Koti konekirjoittaja Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Koti konekirjoittaja Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Koti konekirjoittaja tai tekstinkäsittelyohjelma tyyppisiä asiakirjoja niiden kotitoimiston usein käyttävät äänitiedostoja lähteenä. Nämä koti-pohjainen työpaikkoja kattavat monia erityyppisiä transkriptio -From mikrotason työpaikkoja tietojen syötön erikoisalojen vaatia lisäkoulutusta kuten lääketieteen transkriptio .

Ei kaikenlaisia ​​transcriptionist työ sopii kotona työtä; Esimerkiksi tuomioistuimen raportointi tehdään yleensä paikan päällä. Kuitenkin taitoja kehitetään paikan päällä tilanteet voivat olla arvokkaita saamassa joitakin tuottoisa kotona tehtävä etätyö, kuten reaaliaikaisen transkription ja tekstitystä.

Koti konekirjoittaja Tehtävät ja vastuut

Koti konekirjoittaja ja tekstinkäsittely työpaikkoja edellyttävät yleensä kyky tehdä seuraavat työt:

 • Kommunikoida asiakkaan tai työnantajalle työpaikan tiedot ja kysymyksiä.
 • Tietää perinpohjin erilaisia ​​tekstinkäsittely-sovellukset.
 • Käyttää tietokonetta avain toimeksiantoja.
 • Oikolukea valmiin työn ja korjata virheet oikeinkirjoituksen, kieliopin ja välimerkit.
 • Tulostaa ja kopioida valmista työtä.
 • Mail, toimittaa tai siirtää sähköisesti tehdyt työt asiakkaalle tai työnantaja.
 • Tiedoston valmiiden asiakirjojen.
 • Lasku asiakkaita tai tehdä aika raportti työnantajalle.
 • Tapaa asiakkaasta tai työnantajasta määräaikoja.

Lisäksi perusteet kommunikoida käyttämällä asianmukaista työkaluja kaupan ja palauttamalla tai lataamalla valmiin pala ajoissa, lisää vastuuta voi sisältää kehitetään menetelmää seurata tarkasti ja -kulut luoden arkistointijärjestelmä, joka on helppo käyttää, ymmärtää, miten noudattaa tyylisivu, ja työskentely erityyppisiä lähdemateriaalin, kuten raakavedoksia korjattuna paperiversiona, ja äänitallenteita.

Koti konekirjoittaja Palkka

Konekirjoittaja ja transcriptionist korvaus vaihtelee asiakkaan tai työnantajan, teollisuuden tai alan asiantuntemusta, ja kokemuksesta. Home konekirjoittajiksi maksetaan yleensä kappaleittain tai tunnin, vaikka jotkut voidaan maksaa ääni- minuutissa tai per sana.

 • Mediaani Palkat : $ 19,11 / tunti
 • Top 10% Palkat : Yli $ 27,93 / tunti
 • Pohja 10% Palkat : Alle $ 13,02 / tunti

Tärkeää: Home konekirjoittajiksi jotka sopimuksen asiakkaiden on tekijä kustannusten pöytäkoneen tai kannettavan tietokoneen, tekstinkäsittely-ohjelmisto, internetpalvelu, ergonomisesti suunniteltu näppäimistö ja tuoli, työajanseuranta, online tai paperi-sanakirja, tuloveroja, sairausvakuutus, ja , audio transcribers, kuulokkeet, transkriptio ohjelmisto, ja transkription jalka pedaali handsfree-äänensäätö.

Koti konekirjoittaja koulutuksesta, ja sertifiointi

On hyödyllistä olleen vähintään kaksi vuotta on-site kokemus, mutta useimmat koti-pohjainen transkriptio työt eivät edellytä jälkeiseen koulutukseen tai erityinen todistus. Kuitenkin lääketieteen transkriptio työpaikkoja , sertifiointi tai jatkokoulutus voi olla tarpeen, riippuen asiakkaan tai työnantajan vaatimukset.

 • Perusluokkia : Paikalliset ammattikoulujen ja ammattikorkeakoulut tarjoavat kirjoittamalla ja Englanti kielioppi kursseja niille, jotka tarvitsevat kertaus tai lisäkoulutusta. Myös ilmainen online kursseja organisaatiot kuten Alison, joka on kursseja Kymmensormijärjestelmä The perusteet Englanti kielioppi , ja enemmän. Perusteiden koulutusta toimisto-ohjelmisto on hyödyllinen tahansa kodin kirjoituskone, varsinkin ne, jotka ovat reentering kentän useita vuosia.
 • Lääketieteen transkriptio sertifiointi ja / tai jatkokoulutus : sertifioinnissa tai jatkokoulutus lääketieteen kääntäminen on vapaaehtoista, mutta on todennäköisesti apua etsiessään asiakkaille. Ry Healthcare Documentation Integrity (AHDI) tarjoaa kahdenlaisia varmenteita lääketieteellisiin puhtaaksikirjoittajat ja hyväksyy ohjelmia, jotka tarjoavat jatkokoulutusta alalla, esimerkiksi Ivy Techin lääketieteellisen kääntäminen Editor ohjelmaa .

Koti konekirjoittaja Taidot ja kompetenssit

Joukko taitoja ja ominaisuuksia ovat ratkaisevia menestyksekkääksi kotiin konekirjoittajana:

 • ATK-taidot : Tietäen kuinka tehdä enemmän tietokoneella kuin käyttämällä tekstinkäsittely-ohjelmisto on tarpeen kotiin konekirjoittaja. Tämä työ vaatii myös kykyä asentaa uusia ohjelmia, kirjautua yrityksen järjestelmä etänä, ladata tiedostoja, ja selvittää kotitietokoneen ja yhteysongelmat.
 • Nopea, tarkka kirjoitustaitojasi : Kirjoitusnopeutesi erityyppisille kirjoittamalla ja transkriptio työpaikkoja voi vaihdella huomattavasti. Esimerkiksi niinkin alhainen no- peus kuin 60 sanaa minuutissa voi olla riittävä lähtötason tietojen syöttö työtä, kun taas reaaliaikaiset transkription tai kotona kuvatekstitys työpaikkojen voi vaatia jopa 300 sanaa minuutissa.
 • Hyvä kuulo ja kuuntelemisen taidot : Kyky ymmärtää aksentteja on tärkeää, kun puhutaan asiakkaan kanssa tai transcribing äänitiedostoja.
 • Oikoluku taidot : Tieto oikeinkirjoitus, välimerkit ja kielioppi on oltava, kun viimeistelyn projekti tai lähettämällä asiakkaalle.
 • Viestintätaidot : Onko säveltäminen muistion , kirjallinen ehdotus tai juttelee asiakkaan yli chat tai videoneuvottelun , kotona konekirjoittajien tarve ilmaista ideoita ja ohjeita selkeästi ja ytimekkäästi.
 • Järjestämällä / priorisointi taitoja, itsekuria, ja tarkennus : Kotona konekirjoittajiksi ei ole pomo, joka kertoo heille, mitä tehdä ja milloin tehdä se. On tärkeää työskennellä fiksu, järjestää ja kurinalainen, ja hellittämättä hioa ja projektia, joka on maksettava, sen sijaan perusing tuleva työ tai tarkkailua urheilutuloksia, sääennusteet tai sosiaalinen media.
 • Kyky ylläpitää luottamuksellisuus : Pidä asiakkaan tiedot turvassa ja luottamuksellinen on kriittinen, varsinkin kun arkaluonteisia tietoja, kuten potilastietojen, on mukana.

Job Outlook

Mukaan BLS, tekstinkäsittelyohjelmat ja konekirjoittajalle ovat nopeimmin laskussa ammateissa sekä tietojen syöttö keyers ja tietotekniikkahenkilöstö. Aikana 2016-2026, määrä tekstinkäsittely ja kirjoittamalla työpaikkojen odotetaan laskevan 24800 tai 33% , koska tekniikan ja leviämisen ulkoistaminen. Lääketieteellinen transkriptio työtä arvioidaan taantuvat, mutta paljon hitaammin 3% yli 2016-2026 aikana.

Toisaalta, kukoistaa freelance tai keikka talous , yli 53 miljoonaa amerikkalaista vahvaa vuodesta 2015 mukaan BLS , voisi olla edullista kotiin konekirjoittajien ja transcribers. Jäsenenä keikan talouden, nämä työntekijät pystyvät repiä kirjoittamalla ja puhtaaksi keikkoja, jotka olivat kerran hoitanut työntekijöiden.

Työympäristö

Transcribers konekirjoittajille jotka työskentelevät kotona viettävät suurimman osan työajastaan ​​istuu tietokoneen ääressä kotitoimiston tai muualta perustettu työtä kuten keittiön pöydän.

Home konekirjoittajiksi usein palkataan freelancereina tai riippumattomien urakoitsijoiden, vaikka voi olla mahdollisuuksia tilapäistä työvoimaa tai paikan päällä freelance. Jotkut yritykset post käytettävissä työtä niiden urakoitsijoiden vaatimuksen ensin tullutta palvellaan ensin perusteella.

Etusivu lääkinnällisiä transcriptionists tyypillisesti työtä transkriptio-palvelun yritykset, jotka tarjoavat palveluja terveydenhuollon laitoksissa.

Työjärjestys

Home konekirjoittajiksi liukuvaa työaikaa, mutta monet pitävät säännöllisen aikataulun, joka tarjoaa joustavuutta viime hetken kiire projekteja ja kotiin hätätilanteissa. Monet setti työtuntia, jotka sopivat asiakkaan tarpeet ja alkavat samaan aikaan joka päivä.

Home konekirjoittajiksi myös ajoittaa aika ottaa lyhyt tauko muutaman tunnin välein kävellä ja venyttää, ja vain ottaa niin paljon työtä kuin he voivat realistisesti käsitellä.

Miten saada työnsä

ETSI keikka ja hakemaan IT

Verkon ystävien, perheenjäsenten ja osakkuusyritysten ja pyytää esittelyt potentiaalisille asiakkaille. Tutustu resursseja, kuten oDesk todellakin ja Flexjobs rakentaa asiakaskunta.

Prep Lentokokeet

Potentiaalisille asiakkaille yleensä käyttää taitoa testejä Alkuseulontavaiheena työkalu. Parantaa konekirjoitus nopeus ja tarkkuus taitoja ilmaisen kirjoittamalla testejä ja käytännön tiedostoja puhtaaksikirjoittajat.

ACE HAASTATTELUUN

Ole valmis Kenttähaastattelu kysymyksiin potentiaalisia asiakkaita.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *