Mitä eroa on Resume ja saatekirje?

Posted on

 Mitä eroa on Resume ja saatekirje?


Mitä eroa on jatkaa ja saatekirje? Molemmat saatekirje ja jatkaa yhteisenä tavoitteena osoittaa, että sinulla on oikeus taitoja taitavia työtä, johon haet.

On kuitenkin olemassa selviä eroja rakenteen ja tarkoituksen kaksi asiakirjaa. Työnhakijoiden tulisi tarkastella niiden saatekirjeen ja jatkaa täydentävänä mutta ainutlaatuinen pari asiakirjoja. Eli saatekirjeen pitäisi olla muutakin kuin luoti pistettä regurgitated jatkamiskohdasta.

Monet työnantajat edellyttävät, että uudelleen on jätetty kanssa työhakemus.

Saatekirje ei ehkä tarvita. Mutta, joista yksi kun hakevat työtä voi auttaa mahdollisuuksiaan saada valittu haastatteluun.

Ero Resume ja saatekirje

Voit ajatella ansioluettelosi yleisenä yhteenvedon työkokemus ja saateviestin yhteenvedon työkokemusta kuin se koskee työ käsillä.

Ansioluettelo on asiakirja, joka erittelee oman työkokemus. Siinä tiivistetään työpaikat olet todennut, koulutuksen olette saavuttaneet, sertifikaatit, taitoja ja muita mitattavissa tietoja ja työkokemusta.

Yleisin jatkaa muodossa on lista yhteystietosi, kokemus osio, joka sisältää titteleitä asema kuvauksia, päivämäärät työllisyyden, koulutuksen jakso, ja muut tarvittavat tiedot.

Tyypillisesti jatkaa kirjoitetaan kolmannessa persoonassa ja käyttää niin vähän sanoja kuin mahdollista tiivistää kokemus. Sen sijaan, että kirjallisesti “Olen valvonut suuri osto tiimin XYZ yhtiö” jatkaa olisi maininnan, joka sanoo, “Ohjattu 19 hengen osto joukkue.”

Aina kun mahdollista, kannattaa käyttää numeroita ansioluettelosi, kuten määrä ihmisiä valvotaan, prosenttia myynti kasvoi, asiakkaiden määrä auttoi jne

Saatekirje kirjoitetaan korostamaan pätevyys teillä on työtä, johon haet. Sitä käytetään antamaan työnantajalle lisätietoja siitä, miksi olet hyvä ehdokas tähän tehtävään. Päätehtävä saatekirjeen on keuliminen miten pätevyys tekee sinusta ottelu työtä.

Saatekirje on kirjoitettu kirjeen muodossa kuten tervehdys, useita kohtia, ja sulkeminen. Toisin jatkaa, sinun tulisi käyttää ensimmäisen persoonan kirjoittaa saatekirje. (Se sanoi, vältä “I” liikaa.)

Mikä Resume Sisältää

Ansioluettelosi tulisi tarjota työnantajille yksityiskohtaisen listan työkokemus ja koulutus. Taidot ja saavutukset liittyvät kunkin homman pitäneet olisi kuvattava riittävän yksityiskohtaisesti osoittamaan työnantajille miten olet lisäarvoa näitä erityisiä rooleja.

Usein jatkuu anna tietoa luettelomerkkiluettelot; Tämä auttaa tekemään asiakirjaan suppea ja mahdollistaa rekrytoijat skannata läpi nopeasti.

Mikä Saatekirje Sisältää

Saatekirje on lyhyt kolme tai neljä kohtaa asiakirjassa. Olisi kirjoitettu olettaen, että työnantaja kuulee ansioluettelosi vastaamaan sen julkilausuman teet kirjeessä sinulle pätevyyden.

Saatekirje auttaa työnantajia tulkitsemaan oman tausta edustettuna uudelleen ja auttaa osoittamaan, miten aikaisemmat kokemukset saada sinut työtä.

Kun kirjoitat saatekirjeen työtä, ensin tarkistaa työn vaatimukset, jotka yksityiskohtaisesti työpaikkaa. Käytä saatekirje selittää, miten täytät nämä kriteerit.

Käytä Cover Letter välittää Subjektiivinen Information

Ansioluettelo toteaa tosiasiat – kuka, mitä, milloin ja miten. Sen sijaan saatekirjeen tarjoaa tilaisuuden selittää, miksi olet oikeutettu tähän tehtävään. Tämä asiakirja lisää vähän väriä ja persoonallisuutta ja sen tarkoituksena on saada työnantajille, että olet hyvä sovi aseman käsillä.

Saatekirje on parempi auto kuin ansioluettelosi välittää enemmän subjektiivisia tietoja, kuten perustan oman edun sellaisessa asemassa, miten arvot motivoi teitä jatkamaan työtä, tai miksi kulttuuri yritys miellyttää sinua.

Oman työhakemukset auttaa myyt pätevyys mahdollisille työnantajille kun ansioluettelosi sisältää tiedot varmuuskopioida tiedot sisältyvät kirjeitä.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *