Lentoemäntä Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More

Posted on

Lentoemäntä Job Kuvaus: Palkka, taidot, & More


Vaikka lentoemäntää, joka tunnettiin aiemmin nimellä lentoemännät ja stuertit, jotta matkustajille mukavasti lentokoneessa, joka ei ole heidän ensisijainen vastuu. Matkustajien turvallisuuden ja ohjaamossa turvallisuus ovat heidän tärkein huolenaiheita.

He auttamaan matkustajia hätätilanteissa, pitää ne rauhallinen ja turvallinen. Ne toimivat myös juomia, välipaloja, ja joskus aterioita. Tämä ura kuuluu sekä turvallisuus- ja vieraanvaraisuus ja tarjoaa mahdollisuuden henkilöille, jotka haluavat tarjota turvallisuutta ja palvelua ihmiset taas nähdä maailmaa.

Lentoemäntä Tehtävät ja vastuut

Tämä työ vaatii hakijat voivat suorittaa tehtäviä, jotka ovat seuraavat:

 • Jatkuvasti kaikkien turvallisuusolosuhteita hätävarusteita Koneidemme ollessaan maassa ja lennon
 • Selittää kaikki turvalaitteet ja varmista, että matkustajille seuraavat turvamerkinnät ja menettelyjä
 • Tarjota vieraanvaraisuus ja asiakaspalvelu matkustajille
 • Tervehtiä matkustajien seurata käsimatkatavaroita, ja suora matkustajat osoitettu paikkaa
 • Auttamaan matkustajia pakkaamatta käsimatkatavaroissa punnitus enintään 50 kiloa
 • Hoitaa henkilöitä, jotka tarvitsevat erityistä tukea (kuten vailla huoltajaa olevien alaikäisten, yksilöiden vammaisuudesta ja vanhukset) koko lentotoimintaan
 • Reagoida laivalla lääketieteellisiin tilanteisiin

Lentoemäntä Palkka

Lentoemäntä palkka vaihtelee yksilön kokemuksen taso. Lisäksi lentoyhtiö, maantieteellinen sijainti, sekä kyky puhua muita kieliä voi myös vaikuttaa palkkataso.

 • Mediaani vuosipalkka: $ 50500 ($ 24,28 / tunti)
 • Top 10% vuosipalkasta: Yli $ 79520 ($ 38,23 / tunti)
 • Pohja 10% vuosipalkasta: Alle $ 26860 ($ +12,91 / tunti)

Lähde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Koulutus, Koulutus ja sertifiointi

Vaikka ylioppilastutkinto on vähimmäisvaatimus kaikille, jotka haluavat tulla lentoemäntä, monet työnantajat haluavat palkata työnhakija joilla korkeakoulututkinnon.

Uutena lentoemäntä, kun olet suorittanut muodollista koulutusta, työnantaja sijoittaa sinut varaukseen tilasta. Tämä tarkoittaa, että ainoastaan, kun kutsuttu täyttämään varten poissa tai lomalla työntekijöitä tai ylimääräisiä lentoja. Odottaa säilyvän varauksessa asema vähintään vuoden tai pidempään. Riippuen henkilöstöä, se voi kestää jopa seitsemän vuotta. Lopulta sinun sallitaan tarjouksen kuukausittain tehtäviä.

 • Turvallisuus todentaminen: Hakijan on läpäistävä 10 vuoden taustan ja luottotietojen tarkistus, FBI sormenjälkiskannauksessa sekä ennen työsuhteen ja satunnaisia huumeiden ja alkoholin testaus.
 • Ikä: Vaikka Federal Aviation Administration (FAA) määrää, että lentoemäntien oltava vähintään 18-vuotias, jotkut työnantajat ovat korkeammat alaikärajavaatimuksia. Monet lentoyhtiöt haluavat palkata työnhakija, joilla on kokemusta työskentelystä yleisön.
 • Fyysiset vaatimukset: Työnantajat sinun täytyy täyttää tietyn korkeutta koskevasta päästäkseen yläpuolella varastotilat, välillä 5’0 ja 5’11 (ilman kenkiä). Näkösi on korjattavissa 20/40 tai parempi. Sinun täytyy myös ylläpitää hyvää fyysistä kuntoa, ja käytännössä hyvä hoito, hygienia, ja etiketti.
 • Koulutus: Kaikki palkattu lentoemäntien saa kolme viikosta kuuteen viikkoon virallisen työpaikkakoulutus työnantajaltaan. Suoritettuaan työnantajan peruskoulutuksen ohjelman yksilöt täytyy saada sertifioinnin FAA. Purjehtii muiden konetyyppien edellyttää lisäkoulutusta ja sertifiointia.

Lentoemäntä Taidot ja kompetenssit

Muodollista koulutusta valmistaa sinua tekemään työsi tehtävänsä, mutta tiettyjä pehmeitä taitoja, henkilökohtaiset ominaisuudet, että olit syntynyt tai hankittu elämänkokemusta-tarvitaan myös.

 • Palvelualttius: Lentoemäntien on otettava huomioon erityisesti matkustajien tarpeisiin.
 • Vuorovaikutustaidot: Sinun on oltava erinomaiset viestintätaidot ja on ammatti ja konservatiivinen näköisiä. Lisäksi kykyä eläytyä, ja saada sekä koordinoida toimia muiden kanssa, voit olla vuorovaikutuksessa hyvin asiakkaiden kanssa, muiden lentoemäntien lentäjät ja muut lentoyhtiön henkilökunnan. Sinulla on enemmän työllisyysnäkymät, jos teillä on vähintään kaksi vuotta asiakaspalvelua kokemus.
 • Aktiivinen kuuntelu: kykyä ymmärtää ja vastata asiakkaiden avulla voit tehdä työsi hyvin.
 • Sanallinen viestintä: Koska turvallisuus on ensisijainen huolenaihe, sinun on pystyttävä selvästi välittää ohjeet matkustajia ja miehistön.
 • Kriittinen ajattelu: kyky käyttää logiikkaa ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä etenkin stressaavissa tilanteissa, on olennaista.
 • Kyky siirtää: Lentoemäntien oltava halua ja kykyä siirtää toimintatarpeista riippuen.

Job Outlook

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, kasvunäkymät lentoemäntien seuraavan vuosikymmenen aikana suhteessa muihin ammatteihin ja teollisuuden on suurempi kuin keskimäärin kaikissa ammateissa vetämänä uusia, suurempia ilma-aluksia, jotka voivat kuljettaa enemmän matkustajia ja vaativat enemmän lentoemäntien .

Työllisyys tässä ammatissa odotetaan kasvavan noin 10% seuraavien 10 vuoden aikana, joka on nopeampi kuin keskimääräinen kasvu ennustetaan kaikissa ammateissa vuosien 2016 ja 2026 kasvu muiden lentoliikenteessä työntekijöitä arvioidaan olevan 7% seuraavien 10 vuotta.

Nämä kasvuluvut verrata ennustetun 7% kasvua kaikissa ammateissa. Kilpailu on vahva, koska hakijoiden määrää käytettävissä verrattuna määrä työmahdollisuuksia. Korkeakoulututkinnon voi lisätä mahdollisuuksia, ja työpaikkoja jatkossakin saatavilla, koska tarve korvata lentoemäntien jättää miehityksen.

Koska monet lentoemäntien pysyvät työssään pidempään kuin he tekivät aiemmin, kilpailu niille uusi alalla on kovaa. Sinun eteneminen varauksesta aseman, jolla on mahdollisuus valita tehtäviä tulee olemaan hidasta.

Työympäristö

Koska lentoyhtiöt käyttävät suurimman osan lentoemäntien töitä yrityksille tai yritysten tilauslentoja. Lentoemäntien viettävät suurimman osan ajastaan ​​työskentelevät matkustamossa, ja niiden on vuorovaikutuksessa vaikeita asiakkaita, käsitellä ilmapyörre, seurata ja valvoa erilaisia ​​turvatoimia, ja tarjoilla ruokaa ja juomia.

Kun aloitat ulos, ja mahdollisesti jonkin aikaa, et voi valita halutuin reittejä. Kun kaikki matka- etuisuuksia, sinun on kompromissi ottaa töihin epäsäännölliset työajat ja viikonloppuisin, iltaisin, yöpymistä ja vapaapäiviä.

Edustajina lentoyhtiön lentoemännät on esitettävä itse hyvin hoidettu ja ammattitaidolla. Tatuoinnit ja lävistykset eivät välttämättä näy kun yhtiö laski yhtenäinen eikä sitä saa tilapäisesti peittää siteet tai meikin; tatuointeja alueita, joilla käden, sormet, ranteet, kaula ja pää eivät ole sallittuja.

Työjärjestys

Työajat vaihtelevat usein, ja lentoemännät täytyy työskennellä yötä, viikonloppuisin ja pyhinä kuten monet lennot tapahtuvat näinä aikoina. Uudet lentoemännät ehkä päivystää ja valmis toimimaan lyhyellä varoitusajalla.

Lentoemäntien viettävät yleensä välillä 75 ja 100 tunnin lennon joka kuukausi, ja noin 50 tuntia lisää maahan, valmistautuu lennot ja suorittaa muita tehtäviä. Riippuen lentoreitillä, jotkut lentoemännät saattavat olla poissa kotoa useita päiviä viikossa.

Miten saada työnsä

KIRJOITA suunnatusta TOISTONJTK

Kirjoita ansioluettelosi Korosta kokemuksensa ja pätevyys. Lisätietoja siitä, miten kirjoittaa tehokas saatekirje. Voit myös elvyttää haastattelemalla taitoja tarkastelemalla tämän listan lentoemäntä haastattelukysymyksiä.

KÄYTÄ

Katsokaa työnhakuneuvonta resursseja, kuten Indeed.com, Monster.com ja Glassdoor.com varten käytettävissä lentoemäntä kantoja . Voit myös vierailla verkkosivuilla lentoyhtiöiden suoraan soveltaa avoimista työpaikoista. Pelata jopa aiheellisia kokemuksia, jotka voivat auttaa asettaa teitä lukuun ottamatta, kuten sujuvuus muilla kielillä.

ETSI harjoittelupaikkaa

Saada kokemusta ja arvokkaita kontakteja interning lentoyhtiön kanssa. Aloita käymällä yhtiön verkkosivuilla nähdä, jos ne tarjoavat harjoittelupaikkoja. Voit viettää kaiken aikaa päällä, koska olet todennäköisesti työskentelee hallinnollisen osaston lentoyhtiön. Sellaiset yritykset, kuten Southwest Airlines tarjoavat etuisuuksia, kuten vapaa lennot USA: n sisällä henkilöille, jotka liittyvät heidän harjoittelija ohjelmaa, ja saatat pystyä tekemään yhteyksiä, joiden avulla voit purkaa lentoemäntä työtä.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *