Tapoja tehdä rahaa älypuhelimella

Posted on

Tapoja tehdä rahaa älypuhelimella

Seuraavat tapoja ansaita rahaa puhelimen eivät välttämättä tapa ansaita eläviä, mutta-jos niitä käytetään järkevästi-he voivat auttaa toipumaan hieman kustannuksista kännykkälaskun ja ehkä laittaa muutaman lisämenoja dollareita taskussa.

Kuten muidenkin mikro työpaikkojen ideana näitä sovelluksia on tehdä ylimääräistä rahaa, joten ole varovainen, että et todella menettää rahaa tässä prosessissa. Alla on lueteltu kahdeksan sovelluksia voit ansaita rahaa, joka vaihtelee crowdsourcing sosiaalisen median mainonnan, joten voit vertailla ja löytää ne, jotka todella voit tehdä joitakin ylimääräisiä tuloja.

EasyShift

Tyyppinen ohjelma: Tehtävä suuntautunut crowdsourcing, alias microlabor verkkosivuilla

Tekniset vaatimukset: iPhone

Toimipaikat: Yhdysvallat, vaikka saatavuutta muutoksia tietyillä alueilla voidaan rajoittaa

Näin se toimii: Lataa sovellus ja luo tili aloittaa hyväksymisestä ”vuorossa.” Kuten olet vuorossa, ansaitset pisteitä. Saat myös paremmin palkattuja tehtäviä samoin. Töillesi tämän crowdsourcing yritys tarjoaa yleensä kuluttajien tuotemerkkejä haluavat seurata tuotteitaan, joten kuvia tuotteiden hinnasta tarkastukset muodostavat valtaosan tämän yrityksen.

Miten se maksaa: Pays käteistä PayPal tileille. Shift maksut vaihtelevat $ 2 20 $. Nämä maksetaan sisällä 48 tunnin aikana.

Bottom line: Vaikka tämä on saatavilla valtakunnallinen, koska niin monet sen muutokset ovat sijaintiin perustuvia, sen toteuttamiskelpoisuutta todella riippuu siitä, kuinka monet heistä ovat lähellä sinua. Et halua viettää tunnin matka-aika ansaita 2 $.

kenttäagentti

Tyyppinen ohjelma: Tehtävä suuntautunut crowdsourcing

Tekniset vaatimukset: iPhone

Toimipaikat: Yhdysvallat, Kanada, Norja, ja Australiassa

Näin se toimii: Kun olet ladannut sovelluksen, sinun täytyy valita työpaikka. Luettelo sisältää työpaikkoja kuten, mielipidetutkimusten, esite sijoitus, hinta tarkastuksia, ja arviointiin tuotteita. Tehtävät on saatettava loppuun kahden tunnin ikkuna. Agenttina, keräät pisteitä tehtävät loppuun onnistuneesti. Mutta voit myös menettää pisteitä mistään keskeneräisiä töitä.

Miten se maksaa:  Palkka työpaikkoja kirjaudut vaihteluvälin $ 3 $ 12 kpl käteisenä. Sinulla täytyy olla PayPal-tili, koska tämä on missä palkka on talletettu.

Bottom line: Sovellus ei ole kuin muut, koska hakijat saavat työpaikkoja ensin tullutta palvellaan ensin perusteella. Mutta joitakin työpaikkoja mennä perustuva hierarkia, joten jos sinulla on enemmän pisteitä, voit saada lisää työpaikkoja. Tämä tarkoittaa et viettää liikaa aikaa töitä et saa.

Embee Mobile

Tyyppinen ohjelma: Mobile palkintoja

Tekniset vaatimukset: käytettävissä yli 300 mobiilioperaattorit, kuten AT & T ja Verizon.

Toimipaikat: Yli 100 maassa

Näin se toimii: Asenna sen “mobiilisuorituskykyä mittari” ja ansaita lahjakortteja

Miten se maksaa: Lahjakortit

Bottom line: käyttäjä asentaa sovellus Google Play ja ne Yhdysvalloissa ansaita lahjakortteja paikoista, kuten Amazon, Domino Pizza, ja Dell. Yhdysvaltojen ulkopuolella, pisteet voidaan vaihtaa mobiili puheaikaa. Tämä ei ole käytettävissä kaikissa kaupungeissa, joten sinun täytyy asentaa nähdä, jos se toimii, missä olet.

Gigwalk

Tyyppinen ohjelma: Tehtävä suuntautunut crowdsourcing

Tekniset vaatimukset: iPhone (Android-sovellus on suunniteltu)

Toimipaikat: Yli 6000 kaupungeissa Yhdysvalloissa

Näin se toimii: Ihmiset kirjautua ja löytää ”keikkoja” tai tehtäviä. Nämä tehtävät voivat olla melkein mitä tahansa, mutta joitakin tyypillisiä niistä ovat hinta tarkastuksia, sovellus testaus, tietojen todentaminen, ottaa kuvia, mystery shopping, ja selvitykset. Niitä sovelletaan näihin tehtäviin asiakkaalle etsivät työtä, ja jos valittu, lähetä työ. He saavat palautetta asiakkailtaan. Positiivista palautetta mahdollistaa niiden pääsyn tuottavampi keikkoja.

Miten se maksaa: Pays käteistä PayPal-tilin. Joita yleensä maksaa $ 3 $ 5; Kuitenkin kokeneille Gigwalkers on joitakin tehtäviä, jotka maksavat jopa $ 100. Maksu tehtäviin tehdään 7 päivän kuluessa. Gigwalkers on maksettava PayPal palvelumaksut mutta voi valita korkeamman Minimimaksu minimoida niiden taajuus.

Bottom line: Muutamia asioita on huomioitu selvittää, miten kannattavaa tämän rahaa tehdä sovellus on sinulle: paitsi aikaa kuluu hoitamaan tehtävää, mutta aikaa kuluu hakea tehtäviin ja matkustaa tarvitaan täydellinen keikkoja. At $ 3 $ 5 keikka luultavasti ei maksa matkustaa kauas. Kilpailun on kuitenkin suurempi keikkoja, jotka eivät vaadi matkoja tai jotka ovat voimakkaasti asutulla alueella.

iPoll

Tyyppinen ohjelma: Surveys

Tekniset vaatimukset: iPhone ja Android alustoille

Toimipaikat: Yhdysvallat, vaikka voi olla joitakin kansainvälisiä tutkimuksia saatavilla ajoittain

Näin se toimii: Lataa ilmainen sovellus; Täytä profiilin tietoja, kuten nimen, osoitteen, sukupuoli, syntymäpäivä, ja työsuhteen laatu. Voit sitten ottaa yhteyttä sähköpostitse, push-ilmoitukset, tai puhelin osaa kyselyihin vastaavat profiilin.

Miten se maksaa: Pays vuonna palkita pistettä, joka voidaan lunastaa käteistä PayPal-tili tai lahjakortti. On $ 35 voitto kynnys.

Bottom line: Yleensä en ole suuri fani tutkimuksia, koska ne voivat viedä paljon aikaa vain vähän palkita. Se, että voit tehdä nämä puhelimen kuitenkin tarkoittaa, että voit tehdä niitä ajoissa, jotka muuten hukkaan, kuten odottamassa lapsille loppuun toimintaa tai odotushuoneessa. Tästä huolimatta, kuinka monta Kyselyt lähetetään sinulle ei ole hallinnassasi, joten jos profiilia ei vastaa monien tutkimusten et voi tehdä sitä kynnystä.

Post Intelligence

Tyyppinen ohjelma: Sosiaalinen media mainonta

Tekniset vaatimukset: iPhone ja Android sosiaalisen median tilejä Twitterissä, Tumblr, ja / tai YouTube

Toimipaikat: Anywhere

Näin se toimii:  Voit linkittää sosiaalisen median profiileja tilillesi jälkeen sen perustamista. Sitten on mahdollisuus valita luettelosta kampanjoiden merkitystä oman profiilin. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on jakaa tekstiä tai videoyhteyden. Mutta sinun on rajoitettu, kuinka monta voit lähettää-yleensä pari kertaa päivässä.

Miten se maksaa:  Sinulla on kaksi vaihtoehtoa maksamisesta: käteistä PayPal-tili tai Amazon lahjakortteja. Maksu riippuu useita näkemyksiä tai klikkausten viestejäsi saada kampanjan aikana. Kustannus-per-click vaihtelee kampanjan. Mutta voit saada kuva siitä, miten paljon voit saada, koska Mylikes antaa sinulle arvio siitä, kuinka paljon kukin kampanja maksaa perustuu omaan seuraajia.

Bottom line: Tämä sovellus ei ole ihmisiä, jotka käyttävät sosiaalista mediaa maltillisesti. Sen sijaan se on tarkoitettu niille, jotka käyttävät sosiaalista mediaa paljon. Jos se olet sinä, voit tehdä rahaa, kunhan ei ole ongelmaa myönteisen tuotteita.

ShopKick

Tyyppinen ohjelma: Shopping palkitsee ohjelma

Tekniset vaatimukset: iPhonen tai Android älypuhelin

Toimipaikat: Yhdysvallat

Näin se toimii: Kerää ”potkuja” tai pisteitä, kun voit yksinkertaisesti kirjoittaa myymälöissä, kuten Target, Macy, Best Buy, Crate & Barrel, Old Navy, Toys’R’Us, ja Exxon ja Mobil lähikaupat. GPS- älypuhelimeen, se tietää sijaintisi ja lähettää asianmukaisia tarjouksia. Scan viivakoodeja lisäpisteitä ja vielä enemmän pisteitä, kun teet ostoksia, vaikka ansaita pisteitä ostoksista täytyy yhdistää luottokortin sitä.

Miten se maksaa: Pays pistettä lunastaa lahjakortteja ja alennukset.

Bottom line: Toisin kuin jotkut muut ostokset palkitsee sovelluksia, tämä ei vaadi ostoksia, joten voit tehdä rahaa, kun yksinkertaisesti käynnissä hoidettavat.

Viggle

Tyyppinen ohjelma: Loyalty / palkitsee ohjelma

Tekniset vaatimukset: Android ja Apple-laitteilla (mukaan lukien tabletit)

Paikkakunnalla: laillisille asukkaille Yhdysvalloissa, mukaan lukien Puerto Rico

Näin se toimii: älypuhelimella kirjautua television katselua tuntia ja maksaa siitä. Kun kirjaudut Viggle, se tallentaa äänen ja tunnistaa TV-ohjelmaa. Vaikka pisteitä palkitaan tahansa television katselua jopa 12 tuntia päivässä, se on Viggle tukema ne jotka ansaitsevat eniten pisteitä. Käyttäjät saavat myös pisteitä vuorovaikutuksessa mitä televisiosta vastaamalla tietokilpailun kysymykset, äänestäminen äänestyksissä, jne, ja käyttämällä sosiaalista mediaa ja viitaten uusia asiakkaita. DirecTV asiakkaat saavat ylimääräisiä bonuksia.

Miten se maksaa: Pays palkita pistettä, jotka ovat lunastettavissa yritykset, kuten Groupon, 1-800-kukat, Fandango ja Jalka Locker. Palkintoja vanhenevat jos Viggle tili pysyy lepotilassa 12 peräkkäistä kuukautta. Arvo palkintoja (ei sisällä mitään palkintoja voittanut kilpailuihin) rajoittuu $ 550, ellei tämä raja luopua Viggle.

Bottom line: Et luultavasti täytyy katsoa paljon TV tekevät maksaa. Couch perunat, toteavat!

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *