Lääkäri Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Lääkäri Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Kun olet antanut diagnoosit, lääkäreitä hoitamaan potilaita, jotka kärsivät sairauksista ja vammoista. Lääkärit kutsutaan myös lääkärit ja ne voivat olla joko lääkärit (MD) tai lääkärit osteopaattisen lääketiede (DO).

Molemmat lääkärit käyttävät perinteisiä hoitomenetelmiä, kuten huumeiden ja kirurgian, mutta Dataobjektit korostavat kehon liikuntaelimistöä,  ehkäisevän lääketieteen ja kokonaisvaltaista potilaan hoitoa. Lääkärit voivat olla perusterveydenhuollon lääkärit tai ne voivat erikoistua erityisesti lääketieteen alalla, kuten sisätautien, ensihoidon, Naistenklinikka, neurologia, Pediatrics, geriatria, psykiatria, endokrinologian, silmätautien tai anestesiologian.

Lääkäri Tehtävät ja vastuut

Erityisvelvollisuuksistaan ​​vaihtelevat erikoisuus, mutta kaikki lääkärit pitää pystyä suorittamaan seuraavat tehtävät:

 • arvioida oireet
 • Diagnostiikka olosuhteet
 • PRESCRIBE ja antaa lääkehoitoa
 • Tarjota jatkohoidon potilaiden, se saattaa ne muihin tarjoajiin, ja tulkitsevat laboratoriotulokset
 • Tee yhteistyötä  lääkärin avustajia , sairaanhoitajien, sairaanhoitajien ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten
 • määrätä lääkkeitä
 • Pysyä ajan tasalla lääketieteellisen teknologian ja tutkimuksen

Koska lääkärit ovat vastuussa potilaiden hyvinvointia, tämä ammatti on vaativampi kuin useimmat. Sen lisäksi, että perusteelliset tiedot lääketieteen, ne on pystyttävä kommunikoimaan havainnoistaan ​​potilaille, jotka eivät tyypillisesti hallussaan samat tiedot. He työskentelevät ihmiset, kun he ovat niiden haavoittuvimpia, ja tämä vaatii empatiaa lisäksi tarvittava tekninen tietämys.

Beyond perustava tehtävät ja velvollisuudet kaikkia lääkäreitä, jokainen erikoisuus alalla edellyttää lääkärit pystyä suorittamaan tehtäviä nimenomaan näitä työpaikkoja. Kirurgit, esimerkiksi oltava kätevyys tehdä tarkkoja toimintoja ja sisua tuntikausia kerrallaan leikkaussalissa.

lääkäri Palkka

Ansiot lääkärit ja kirurgit vaihtelevat erikoisuus.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 208000

Lähde: Bureau of Labor Statistics , 2017

Koulutus, ja sertifiointi

Jälkeen opinnoissa, tulossa lääkäri vaatii tyypillisesti vähintään seitsemän vuoden-ja joskus pitkän koulun ja koulutuksen riippuu kunkin uran.

 • Koulutus: tulevaisuuden lääkäreiden täytyy hyväksyä hyväksytylle lääketieteellisen koulun, joka edellyttää yleensä valmiiksi perustutkintoa ennalta med ohjelmaa. Se sisältää tähtäämällä kurssitöitä biologian, anatomia ja fysiologia, kemia, ja yleinen tieteen. Lääketieteellisen koulun on nelivuotinen ohjelma. Liaison lääketieteellinen koulutus  (LCME) hyväksyessään lääketieteellisen koulun ohjelmia, jotka myöntävät MD astetta. Osteopaattinen lääketieteellisen koulun ohjelmia (jotka antavat DO astetta) saavat akkreditointia  Amerikan osteopaatin Association komission Osteopaattiset College Akkreditointi (COCA) .
 • Koulutus: Medical koulu seuraa residenssi koulutusohjelman, joka kestää yleensä missä tahansa kolme seitsemään vuoteen, riippuen erikoisuus. Akkreditointi neuvoston Graduate Medical Education  (ACGME) ja  Yhdysvaltain Osteopaattiset Association  (AOA) valtuutettava residenssi ohjelmia MDS ja DOS vastaavasti. Heinäkuusta 2015 alkaen nämä organisaatiot yhdessä  American Association of oppilaitoksissa Osteopathic Medicine  (AACOM), alkoi siirtymässä yhden akkreditointijärjestelmän. Tämä siirtyminen odotetaan valmistuvan heinäkuussa 2020 mennessä.
 • Lisensointi: Lääkärit tarvitsevat lisenssin valtion lääketieteellistä tai osteopaatin aluksella käytäntö Yhdysvalloissa vaatimukset vaihtelevat valtion ja löytyy tällä  liitto valtion Medical Boards  verkkosivuilla. Vaikka vaatimukset vaihtelevat, kaikki MDS on läpäistävä  Yhdysvallat Medical Licensing Examination  (USMLE) ja käskyt on läpäistävä kattavan Osteopaattinen Medical Licensing Examination (comlex-USA).

Lääkäri Taidot ja kompetenssit

Lisäksi valmistumisen lääketieteellisestä tiedekunnasta ja lisenssiä, lääkärit tarvitsevat myös erityisiä  pehmeitä taitoja menestyä tässä ammatissa. Nämä ovat kykyjä, joista yksi on joko syntynyt tai hankittu elämänkokemus. Joukossa ovat:

 • Ongelmanratkaisu : Kun arvioitaessa potilaan oireiden ja diagnoosin tekeminen, lääkäreiden on valittava sopiva hoito. Voit tehdä tämän, he tarvitsevat  kriittistä ajattelua  vertailla käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
 • Vuorovaikutustaidot: Erinomainen  kuuntelutaito  avulla lääkärit ymmärtää niiden potilaiden oireet ja huolenaiheita. He tarvitsevat parempia Kommunikoi selittää diagnooseja potilaille ja heidän perheilleen sekä välittää ohjeita ja tietoa hoidon sairaanhoitajien ja muiden henkilöstön.
 • Palvelualttius: Lääkärin täytyy haluta auttaa ihmisiä. Vaikka on olemassa joitakin polkuja saatavilla tällä alalla, joihin ei liity työtä potilaiden suoraan, useimmat tutkimusta eteenpäin halu auttaa ihmisiä.
 • Seuranta:  Lääkärit täytyy olla tarkkana muutoksiin potilaiden olosuhteissa ja vastata niihin asianmukaisesti. Tämä voi olla mitä tahansa pitkän aikavälin muutoksia säännöllisesti potilaita lyhytaikaisia muutoksia toipuville potilaille erityistä menettelyä tai sairaus.

Job Outlook

US Bureau of Labor Statistics hankkeet työpaikkoja lääkäreille ja kirurgit kasvaa noin 13 prosenttia vuosina 2016 ja 2026. Tämä on lähes kaksi kertaa 7 prosentin kasvu ennustetaan ihmisille kaikissa uraa, mutta hieman hitaammin kasvun Muiden terveyteen diagnosointiin ja hoitoon harjoittajia. Yhä väestön ikääntyminen ajaa kysyntää enemmän lääkäreitä.

Työympäristö

Harvat ammatteja vaihtelevat paljon kannalta työympäristössä kuin että lääkäri. Lääkäri perheen käytäntö pienellä paikkakunnalla voi olla suhteellisen rento kanssa pieni henkilökunta. Toisaalta, lääkärit työskentelevät ensiapuun kaupunkiympäristössä saattaa joutua ääritapauksissa ja korkean stressin säännöllisesti. Monet lääkärit haluavat erikoistua tietyllä alueella, joka usein sanelee tyyppinen ympäristö, jossa he työskentelevät ja määrä stressiä he kohtaavat.

Työjärjestys

Lääkäreiden aikatauluja voidaan vaativa, mutta miten haastava ne riippuu niiden tyyppistä työtä. Lastenlääkäri tai perhe harjoittaja voisi pitää enemmän normaalina työaikana, mutta kirurgi usein päivystää ja usein suorittaa menettelyjä, jotka voivat mennä hyvin viime kahdeksan tuntia tyypillinen työpäivä. Ennen perustamista ura, kaikki lääkärit tarvitse täyttää residenssi, joka tyypillisesti vaatii pitkiä työpäiviä kuten öisin ja viikonloppuisin ja usein kausia päivystys.

Miten saada työnsä

aloittaa aikaisin

Getting lääketieteelliset koulut tarvitsevat ollessa korkea saavuttamiseksi opiskelija ja tehdä oikeita luokkia, kuten biologiaa, kemiaa, fysiikkaa ja matematiikkaa, koska perustutkintoa.

OLLA SITOUTUNUT

Koulutus olla lääkäri voi kestää jopa kymmenen vuotta pidemmälle ansaita perustutkintoa astetta.

erikoistuneet

Mennessä lääketieteen opiskelijat aloittavat residenssien, ne voivat alkaa keskittyä erikoisuus.

Verrataan työpaikkoja

On monia ammatteja lääketieteen alalla muita kuin lääkäreitä että syöpäpotilaiden hoidon. Sisältyvät joukossa, jossa mediaani vuosipalkasta, ovat:

 • Hammaslääkärit: $ 158120
 • Lääkärin Avustajat: $ 104860
 • Sairaanhoitajien: $ 110930

Lähde: US Bureau of Labor Statistics , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *