Muotoileminen Vinkkejä ansioluettelo (CV)

Posted on

Muotoileminen Vinkkejä ansioluettelo (CV)

Tarvitseeko sinun kirjoittaa ansioluettelon? Ansioluettelo, joka tunnetaan yleisesti nimellä ansioluettelo, on vaihtoehto kirjoittaminen CV hakea töitä. CV: t ovat yleisimmin käytetty korkeakoulujen, tutkimuslaitosten ja lääketiede – puhumattakaan useimmissa töissä ulkopuolella Yhdysvalloissa.

Vaikka uudelleen on tyypillisesti vain sivun tai kaksi pitkä, CV on yksityiskohtaisempi ja siksi pidempään, jotka sisältävät usein lisätietoja akateemisia saavutuksia kuin jatkaa. Ansioluettelot vaihdella kentällä ja kokemus, mutta on olemassa useita yleisiä muodossa ja tyyli ohjeita voit seurata luotaessa ansioluettelon. Myös eräitä osia useimmat ihmiset sisällyttävät ansioluettelonsa.

Jos aiot käyttää paperiversiona CV, muista tulostaa sen laadukas jatkaa paperia. Valittu paperi on laadukkaampaa auttaa kuvaamaan ammattimaisuutta.

Opi muotoilla ansioluettelon ja mitä sisällyttää. Review CV vihjeitä ja käyttää muotoa esimerkin mallina oman CV.

ANSIOLUETTELOMALLI Esimerkki

Yhteystietosi
Nimi
Osoite
Puhelin
Matkapuhelin
Sähköposti

Valinnainen Henkilötietoja
Näitä tietoja ei sisälly Yhdysvaltojen ansioluettelot. Se voi pyytää myös muissa maissa.
Syntymäaika
Syntymäpaikka
kansalaisuus
Visa Tila
Sukupuoli
Siviilisääty
Puolison nimi
Lasten

Työkokemus
List aikajärjestyksessä, sisältävät sijaintitietoja ja päivämääriä.
Työhistoria
akateemisten
tutkimus- ja koulutusinstituutti

Koulutus
kuulua päivämääriä, suurten ja yksityiskohdat astetta, koulutusta ja sertifiointia.
Post-tohtorikoulutuksen
tutkijakoulu
University
High School (maasta riippuen)

Ammattipätevyysdirektiivin
sertifioinnit ja Akkreditoinnit

Tietokonetaidot

Palkinnot

Julkaisut

Kirjat

ammatillisissa yhteisöissä

Kiinnostuksen kohteet

Ansioluettelo Muotoilu Pikavinkkejä

CV Pituus: Vaikka jatkuu yleensä yksi sivu, useimmat ansioluettelot ovat vähintään kaksi sivua pitkä, ja usein paljon pidempi.

Fontti valinta ja Fonttikoko: ei tarvitse käyttää koristeellinen fontteja, joita on vaikea lukea; Times New Roman, Arial, Calibri tai fontteja kuten nämä ovat parhaita. Kirjasinkokona tulisi olla 10 ja 12 pistettä, vaikka nimesi ja otsikoita voi olla hieman suurempi ja / tai lihavoidaan.

Formaatti: Kuitenkin päätät järjestää osia CV, muista pitää kunkin osan yhtenäinen. Jos esimerkiksi laitat nimen yhden organisaation kursiivilla, jokaisen organisaation nimen on oltava kursiivilla. Jos lisäät lauseen tai kaksi noin saavutuksistasi tietyssä asennossa, toveruutta jne tekevät luettelomerkeillä jokaisen saavutus. Tämä pitää CV järjestetty ja helppo lukea.

Tarkkuus: Muista muokata CV ennen lähettämistä. Tarkista oikeinkirjoitus, kielioppi, aikamuodot, yritysten nimet ja ihmisiä, jne.

Mitä sisällyttää CV

Ei kaikki ansioluettelot samannäköisiä. Voit valita mukaan vain joitakin näistä kohdista, koska muut eivät koske oman taustan tai teollisuudelle. Sisältävät mitä näyttää aiheelliselta oman alueen erikoisuus.

Huomautus : CV pitäisi vaihdella tyyliltään ja sisällöltään perustuu asemaan ja organisaatio olet hakemassa.

Yhteystiedot: yläreunassa ansioluettelosi, nimesi ja yhteystietosi (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jne.). Yhdysvaltojen ulkopuolella, monet ansioluettelot kuuluu vieläkin henkilökohtaisia tietoja, kuten sukupuoli, syntymäaika, siviilisääty, ja jopa lasten nimiä. Ellei olet hakemassa työtä ulkopuolella Yhdysvaltojen, ei tarvitse sisällyttää näitä tietoja.

Koulutus: Tämä voi sisältää college ja jatko-opintoja. Kuuluu koulun osallistui, päivämäärät tutkimuksen ja aste sai.

Kunnianosoitukset ja palkinnot: Voit vapaasti näyttämättä Dean listalla sijoitukset, osastojen palkintoja, stipendejä, apurahoja ja jäsenyyden missään arvosanoin yhdistysten.

Thesis / Väitös: Sisällytä tutkielma tai väitöskirja otsikko. Voit myös lyhyt lause tai kaksi paperin ja / tai nimi neuvonantajana.

Tutkimus Kokemus: Lista mitään tutkimusta kokemusta sinulla on, kuten missä toimi, milloin ja kenen kanssa. Sisältävät julkaisut johtuvat oman tutkimuksen.

Työkokemus: Lista alan työkokemusta, myös ei-akateemisen työn, joka on mielestäsi liittyy. Listaa työnantaja, asema, ja päivämäärät työllisyyttä. Liittää lyhyt lista tehtävät ja / tai saavutuksista.

Opetus Kokemus: Lista tahansa opetustehtävissä olet pidetty. Sisältävät koulun kurssin nimi ja lukukausi. Voit myös muut asiaan ohjausta tai ryhmän johtamiskokemusta.

Taidot: Lista asiaan taitoja et ole vielä mainita toistaiseksi, kuten kielitaitoa, atk-taidot, hallinnollisia taitoja jne

Julkaisut ja esitykset: List julkaisut olet kirjoittanut, mukana kirjoittamassa tai myötävaikuttanut. Sisältävät kaikki tarvittavat viitetiedot. Sinun tulisi myös kaikki palaset olet parhaillaan. Sisältävät paperit sinulle esitellään konferensseissa ja / tai yhdistysten: listan nimi paperiin, konferenssin nimi ja sijainti ja päivämäärä.

Ammatillisissa yhteisöissä: Lista mitään ammattijärjestöt johon kuulut. Jos hallituksen jäsen yhdistyksen, luetella otsikko.

Kerhotoimintaa: Liitä vapaaehtoistoimesta tai huoltotöitä olet tehnyt, samoin kuin kaikki klubit tai organisaatioita, johon olet kuulunut. Voit myös sellaisen tutkimuksen ulkomailla kokemuksia tästä, jos et ole jo maininnut ne.

Ajattelematta CV

Muistettava ansioluettelo Onko oikea valinta: Riippuen työ avaamisesta ja työhistoria, ansioluettelo voi tai ei voi olla paras tapa esittelemiseen taitoja ja kokemusta. Esimerkiksi jos kokemuksenne mahtuu yhdelle sivulle, jatkaa voi olla parempi vaihtoehto.

Arvostelu Näyte Ansioluettelo Ennen kirjoittaminen: Jos olet aikeissa CV tyhjästä, selostukset ansioluettelo näytteitä ensin ja käyttää mallia jäsentää kirjoittamista. Muista muokata CV heijastavat ainutlaatuinen kokemus ja pätevyys.

Kirjoita Custom ansioluettelo kaikkiin töihin avaus : Kyllä, se vie enemmän aikaa kuin yksinkertaisesti lähettämällä yleinen CV – mutta se on sen arvoista. Kirjoita mukautetun CV korostetaan taitoja ja työkokemusta, jotka saavat sinut sopii mainiosti rooli, ja voit parantaa mahdollisuuksiasi saada haastattelussa.

CV Esimerkki

EMILY WILLIAMS
42 Oak Drive, Center City, Indiana, 46278
Puhelin: 555-555-5555
Cell: 555-666-6666
email@email.com

KOULUTUS

Ph.D. , Historia, University of Center City, 2018
Väitös: ”Matkalla West A History of the Railroad, 1850-1900”
Väitös Advisors: William James (ensimmäinen lukija), Tatiana Ayole (toinen lukija)

MA , historia, University of Center City, 2015
Väitös: ”Golden Spike: Rooli Railroads Industrial Revolution”
Väitös neuvonantaja: John Murray

BA, Amerikan tutkimuksen, Rogers College, 2010
Valmistunut Summa Cum Laude

KUNNIANOSOITUKSET JA PALKINNOT

Paras väitöskirja -palkinto, University of Center City, 2018
Sai palkinnon parhaasta väitöskirja humanistisen. Kolme palkintoa annetaan vuosittain Ph.D. valmistuneet humanistisen, fysiikan, ja sosiaalinen ja käyttäytymistieteiden alalla.

James Doe Award, University of Center City, 2017
annetaan jatko-opiskelija, joka ansaitsi korkeimmat GPA koulunsa.

Phi Beta Kappa kutsui Junior vuodenvaihde Rogers College, 2009

Deanin List, Rogers College, 2007-2010

JULKAISUT

“Rooli Railroad kehittämisessä Philadelphia, 1840-1860.” Journal of American History and Technology. Vol. 71, no. 8 (kevät 2018): 88-101.

”Kirja-arvostelu: Michael Weston kulkee Philadelphia.” Philadelphia History Journal. Vol. 71, nro 2 (Fall 2017): 121-123.

OPETUSKOKEMUS

Ohjaaja, University of Center City, 2016-2018

  •  American History, 1865-Present
  •  Tekniikan historia

Assistentti, University of Center City, 2014-2016

  • Maailman historia
  • Populaarikulttuurin Amerikassa

Konferenssin esitykset

”The Rise of Easton Railroad Company.” History of America Conference. Philadelphia, PA, 2018.

”Railroad Amerikan kirjallisuus.” American Railroad History Conference. Trenton, NJ, 2017.

AMMATTITAITOINEN PALVELU

Presidentti, University of Center City Graduate Student Association, 20XX
konferenssin järjestäjä, Graduate historian konferenssi, University of Center City, 20XX

YHDYSKUNTAPALVELUS

Osajärjestäjänä Center City Cares, University of Center City etsivän ohjelman, 20XX

Ammatillinen tausta

Amerikkalainen Historioitsijat järjestäminen
Organization of American Technology

Kieli (kielet

Englanti: Äidinkieli
espanja: Sujuva, Advanced lukeminen ja kirjoittaminen
Mandarin: Aloittelija Kaiutin

TIETOKONETAIDOT

Microsoft Office, WordPress, Google Analytics, sosiaalinen media

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *