääräistä rahaa.

Perheen ja oman vaatteet

Kun keskipisteenä telakan myynti, myyvät vaatteita ei ole vain helpompaa avulla internet, se on kannattavampaa. Ennen vanhaan sinun piti hintaa asioita pieni, koska pienuus asiakaskannan kirppis harrastajille, jotka myös todennäköisesti säästäväinen nippu. Nyt jos sinulla on kivaa, saat hyviä hintoja sen verkossa.

Koska lapset kasvavat ulos vaatteita niin nopeasti, että vanhemmat molemmat ostaa ja myydä vaatteita verkossa. Mutta ei ole mitään syytä rajoittaa itse vain myy lapsesi pois-kasvanut kohteita. ThredUp, yksi ensimmäisistä vähittäiskauppiaat ostavat ja myyvät käytettyjä vaatteita verkossa, alkoi tapa myydä lasten vaatteet, mutta nyt se on laajentunut naisten vaatteita ja asusteita. Miten se toimii on tilaat ”cleanout Bag” pakkaa sen kanssa virheettömiä, top tuotenimeä eriä ja lähettää sen pois käyttämällä prepaid-etiketti. ThredUp määrittää arvon kohteita ja maksaa sinulle PayPalin tai prepaid-Visa. Ei ole mitään takeita siitä, että kohteita hyväksytään, ja siellä on maksu on kohteita palanneet. Yhtiö kuitenkin ei ole ansioita estimaattori päällä, joten voit selvittää, onko kohteita ovat todennäköisesti hyväksytään.

Valokuvat

Jos rakastat ottaa kuvia (ja olet hyvä siinä), voit tehdä rahaa myymällä kuvia verkossa. Monin tavoin Internet on suuri tasaajana mahdollisuuksia. Sillä ei ole väliä niin paljon, mitä käyttäjätietoja, peräti kuinka hyvä työ on.

On olemassa kymmeniä verkossa kuvatoimisto virastot, jossa voit ladata kuvia, videoita tai kuvia ja maksetaan aina kun joku kopioi yhden. Voit myös harkita tunkeutumalla liiketoiminnan kiinteistöjen valokuvauksen yhdellä online-yhtiöt, jotka tarjoavat tätä palvelua tekijöille. Se ei ole kovin kannattavaa, mutta sen avulla voit rakentaa salkun, joka voidaan hyödyntämisen enemmän työtä kiinteistönvälittäjä paikallisia markkinoita.

Jos olet taiteilija sydän, myydä tulosteita työstä, mutta anna online yritys tehdä kaiken väsyttävää työtä tulostettaessa, muotoiluun ja kuljettamisessa asiakkaille.

Oman häätarvikkeisiin

Jos sinulla olisi suuria tai jopa keskisuuria häät, olet todennäköisesti viettänyt paljon rahaa asioita, joita et koskaan uskonut ostaa tai käyttää uudelleen. Joten nyt se on vain yhtä suurta muistia, sinun pitää vielä kynttilän haltijoiden ja käytävälle juoksija muistaa sen?

Jos ei, voit käyttää Internetiä myydä näitä asioita verkossa muihin morsiamet ja lähettää ne pois käyttämällä palvelua kuten Tradesy (joka kestää palkkion), tai laittaa niitä eBayssa. Toinen tapa käyttää Internetiä on myydä tavaraa paikallisesti tapa online-ilmoitukset lähiympäristöön sivuja, kuten Nextdoor tai Facebookissa ja Craigslist. Kun ostajat voivat poimia kohteita ja ei maksa merenkulun tavarasi voivat hakea korkeampaa hintaa.

Tietenkin, hääpuku on iso lippu kohteen. Jos et tunne liian tunteellinen siitä myy sitä, siellä on paljon paikkoja myydä hääpuku verkossa. Voit tehdä paremmin myydä sen verkossa sen sijaan paikallisesti, koska sinulla on suurempi allas potentiaalisia ostajia. Lisäksi se on parempi myydä se pian häiden jälkeen, kun se on vielä tyylillä kuin odottamaan useita vuosia. Tässä ovat paikkoja myydä hääpuku verkossa:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Lisäksi näissä paikoissa, voit yrittää myydä mekko paikallisilla verkossa telakan myynti tai kirpputori sivustoja sosiaalisessa mediassa. Monet morsiamet pestä nämä sivustot löytöjä, erityisesti kaikki tarvikkeet. Olet vähemmän todennäköisesti löytää toinen morsian omalla alueellasi joka on vain kokosi ja joka haluaa mekko. Mutta jos et, se voisi säästää komissio.

Mielipiteesi

Tiedätkö mitä he sanovat mielipiteitä oikeassa? Kaikkien sai yhden. Näin ollen, mielipiteesi ei luultavasti ole yksi enemmän arvokkaita asioita voit myydä. Kuitenkin mielipiteet ovat vapaasti tulla, niin miksi ei tehdä vähän rahaa pois sinun omalla vapaa-ajallaan.

Myynnin mielipiteesi ottamalla tutkimusten verkossa on ollut rahaa päätöksenteon mahdollisuus internetissä lähes niin kauan kuin se on ollut olemassa. Nyt rahaa tehdä matkapuhelin apps se on helpompaa kuin koskaan tehdä rahaa tutkimuksia, kun on vähän aikaa tappaa; Esimerkiksi kun olet odottanut noutaa lapsesi koulussa tai julkisen liikenteen.

Mikä olet todella myyvät on näkökulmasta joku kohderyhmän. Kun rekisteröidyt täyttää tutkimuksia joudut antamaan paljon tietoa itsestäsi: sijainti, koulutus, edut, ostotottumuksia, ikä, sukupuoli, jne. Tällöin sinun etsitään kyselyjä tuotteista ja palveluista, jotka ovat kohteena ihmisiä kuten sinä. Kuinka monta tutkimukset saat riippuu siitä, kuinka monta markkinoijat ovat kiinnostuneita vetoavia ihmisiä kuten sinä ja kuinka monet muut, jotka sopivat väestönkehitys tekevät tutkimuksia.

Muista kuitenkin joitakin sudenkuoppia Ottaen Kyselyjä : Surveys eivät aina maksaa käteisellä. Joskus ne maksavat lahjakortteja tai kuponkeja. Joskus ne maksavat palkita pistettä. On yleensä ansaita kynnysarvojen vastaanottaa maksuja. Online tutkimukset myös potentiaalia olla huijauksia. Välttää nämä työskennellä kotona huijauksia, älä anna luottokortin tai pankkitilin numero missään tutkimuksessa. Älä maksa mahdollisuuksia tai luettelot kyselyn yritykset. Nämä ovat aina signaaleja huijaus.

Paikat Take Online Surveys:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

osaamisesi

Paljon arvokkaampaa kuin mielipiteesi on asiantuntemusta. Ja on olemassa monia erilaisia ​​tapoja myydä asiantuntemusta. Jos sinulla on erikoisosaamista juuri mitään aiheesta, on varmasti joku siellä valmiita maksamaan siitä. Kysymys on, miten markkinat ja kaupallistaa tietämystä.

Sinä pystyt:

 • julkaista eBook
 • työstään, koska online-opettaja
 • luoda oman online, verkko-opetusmateriaalin at sivuston kuten Udemy
 • luoda sivuston tai blogin tai tulla kirjailijaksi
 • tai rakentaa freelance uran konsulttina.

Nämä kaikki ottavat investointi aikaa ja mahdollisesti rahaa maksaa pois pitkällä aikavälillä. Jos kuitenkin haluat nopeasti alkuun myymällä asiantuntemusta, kokeile testaus sivustoja tai vastaamalla kysymyksiin sivustoja PrestoExperts tai Createpool .

Hiuksesi

Markkinat hiuksista on suurta liiketoimintaa, ja internet on helppo lähes kaikille, joilla on haluttu hiustyypeille myydä hiukset.

Niin mikä on haluttu hiustyypeille? Sen pitäisi olla pitkä, paksu ja terve. Minimipituus on 6 tuumaa, mutta enää paremmin. Paino on keskeinen tekijä arvo; mutta sitä ei voida mitata tarkasti, kunnes hiukset on leikattu, niin paksuus, mitattuna kehän hiukset, kun nauhamainen, voi olla hyvä mittari paksuus. 1- tai 1,5-tuumainen poninhäntä katsotaan ohut. Kuten terveyden, ihanne on ”neitsyt hiukset”, joka on hiukset, joka ei ole koskaan värjätty, suoristettu, kemiallisesti käsiteltyjä tai jopa puhallettiin kuivaksi. Jos olet tupakoitsija, joka voi pienentää arvoa hiukset. Väri ei ole niin merkittävä tekijä, mutta harvinaisempi luonnollinen hiusten väri (esim vaalea ja punainen) arvokkaampi hiukset.

Kuinka paljon on hiuksia arvoinen? Pienin arvata saattaa neitseellisten hiukset on noin $ 10 prosentin tuumaa. Non-virgin hiukset voisi tuoda niin vähän kuin 5 $ tuumaa tai voi vain olla mitään markkina. Paikkoja myydä hiukset verkossa ovat markkinapaikkoja, joten myyjät ostaa mainoksia hiuksiaan ja ostajat ottaa heihin yhteyttä. Tyypillisesti markkinapaikkojen eivät ota komission vaan lukea käyttöehdot huolellisesti. Tässä muutamia online hiukset markkinapaikkojen:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Rintamaito

Mikä on vanha on uusi. Jälleen kerran internetin avulla uusi spin vanha käytäntö. Ennen kaava keksittiin, naiset, jotka eivät voineet imettää lapsiaan voisi palkata imettäjänä antaa rintamaitoa lapsensa. Se ei tehnyt melko samalla tavalla enää, mutta nyt rintapumppuja ja internet on markkinat rintamaidon. Imettäville naisille voidaan pumpata ja jäädyttää ja aluksen pois rintamaidon ja maksetaan siitä.

Tässä muutamia paikkoja myydä rintamaidon verkossa:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *