Vinkkejä luominen Video Resume

Posted on

Vinkkejä luominen Video Resume


Mikä on video uudelleen ja miten se auttaa työnhakuun? Video uudelleen on lyhyt video luoma ehdokas työllisyyttä ja ladataan Internetiin (tai sähköpostilla vuokraamalla manager) mahdollisille työnantajille tarkistaa.

Video jatkaa kuvaa yksilön taidot ja kokemus, ja tyypillisesti käytetään täydentämään paperi jatkaa. Niinkuin  tulostaa uudelleen , se on mahdollista, että videon ansioluettelosi olla joko yleinen tai suunnataan tietyssä asemassa tai yrityksen. Video jatkaa voidaan luoda ammattilainen sinulle, tai voit luoda omia. Jotkut työnhaun ja verkottumisen sivustot tarjoavat keinon käyttäjien sisällyttää video jatkuu niiden profiileja.

On tärkeää pitää mielessä, että videon jatkaa ei aio saada sinulle töitä. Se voi kuitenkin auttaa markkinoinnissa itsesi mahdollisille työnantajille – jos se tehdään oikein.

Jos luot video Jatka?

Luominen video uudelleen on valinnainen tehtävä työnhakijoille (hyvin harvoin yritykset vaativat tai pyytää videon jatkaa ehdokkaista). Joillekin työnhakijoiden, etenkin ne, visuaalisessa tai luovien alojen, video jatkaa voi korostaa tärkeitä taitoja.

Esimerkiksi video uudelleen on käyttökelpoinen esittää tahansa suorituspalkkaustyö, onko se liittyy toimii vaiheessa, opetuksen luokan, tai esittää Tämä katsaus.

Myös video jatkaa voi olla hyvä tapa esitellä persoonallisuuttasi; ihmisille asiakkaalle päin työpaikkoja, joiden työhön kuuluu viehättävä mahdollisille ostajille, video jatkaa voi olla hyötyä.

Kuitenkin se on helppo laskea väärin videossa jatkaa – on olemassa suuri riski, käsikirjoituksen, kuvauksen tyyli tai paikalla on sopimatonta.

Varoitus: Jos teet sen itse, ja on vain vähän kuvaamisen kokemusta, Video saattaa törmännyt epäammattimaista.
Muista myös, että kuten mitään internetissä, kun videotiedosto on siellä, et voi hallita, miten se on jaettu.

Tehty huonosti, se voi parhaimmillaan estää mahdollisuutesi saada haastattelussa. Pahimmillaan se voi tiputtaa sinut ulos väitteen ja nolata sinua. Se mitä tapahtui yksi opiskelija, joka lähetti videon uudelleen esiintyen nostamalla painoja, jotka palvelevat tennispalloja ja juhlasali tanssia. Se teki kierroksilla Internetissä ja se ei vakuuttanut yhtään mahdollisille työnantajille, liioittelematta.

Jotkut vuokraamalla johtajat eivät edes katsella videota jatkuu, koska he pelkäävät väitteitä syrjinnästä otossa. Joten, kun video jatkaa voi olla hyvä tapa saada huomannut, harkitse tarkkaan ennen luomiseen varmistaa video uudelleen on oikein sovi sinulle ja hyvää ajankäyttöä.

Vinkkejä luominen Video Resume

Jos harkitset luoda videon jatkaa osana työnhakuun, pitää nämä vinkit mielessä:

  • Olla ammattimaista:  Mekko kuin olisit haastatteluun, ja ylläpitää ammatillista käytös. Vältä slangia ja tietenkin kiroten. Kiinnitä huomiota myös, että taustalla laukausta, ja varmista, että se näyttää siistinä. Varmista myös, että ei ole häiritseviä ääniä taustalla.
  • Valmista käsikirjoitus:  Älä rajoittamattomasti videon kokonaan. Haluat luontevaa ja off-the-ranneke, vaan pitäisi olla tunne, mitä haluat sanoa, ja miten haluat muotoilla sitä. Älä lue suoraan käsikirjoituksen, tai ansioluettelosi, koska joka johtaa tylsää video. Pääkohdat ilmaista video ovat mitä sinun antaa yhtiölle, ja suuria tavoitteita, taitoja ja saavutuksia. Ajattele videon olevan piki, miksi yrityksen pitäisi palkata sinua.
  • Tunne yleisösi:  Kun suunnittelet käsikirjoitus ja kuvaamisen sijainti, harkitse kuka katsella videoita, ja kalibroida vastaavasti. Video valmis kantaa pankissa saattaa poiketa videon valmis käynnistys.
  • Näytä, älä kerro:  Käytä grafiikka havainnollistaa, mitä sanot videon käsikirjoituksen ja esitellä kykyjä ja taitoja. Esimerkiksi, jos olet työnhaku jossa esitykset ovat merkittävä osa rooli, voit kuvata itse kokoamalla PowerPoint. Tai jos joku esityksiä kirjattiin, käyttää kyseistä materiaalia videossa jatkaa.
  • Pidä se lyhyt:  Videot on välillä 30-90 sekuntia. Mitään kauemmin tuskin katsottavaksi.
  • Jakaa ystävien ja perheen kanssa:  Getting palaute muilta on tärkeä askel. Kysyä muutamia ihmisiä katsomaan videon, ja tehdä muutoksia ja muutokset perustuvat huomautuksensa.

Aina pitää mielessä, että kun video on internetissä, sinun ei enää tarvitse valvoa kuka näkee sen, tai miten se on jaettu. Ottaa palautetta ystävien ja perheen vakavasti. Jos he ajattelevat se on sytytyskatkot, älä jakaa videon.

Video Jatka kiellot

  •  Älä sekoita oma elämä kanssa ammatikseen. Jos sinulla on tietoa Facebook- tai Twitter-sivun, joka et halua työnantajat eivät näe, älä linkitä videosi jatkaa johonkin näistä sivuista.
  • Älä odota videon jatkaa korvata perinteinen jatkaa. Ei kaikki työnantajat ovat kiinnostuneet videon uudelleen, ja toiset ovat huolissaan syrjinnästä, kuten palkata ehdokkaita, koska miten ne näyttävät ja äänen eikä niiden pätevyyttä. Kuitenkin hyvin tehty video voi vahvistaa ehdokkuudesta työllisyyden.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *