Kuinka Näytä työnantajana Voit lisäarvoa työssä

Posted on

Kuinka Näytä työnantajana Voit lisäarvoa työssä

Yksi tärkeimmistä asioista voit tehdä aikana työnhakua näyttää vuokraamalla johtaja mitä voi tuoda yritykselle. Työnantajat etsivät ehdokkaita, jotka tuovat lisäarvoa organisaation, ja yksi vuokraamalla johtaja tavoitteista on varmistaa, että ihmiset ne palkata ovat huippuosaajista kuka onnistuu asentoon. Voit helpottaa heidän näyttämällä olet hyvin pätevä tehtävään.

Ansioluettelosi, saatekirje, ja muussa työssä materiaalit voivat osoittaa, miten olet lisäarvoa aikaisempia kantoja. Jos valittu haastatteluun, jakaa esimerkkejä saavutuksistasi osoittamaan, miten olisi täydellinen valinta rooliin.

Vihje: Kun selvästi esitetään tapoja onnistunut aikaisemmissa tehtävissään, autat työnantajia nähdä miksi olisi arvokas työntekijä.

Miten osoittaa potentiaalinen työnantaja Oma arvosi

Määrittele ”menestys” oman aikaisemmissa tehtävissään. Ennen jopa kirjallisesti työsuoritus, mieti, miten menestystä mitattiin etukäteistä rooleissa. Jos olet työskennellyt myynnin menestys olisi voinut mitata asiakkaiden määrä teillä oli. Jos olit opettaja, sinun menestys olisi voitu mitata osittain opiskelijoiden arvosanoja ja testitulokset. Varmista, että tiedät mitä menestys näytti jokaisessa asennossa olet hallussa.

Tee luettelo tavoista olet saavuttanut menestystä . Kun olet määritellyt ”menestys” oman aiemmissa työpaikoissa, tehdä luettelo kertaa meni edellä ja lisäksi toimittaa sitä. Esimerkiksi saatat huomata kuukaudessa, kun hankki useita uusia asiakkaita, tai kun opiskelijoiden testitulosten parani merkittävästi vuoden aikana.

Määrällisesti että menestys. Kun olet listan saavutuksista ja saavutuksia, ajatella tapoja mitata tämän menestyksen . Numbers auttaa vuokraamalla johtajat nähdä tarkalleen miten olet lisäarvoa yritykselle. Nämä luvut eivät tarvitse koskea kannattavuutta. Sen sijaan he saattavat viitata ajansäästö, alenevat tai helpottanut. Esimerkiksi, jos olet hallinnollinen avustaja, saatat selittää, että olet siirtänyt toimiston s-tiedostojärjestelmä, joka pelasti yhtiön noin $ 1000 per vuosi paperi tavarat.

Tee lista palkintoja olet saanut. Mainitsematta mitään palkintoja tai muuhun tunnustamiseen sait työssä osoittaa myös, että työnantaja tunnustaa oman merkityksen yritykselle.

Käyttöarvoa liittyviä avainsanoja. Käytä aktiivisia verbejä ja muut avainsanat ansioluettelosi ja saatekirjeen, jotka auttavat näyttämään kuinka lisäarvoa ollessaan aikaisempia yrityksiä. Jotkut sanat voit käyttää muun muassa:

 • Saavutettiin / ehdolla / wonia
 • Luotu
 • Vähentynyt / lisääntynyt
 • kehitettiin
 • luotu
 • Parantunut
 • käynnistettiin
 • Tulot / voitto
 • Tallennetut
 • budjettirahoituksella

Milloin ja miten mainita Arvo

Korosta saavutukset ansioluettelosi

Vuonna työhistoria osassa ansioluettelosi, älä vain listaamaan tehtävät kunkin aikaisemman työpaikkansa. Sen sijaan on esimerkkejä siitä, miten lisäarvoa jokaiselle yritykselle. Yksi tapa tehdä se on käyttää bullet pistettä esittelemiseen saavutuksia kussakin roolissa.

Voit korostaa joitakin merkittävimpiä lisäarvoa tuottavia esimerkkejä oman jatkaa Yhteenvetona , jos sellainen on. Esimerkiksi editori voi kirjoittaa uudelleen yhteenvedon, jossa lukee ”Freelance editorin 10 vuoden kokemus tarkistamista artikkeleita, esseitä ja kirjoja. Muokkaukset keskimäärin 200 sivua viikossa kymmeniä palkitun tekijöiden ja lehdissä.” Tämä jatkaa yhteenveto määrällisesti editorin menestys kannalta hänen kykynsä käsitellä suuren määrän sivuja ja useita asiakkaita. Siinä korostetaan myös hänen kokemuksensa laadukkaita kirjallisesti.

Jaa tarina saatekirjeesi

Teidän saatekirje, esiin kaksi tai kolme taitoja tai kykyjä , jotka osoittavat, miten olet oikein sovi tähän tehtävään . Jokaista taitoa, puhumattakaan kerran käyttänyt sitä saavuttaa menestystä oman yrityksen.

Esimerkiksi voisi sanoa, että olet opettaja, jolla on vahva luokkahuoneen johtamistaidot. Voisit määrittää hallitsemaan luokkahuoneet jopa 35 opiskelijaa ja olet voittanut kolme opetus palkintoja oman tehokkaan luokan hallinta.

Vihje: kvantitoimalla menestyksesi ja korostaa oman palkintoja, osoitatte työnantajille että edellinen organisaatiossa arvostetaan teitä.

Aikana Työhaastattelu

Vuonna haastattelussa, saatat saada konkreettisen kysymyksen, kuten ”Kerro meille, miten olet lisäarvoa aikaisempia töitä.” Jos teet, osuus esimerkkejä onnistumisista listasta loit ennen haastattelua.

Voit myös mainita, miten olet lisäarvo vastattaessa muita haastattelukysymyksiä. Esimerkiksi, jos olet harjoittavat työtä emäntä ja haastattelija kysyy, onko voit käsitellä stressiä työssä, voit mainita keskimäärin ihmisiä istumaan arki-iltana ja viikonloppuisin klo edellisestä hostessing työtä. Tämä näyttää työnantaja voit hallita kiireinen ravintolan ympäristössä.

Esimerkkejä miten osoittaa olet lisännyt Arvo

Käytä näitä näytteitä inspiraatiota kirjoitettaessa ansioluettelosi ja saatekirjeen sekä valmisteltaessa haastattelussa.

Näytteen Työkokemus osasto Resume

Työhistoria
Vanhempi Tapahtumakoordinaattori , ABC Tapahtumat, Boston, MA 2017-Present

 • Suunnitellaan ja toteutetaan yli 125 tapahtumia, kuten yritysten retriittejä, varainkeräykset ja työpajoja ryhmille jopa 300 osallistujaa.
 • Ylläpito tapahtuma budjetit jopa $ 50.000 täyttämällä tapahtumia alle budjetin 100% ajasta.
 • Sai keskimäärin 4,81 ulos 5 tähteä asiakkailta.

Wedding Planner Assistant koordinaattori , Claire Smith Häät, Hartford, CT 2015-2017

 • Co suunniteltu ja yhteistyössä toteutettu yli 25 häät kanssa osapuolille jopa 250 henkilöä.
 • Vastuussa suhteita yli 20 myyjää suurempi New England alueella.
 • Haut budjetit jopa $ 100,000.
 • Ylennettiin avustaja avustaja koordinaattori johtuu minun erinomainen budjetoinnin ja organisointikykyä.

Näyte kohta peräisin Saatekirje

Väitätte työnkuvaan haluat baarimikko jolla on laaja kokemus nopeatempoisessa ympäristössä. Olen erittäin mukava ja perehtynyt työskentelee suuri, kiireinen ravintoloissa. Emäntä ABC Restaurant kolme vuotta, minä istuin keskimäärin 300 taulukkoa päivässä. Kun olen siirtynyt juoksija ja sitten baarimikko XYZ Bar ja taproom, olen palvellut 200-400 asiakasta viikonloppuiltaisin. Esimieheni kerran myönnetty minua ”Employee of the Month” koska minun kyky käsitellä paineita kiireinen työympäristö.

Näyte vastauksena haastattelu kysymys

Seuraavassa on esimerkki vastaus haastattelu kysymys, “Miksi meidän pitäisi palkata sinut?”:

Minulla on paljon tuntemus työskentelevä käynnistyksen ympäristössä, kuten sinun. Nautin tilaisuus olla innovatiivisia ja luovia, joka käynnistyksen tarjoaa. Sanoit että työpaikkalistaus haluat innovatiivisen ajattelija, joka voi käyttää luovuutta tehokkuuden lisäämiseksi. Tämä on sellaista työtä rakastan tehdä. Esimerkiksi edellisessä asema toiminnanjohtaja, henkilökunnan jäsenet olivat usein myöhässä kokouksiin. Tajusin yksi ratkaisu oli luoda tehokkaampi aikataulujen järjestelmää kokouksiin. Vaihdoin toimistomme uuteen aikataulujen järjestelmää, joka vähensi poissaolot kokouksista ja virheitä huoneessa tehtävät 20%. Olen myös tarjosi kolme koulutusta uuden järjestelmän niin, että oli vähän käyttäjän virhe, vaikka ensimmäisellä viikolla järjestelmän avulla.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *