Miten Kirjoita Henkilökohtainen Saatekirje

Posted on

Miten Kirjoita Henkilökohtainen Saatekirje


Olen kuullut enemmän kuin muutama esimiehet, jotka ihmettelevät, jos saatekirje kirjallisesti on menetetty taidetta. Yksi heistä kertoi minulle, että hän on saanut paljon työhakemukset, jotka ovat lyhyempiä kuin tweetit sisältää saatekirje, joka vain sanoi “Have a nice day.” ja toinen, joka sanoi: “Tutustu minun jatkaa.”

Saatekirje kirjallisesti ei pitäisi olla menetetty taidetta. Työnantajat vielä odottaa niitä. Vuokraamalla johtajat yritysten valvoma Saddleback’in College jotka edellyttävät työhakemukset (53%) haluavat enemmän kuin vain perustiedot saatekirje.

Mitä työnantajat odottaa Saatekirje

Mukaan tutkituista yrityksistä, tässä mitä he odottavat nähdä työhakemukset:

  • Räätälöity taitoja työnkuva – 33%
  • Selkeys (täsmennetään työpaikka sovellettu) – 26%
  • Yksityiskohtia jatkaa – 20%
  • Your (henkilökohtainen) arvo – 19%

Kuten näette, työnantajat odottavat henkilökohtainen työhakemukset, jotka osoittavat heille, miksi olet vahva kelpaavan asemaa ja arvokas ehdokas kannattaa ottaa aikaa haastatella.

Se sanoi, puolustaen hakijoille lähettävät työhakemukset ikään kuin ne olisivat 140 merkin tweetit, se voi olla vaikea perustella otit kirjoittaa räätälöityjä saatekirjeen, varsinkin kun et kuule takaisin työnantajilta lähettämisen jälkeen pois, joissakin tapauksissa satoja saatekirjeet ja jatkuu.

Se on kova, kun panostaa soveltamisessa – uudestaan ​​ja uudestaan ​​- ja sovellukset hukkuu “musta aukko” Internet.

Vihje : Tärkeintä kuitenkin on, että jos työnantaja vaatii saatekirje, sinun täytyy lähettää yhden – todellinen saatekirje ei lauseen tai kaksi.

Se on paras etu lähettää yhden, vaikka se ei ole vaatimus.

Miten Kirjoita Henkilökohtainen Saatekirje

Aloita mallin: Yksi tapa tehdä saatekirje kirjallisesti hieman helpompaa on aloittaa saatekirjeen malli. Sitten muokata sitä myös joitakin perustietoja taitoja ja kokemusta. Tallentaa saateviestin Word-asiakirjan, jossa tiedoston nimi, joka on helppo tunnistaa eli coverlettertemplate.doc.

Aina kun haet työtä avaamalla saatekirjeen malliin asiakirjan ja luo uuden version saatekirjeen. Muokkaa mitä nyt saatekirjeen mallin sopivaksi työn vaatimukset kantoja haet. Tässä mitä sinun muokata ja päivittää kannessa kirjemallipohjaan:

Yhteystiedot:  Muokkaa yhteystietoja osa sisältämään tiedot uuden työnantajan. Muokata tervehdys uuden palkkaamisen johtajan nimi, jos olet sitä.

Tiettyyn työtehtävään:  Muokkaa ensimmäisessä kohdassa kirjeenne vastaamaan työn olet hakemassa ja mistä löysit lähettämistä. Ensimmäisessä kappaleessa saatekirje, voit myös jakaa – lyhyesti – miksi olet intohimoisesti asemaa ja olisi hyvä sovi. Esimerkiksi “Minun X vuoden kokemus [teollisuudessa] ja intohimo [xyz ydin työtehtävät / taitoja], uskon olen vahva ehdokas tähän tehtävään.”

Jos saatettiin asentoon tai tiedät jonkun yhtiössä, ensimmäinen kappale on täydellinen paikka mainita yhteyden. (Huom: aina vahvista yhteyden ennen pudottamalla nimensä.)

Taitoja ja kokemusta: Muokkaa ruumis saatekirje ja liittyvät taitosi työnkuva. Todennäköisesti tämä on haastavin osa prosessia. Se on myös tärkein osa saatekirje. Täällä voit tehdä tapauksessa ehdokkuudesta. Ansioluettelosi, olet listattu taitosi ja kokemusta. Nyt teidän saatekirje, haluat mennä syvemmälle, ja osoittaa, miksi sinun taidoiltaan ja kokemusta jonka avulla voit olla ihanteellinen työntekijä.

 Kestää vähän ylimääräistä aikaa esitellä persoonallisuuttasi, joten organisaatio voi ymmärtää, miksi olet vahva ehdokas.

Sulkeminen: Sinun ei tarvitse muokata lopullisen kappaleen, sulkeminen, ja allekirjoitus. Ne voivat pysyä samana.

Save Your Kirje: Muista tallentaa saatekirje uudella nimellä (File Save As) niin sinulla on kopio jokaisesta saatekirje lähetät työnantajille.

Vihje : säätäminen on helpompaa kuin tyhjästä. Mallin avulla paikallaan, se ei kestänyt kauan kirjoittaa räätälöityjä saatekirjeen. Voit olla varma tehdä paljon paremmin vaikutelman henkilökohtaisen saatekirjeen kuin jos vain kirjoittaa, “Tässä on minun jatkaa.”

Cover Letter Näyte

Tämä on esimerkki henkilökohtaisen saatekirjeen.

Hakija Nimi
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
applicant.name@email.com

01 syyskuu 2018

Bruce Lee
henkilöstöjohtaja
Sunny Days päiväkoti
123 Business Road.
Business City, NY 54321

Dear Mr. Lee,

Kirjoitan aikoo aloittaa olet listattu johtaa lapsi opettaja Sunny Days päiväkoti. Olin iloinen nähdessäni teidät olla aukko, koska olen juuri päättynyt minun kandidaatin tutkinnon peruskoulutukseen. Olen kuitenkin mieluummin keskittyä esikouluikäisten.

Opiskellessaan Western College työskentelin osa-aikaisena Pumpkin Patch, päiväkodin lähellä college. Tänä aikana olen kehittänyt opetusta taitoja työskennellä pienten lasten, kuten kärsivällisyyttä ja kykyä luoda yksinkertaisia ​​tuntisuunnitelmia. Pystyin toimimaan hyvin kollegani opettajien. Lisäksi minulle annettiin väliaikainen johtoaseman pre-K osassa ja säännöllisesti johtoon oli äitiyslomalla, joten tiedän, että olen valmis vastuut tämän roolin.

Olen liittänyt minun jatkaa, ja voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostilla (aubrey.applicant@email.com) tai matkapuhelin (555-555-5555). Odotan tapaamista teille tästä jännittävä tilaisuus.

Ystävällisin terveisin,

Hakijan nimi

Sähköposti Cover Letter Esimerkki

Aihe: Etunimi Sukunimi – myymäläpäällikkö kanta

Kirjoitan hakea aseman myymälän johtaja Video Game One, kuten listattu uran sivulla sivuston. Olin innoissani tästä mahdollisuudesta, koska minulla on kahden vuoden kokemus kuin apulaisjohtajana Frozen Solid Jogurtti Shop.

Listausvaatimukset sovi minun skillset täydellisesti. Minulla on erinomaiset viestintätaidot ja ihmissuhdetaitoja ja olen onnistunut aikatauluja ja työntekijät kaksi vuotta.

Lisäksi vaikka college työskentelin osa-aikaisesti tietokoneella ja pelikonsolin korjaamo ja olin opiston League of Legends joukkue kolme vuotta. Olen liittänyt minun jatkaa oman harkintaan.

Voit ottaa yhteyttä minuun sähköpostitse myname@myemail.com ja minä sinuun yhteyttä ensi viikolla nähdä, jos voimme löytää aikaa keskustella tästä mahdollisuudesta.

Ystävällisin terveisin,

Etunimi Sukunimi
Osoitteesi
Sähköposti
Puhelinnumerosi

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *