Syitä Et kuule Back Tietoja Työpaikat

Posted on

Syitä Et kuule Back Tietoja Työpaikat

On monia eri syitä, miksi et ehkä kuulla takaisin työnantajilta jälkeen hakea töitä. Voit myös kuule vuokraamalla johtaja, kun olet viettänyt aikaa haastattelemalla uuteen paikkaan, joka voi olla vielä pahempi. Tietämättä minne olette voi olla vaikeaa ja stressaavaa.

Se voi olla haastavaa tietää kannattaa pitää hakevat enemmän töitä tai odottaa, kunnes saat lopullisen vastauksen siitä kyseinen kanta. Kun olet kyseisellä alueella, jossa ei ole aavistustakaan siitä, mitä tapahtuu, joilla saattaa olla asemassa, voi olla parasta pitää työnhakuun eteenpäin kunnes olet yrityksen työtarjouksen. Asiat voivat muuttua nopeasti, ja kunnes on muodollinen sopimus aloittaa työt, se ei ole tällä selvä.

Mikseivät yritykset ottavat aikaa ilmoittaa hakijoille missä mennään haastattelussa? Ja mitä voi tehdä, kun se tapahtuu sinulle? Tarkistaa joitakin syitä, miksi et kuule takaisin työpaikkoja, ja mitä voit tehdä saada tilapäivityksessäsi hakemuksesi.

Miksi työnantajat eivät anna Hakijoiden Know

Vaikka se on kohteliasta (ja oikea) tapa toimia, yritysten ei tarvitse ilmoittaa hakijoille, jotka toimittavat työhakemus tai ansioluettelon avoimeen asentoon. 1

Jotkut työnantajat asiakseen ilmoittaa kaikille, jotka koskee. Toiset eivät. Suuret yritykset voivat olla ohjelmisto, joka automatisoi ja lähettää vahvistuksen tunnustaa, että hakemus on vastaanotettu. Nämä järjestelmät voivat myös tarjota tilapäivityksiä missä seisotte hakuprosessin.

Huomautus: Pienemmät yritykset eivät välttämättä ole resursseja seurata jokaisen ehdokkaan, varsinkin kun on suuri joukko hakijoita työtä. Siinä tapauksessa, vain ihmiset yritys haluaa haastattelun todennäköisesti ilmoitetaan.

Syitä Hakijat saa vastausta

Ei voi olla muita tekijöitä, jotka vaikuttavat otossa. Se on usein ole niin virtaviivainen kuin luulisi, ja se voi viedä aikaa tarkastelun sovelluksia, päättää, kuka haastatteluun, ja ketä ehdokasta palkata.

Esitettyään työhakemuksen tai Jatka

Sen lisäksi, että yhtiö, jolla ei ole -menettelyä ilmoittaa hakijoille, tässä on joitakin muita syitä, miksi hakemus ei ehkä ole saanut vastausta:

  • Sinulta puuttuu tarvittava käyttäjätiedot.  Jos sinulla ei ole attribuutteja vuokraamalla johtaja etsii, luultavasti ei pidetä tähän tehtävään.
  • Ansioluettelosi ei vastaa työn vaatimuksia. Voisit olla pätevyys, mutta työnantaja ei ehkä voi sanoa, että olet ottelussa. On tärkeää varmistaa, että ansioluettelosi osoittaa miksi olet vahva ehdokas, että tietyssä asennossa.
  • Ansioluettelosi on sekaisin.  Jos et lähetä hyvin muotoiltu uudelleen, ilman kirjoitusvirheet tai kielioppivirheet, voit lyödä itsesi ulos väitteen.
  • Et ole antanut vaadittuja asiakirjoja.  Jos yritys pyytää saatekirje, kirjoittaminen näytteitä, viitteet, tai mitä tahansa muuta materiaalia hakemuksen tukena, sinun täytyy lähettää sitä, kun sovelletaan.
  • Yhtiö palkkasi joku muu.  Se voisi olla jotain niin yksinkertaista kuin asemaan ne on täytetty, mutta yhtiö ei ole vielä poistamalla työpaikkalistaus.
  • Yhtiön vuokraamalla suunnitelmat ovat muuttuneet.  Yhtiö on saattanut päättäneet olla täyttämättä asemaa tai ehkä muuttanut työn vaatimukset tehtävään. Budjettikysymykset saattanut pysähdyksissä otossa. Johdon on voinut muuttua, mikä aiheuttaa tilapäisesti vuokraamalla jäätyä. Sisäisen hakemuksen olisi pitänyt palkattu tai edistettävä.
  • Otossa voi olla pidempi kuin voisi odottaa.  Yhtiö voisi odottaa kerätä erän jatkuu ennen haastattelussa.

Jälkeen Työhaastattelu

Joitakin syitä, miksi et ollut valittu haastatteluun Yhtiö voi myös selittää, miksi et saanut Seurantatiedonantoon jälkeen työhaastattelu. Siellä voisi olla toinen ehdokas, joka on parempi sovi rooliin, tai mahdollisesti itse päättänyt laittaa pitoon täyttämällä asentoon.

Toinen syy, miksi et voi kuulla työpaikka jälkeen haastattelu voisi olla, että vuokraamalla johtaja ei ole ehkä harkita teitä olemaan hyvä sovi yhtiön kulttuuriin kun puhuu kanssasi suoraan. Se voisi myös olla, että toinen ehdokas on saattanut esittämillä nykyisen työntekijän ja sai etua valintaprosessissa. Toivottavasti viittauksia oli hyvää sanottavaa teille. Mutta jos he eivät, saatat enää huomioon.

On myös tekijöitä, joita voidaan pitää ”käsitellä rikkojia” -ne että takuu et saa työtarjouksen. JazzHR katsastusselostuksista mitä palkata ammattilaisia sanoa vie hakijalle huomiotta tehtävään. Kaksi ylintä käsitellä rikkojia olivat tasan: 90% vastaajista totesi, että niillä ei palkata joku, joka valehteli heidän jatkaa tai käyttää niiden matkapuhelin haastattelun aikana. Näiden jälkeen ei lupa työskennellä Yhdysvalloissa (86%) ja huono-suussapitämisaikaa aiemmilta työnantajilta (81%). Mielletään ylimielinen voi maksaa työtarjouksen myös, koska 76% palkata johtajien sanoi, ettei palkata joku he pitivät ylimielinen. 2

Sosiaalinen media on toinen syy, miksi et välttämättä kuulla takaisin potentiaalinen työnantaja. CareerBuilder katsastusselostuksista että 57% vastaajista löytyi sisältöä verkossa, joka saisi ne eivät palkata ehdokas. 3

Kun työtarjouksen viivästyy

Jos et kuule takaisin heti, älä olettaa, että et saa tarjouksen. Voit silti saa vastausta, mutta se saattaa viivästyä. Esimerkiksi työnantaja olisi voinut tehdä tarjouksen toiselle hakijalle ja odottaa kuulla takaisin. Yhtiö saattaa yksityiskohtien selvittelyä varten Onboarding henkilö ne palkata tai voisi olla logistinen tai talousarvioasiat, jotka hidastavat asiat alas.

Mitä tehdä, kun et kuule Takaisin

Mitä pitäisi tehdä, jos et saa vastausta työnantaja? Ensimmäinen vaihtoehto on olla tekemättä mitään, olla kärsivällinen ja odottaa. Jos lähetetään useita työhakemuksia ja osallistuu paljon haastatteluja, jotka voivat olla helpoin tavalta. Tämä voi olla erityisen viisasta, jos et ole 100% varma, että tämä on paras seuraavan homma.

Toinen vaihtoehto-, ja se ei ole aina helppoa, on seurata työnantajan kanssa nähdä missä seisot. Prosessi on erilainen riippuen siitä, onko sinulla seurannassa hakemuksesta tai haastattelu.

Miten seurata Application

On parasta odottaa vähintään viikon tai kaksi ennen kuin seurata tilan työhakemus, koska se voi johtaa yhtiötä ainakin niin kauan tarkastelu sovelluksia ja aloittaa aikataulutus haastatteluja.

Vihje: Monet työpaikkailmoituksia ei luetella yhteyshenkilön, joten se voi olla haastavaa löytää joku kysyä sovelluksen. LinkedIn voi olla suuri voimavara löytää joku yhtiön vuokraamalla joukkue.

Seuraavassa muutamia tapoja löytää vuokraamalla johtaja ja vinkkejä seuraavien heidän kanssaan.

Miten seurata työhaastatteluun

On aina hyvä idea ottaa aikaa kirjoittaa kiitoskirje jälkeen työhaastattelu. Olipa sähköpostitse tai käsin, se on yksi parhaista tavoista seurata. Yhtiö ei saa tehdä välittömästi vuokraamalla päätös, joten älä hermostu, jos et kuule takaisin heti. Toinen vaihtoehto on soittaa vuokraamalla johtaja ja kiittää heitä. Tämä voi olla hyvä tapa saada tuntumaa olitpa vielä väite tehtävään.

Älä lopeta työnhakuun

Riippumatta siitä päätät odottaa työnantajan vastauksen tai yrittää pyytää vastausta itse, se on tärkeää pitää ampuminen pois työnhakuun. Et halua tuhlata aikaa odottaa kuulla takaisin työnantajalle, joka ei ole kiinnostunut palkata sinua. Sen sijaan pitää työnhaku kunnes löytää oikea tilaisuus.

bottom Line

Se ei voi olla You On monia syitä työnantajat eivät seurata hakijoiden ja syy et kuule takaisin voi olla mitään tekemistä oman pätevyyden tehtävään.

Seuranta Jos voit Lienee aiheellista ottaa aikaa seurata tilan ehdokkuudesta, mikäli et voi saada yhteyttä päätöksentekijänä yhtiön.

Älä leikkaa työnhakuun Lyhyet Älä lopeta työnhaussa odotellessasi kuulla takaisin työnantaja. Jatka kunnes olet sitovan tarjouksen, että olet mukava hyväksymisestä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *