Ravintoterapeutin ja ravitsemusterapeutin Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Ravintoterapeutin ja ravitsemusterapeutin Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat suunnitella elintarvikkeet ja ravitsemus ohjelmia ja valvoa valmistus ja tarjoilu aterioita. Ne auttavat estämään ja hoitamaan sairauksia edistämällä terveellisiä ruokailutottumuksia ja ehdottaa ruokavalion muutoksia.

Jotkut ravitsemusterapeutit ajaa ravitsemistoiminta järjestelmiä laitoksissa, kuten sairaaloissa ja kouluissa, terveen ruokailutottumuksia koulutuksen kautta ja tutkimusta. Tärkeimmiksi kohteiksi käytännön kliinisistä, yhteisö, hallinta ja konsultti ravitsemusoppi.

Ravitsemusterapeutin ja Ravitsemusterapeutti Tehtävät ja vastuut

Tämä ammatti vaatii tyypillisesti kyky tehdä seuraavat työt:

 • Tarjoamme dieetti- koulutuspalvelut
 • Arvioimaan potilaiden ravitsemukselliset tarpeet
 • Kehittää dieetti- suunnitelmat institutionaalisesti
 • Helpottaa ryhmäistuntoja
 • Valvoa aterian suunnittelu
 • Keräämään tietoja ja valmistella tilastoraportit

Ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat joskus yhteistyötä yksittäisten asiakkaiden kehittää räätälöityjä ruokavalion ja aterian suunnitelmia osana yleisen terveydenhoidon. Tähän kuuluu koordinoida asiakkaiden omaishoitajien varmistaa suunnitelma sopii yksilön terveydenhuollon tarpeet.

Jotkut ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat kehittyy aterian suunnitelmia institutionaalisesti. Esimerkiksi ammattilainen tällä alalla voi toimia ruokapalvelu johtajat vanhainkodissa tai vastaavaan paikkaan kehittää valikon, on tarkoituksenmukaista, että asukkaille.

Ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat toimivat myös ryhmien ja yksilöiden auttamaan koulutuksen ruokailutapatietojen ja miten he voivat vaikuttaa yleiseen terveyteen.

Ravitsemusterapeutin ja Ravitsemusterapeutti Palkka

Työskentelevien avohoidon keskukset saavat tavallisesti eniten, kun taas ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat työskentelevät julkisen hallinnon tai hoitokotiin tilat saavat tavallisesti hieman vähemmän.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 59410 ($ 28,56 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: $ 83070 ($ 39,93 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: $ 36910 ($ 17,74 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Koulutus, ja sertifiointi

Työskentely ravitsemusterapeutin ja ravitsemusterapeutin vaatii vähintään kandidaatin tutkinto, ja useimmat valtiot ovat lisenssiä vaatimukset samoin.

 • Koulutus: Dietitians tarvitaan vähintään kandidaatin tutkinnon ruokavaliolla, elintarvikkeet, ravitsemus, ruokapalvelu järjestelmien hallinnan, tai liittyvä alue. Tähän sisältyy kursseja elintarvikkeet, ravitsemus, laitoksen johto, kemia, biokemia, biologia, mikrobiologia, ja fysiologia. Luokat liike, matematiikan, tilastotieteen, tietojenkäsittelytieteen, psykologia, sosiologia ja taloustiede ovat myös hyödyllisiä.
 • Sertifiointi: Komissio erityisruokavaliovalmisteita rekisteröinti tarjoaa  Rekisteröity ravitsemusterapeutin (RD) tilitietojen  valmistuneille dieetti- koulutusohjelmien hyväksymiä  Akkreditointi neuvoston ravitsemuskasvatuksen ja ravitsemusoppi (ACEND) . Ne, jotka haluavat hakea käyttöoikeusryhmää on täytettävä työharjoitteluun ja läpäistävä tentti. Eri valtioissa on erilaiset vaatimukset, mikä on tarpeen toimia ravitsemusterapeutin. Komission erityisruokavaliovalmisteita rekisteröinti  American ruokavalioon Association (ADA) ylläpitää luetteloa valtion licensure virastojen nähdä, mitä asetuksia ovat eri valtioissa.

Ravitsemusterapeutin ja Ravitsemusterapeutti Taidot ja kompetenssit

Ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat tarvitsevat tiettyjä pehmeitä taitoja voidakseen työskennellä tehokkaasti potilaiden ja laittaa tietonsa ruokavalion ja ravitsemuksen käyttää. Jotkut näistä taitoja ovat:

 • Aktiivinen kuuntelu:  Asiakkaat tarvitsevat täydellistä huomiota, kun he puhuvat heidän terveysasiat, ruokavalion huolenaiheita, ja muita haasteita.
 • Sanallinen viestintä:  Merkittävä osa ravitsemusterapeutin ja ravintoterapeutin työtä kuuluu välittää tietoa asiakkaille ja heidän hoitajiaan. Näin tehokkaasti vaatii erinomaiset viestintätaidot ja puhetaidon.
 • Ihmissuhdetaidot: Nämä ihmiset taidot mahdollistavat ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat opettaa ja suostutella asiakkaita ja myös vuorovaikutuksessa kollegojen.
 • Ajankäyttöä ja organisointikykyä: tapausten joskus voi olla raskasta, ja on hyvin järjestetty voi estää ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat tulemasta hukkua.
 • Työskennellä itsenäisesti: Vaikka ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat viettävät paljon aikaa asiakkaiden kanssa ja heidän hoitajiaan, niiden on oltava mahdollisuus tavata näitä asiakkaita, arvioi tapauksissa ja suosituksia itsenäisesti.

Job Outlook

Job kasvu ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat ennustetaan 15 prosentin vuosikymmenen päättyy vuonna 2026, mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics. Tämä on hieman parempi kuin kaksi kertaa 7 prosentin korko ennustetaan kaikissa ammateissa.

Osittain BLS attribuutteja kasvua Centers for Disease Control raportissa, että noin kolmasosa aikuisista Yhdysvalloissa on lihavia ja ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat tarvitaan estämään sydänsairauksia, diabetesta ja muita ehtoja, jotka voidaan jäljittää lihavuuteen.

Työympäristö

Sairaalat työllistävät eniten huomattava määrä ravitsemusterapeutit ja ravitsemusasiantuntijat. Toiset työskentelevät hallitukselle, sekä hoito- ja hoitokotipalveluista. Jotkut dietitians ja ravitsemusasiantuntijoihin toimivat itsenäisesti ja rakentaa oman asiakas emäksiä. Sen lisäksi työskennellä potilaiden tai asiakkaiden, ne on myös pystyttävä toimimaan lääkäreiden tai muut terveydenhoidon tarjoajat, jotka valvovat yleistä huolta niiden potilaiden tai asiakkaille.

Työjärjestys

Tuntia voi vaihdella riippuen siitä, missä ravitsemusterapeutin ja ravitsemusterapeutin teoksia. Joissakin sairaaloissa, hoitotyön tilat, tai muita lääketieteellisiä käytäntöjä voisi ajoittaa niitä vain normaalina työaikana, mutta jotkut potilaat saattavat olla käytettävissä vain iltaisin tai viikonloppuisin ja vielä majoitetaan.

Miten saada työnsä

KANDIDAATINTUTKINTO

Ylempää tutkintoa ruokavaliolla tai joitakin asiaan liittyviä kenttä on välttämätön alku.

KOULUTUS

Monet perus-tai jatko-ohjelmiin kuuluu harjoittelupaikkoja.

SERTIFIOINTI

Erityinen tilitietojen on oltava rekisteröity ravitsemusterapeutin.

Verrataan työpaikkoja

Kiinnostuneet työskentelee ravitsemusterapeutin ja ravitsemusterapeutin voi olla kiinnostunut seuraavista uraa, alla mediaani vuosipalkasta:

 • Yhteisön terveysalan työntekijä: $ 45360
 • Sairaanhoitaja: $ 70000
 • Kuntoutusohjaajan: $ 34860

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *