Luettelo korkein maksettu tunneittain työpaikkoja

Posted on

Luettelo korkein maksettu tunneittain työpaikkoja

Jotkut ihmiset ajattelevat, että työpaikkoja, jotka maksavat tunti maksaa vähemmän kuin toimihenkilöiden työpaikkoja, mutta se ei aina tapahdu. Useita kokopäiväistä tunneittain työpaikkoja tarjoavat mittavat palkat ja hyvät edut. Monet ihmiset haluavat tunneittain työpaikkoja, koska ne mahdollistavat joustavuuden, ja usein, jotta työntekijät voivat jättää työnsä toimistossa.

Tässä on 15 suosituimpia, korkea maksaa tunneittain työpaikkoja. Nämä työpaikat ovat joitakin suosituimpia tunneittain työpaikkoja tänään, perustuu yleisin työ hakujen Indeed.com. Palkka-aineistoja on Bureau of Labor Statistics’ Voidaanko 2017 arvioiden. Keskimääräinen tulot luetellut ovat keskiarvo tuntipalkka kunkin ammatin.

Hallinnollinen avustaja / sihteeri

Sihteerit ja apulaishallintoavustajien suorittaa toimisto- ja organisatorisia tehtäviä organisaatiossa. He työskentelevät lähes joka alalla, kuten oikeustieteen, lääketieteen ja hallitus.

Maksu riippuu teollisuuden ja monimutkaisuus sihteerin tehtäviin. Esimerkiksi johdon sihteerit ja johtotason apulaishallintoavustajien, jotka työskentelevät ylimpään johtoon, voi ansaita jopa keskimäärin $ +27,60 / tunti.

Keskimääräinen Amanuenssi Palkka: $ 18,21 / tunti

Hammashoitaja

Dental avustajat työskentelevät hammaslääkärin vastaanotolla, suorittaa erilaisia ​​tehtäviä aina potilashoidon kirjanpitovaatimusten joitakin laboratoriokokeita.

Jotkut valtiot vaativat, että hoitajille valmistuu akkreditoitu ohjelmasta ja läpäistävä valtion hyväksyntää tai lupamenettelyjä tentti, kun taas muut valtiot vaativat vain on-the-työharjoittelua.

Useimmat hammashoitajat kokopäivätyössä, mutta monet haluavat työskennellä osa-aikaisesti. Jotkut hammashoitajat työskentelevät iltaisin tai viikonloppuisin, riippuen niiden toimipaikkojen tuntia.

Keskimääräinen Hammashoitaja Palkka: $ 18,09 / tunti

talouskirjuri

Taloudelliset virkailija suorittaa erilaisia ​​hallinnollisia tehtäviä pankeille, vakuutusyhtiöille ja muille organisaatioille.

Erityisiä talouskirjuri työt vaihtelevat pankkivirkailija ja kirjanpitäjien palkanlaskentaan virkailijaa. Useimmat toimistotyöntekijät tarvitsevat ylioppilastutkinto ja työpaikkakoulutus, vaikka jotkut erikoistuneet toimistotyöntekijät vaativat korkeakoulututkinnon liike tai taloustieteen.

Keskimääräinen talouskirjuri Palkka: $ +18,60 / tunti

Rakennustyöläinen

Rakentaminen työmiehet suorittaa useita tehtäviä rakennustyömailla aina valmistautuu rakennustyömailla purettaessa materiaaleja käytettäessä koneita. Rakennusalan työntekijät voivat auttaa rakentamaan rakennuksia, purkaa rakennuksia, rakennelmia tai teitä tai kaivaa tunneleita tai akselit.

Jotkut rakennusalan työntekijöitä käsittävä ovat yrittäjiä, kun taas toiset työskennellä rakennusyhtiö tai yritys. Useimmat rakennustyöntekijät vaativat lyhyt työpaikkakoulutus, vaikka jotkut rakennusalan työntekijät sitoutumaan oppisopimuskoulutukseen jotka tarjoavat tekninen opetus.

Jotkut työmiehet ansaita sertifikaatteja erityisosaamista kuten betonia viimeistely oppia tekemään enemmän erikoistunut työ, joka voi ansaita niitä enemmän rahaa.

Keskimääräinen Rakentaminen Työntekijä Palkka: $ 16,080 / tunti

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelun edustajat vuorovaikutuksessa asiakkaiden organisaation, vastaamassa kysymyksiin organisaation tuotteiden ja palveluiden, ja käsittely asiakkaiden tilauksia, palaa, ja valitukset.

Ne voivat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden henkilökohtaisesti tai puhelimitse tai internetissä. Reps voivat työskennellä lähes kaikilla toimialoilla, jotka vaihtelevat kaupan rahoittamiseksi vakuutusta.

Monet reps työskennellä osa-aikaisesti, ja se voi työskennellä aamulla, illalla tai myöhään illalla vuorossa. Nämä työpaikat sopivat hyvin ihmisille, jotka tarvitsevat joustavan aikataulun.

Keskimääräinen asiakaspalvelija Palkka: $ +15,81 / tunti

Toimitus Palvelut Truck Driver

Jakelupalvelut kuorma-autonkuljettajat poimia, kuljetus-, ja pudottaa pois tavaroiden pienellä maantieteellisellä alueella, kuten kaupunki tai maakunta. Jotkut kuljettajat, joka tunnetaan nimellä kevyt kuorma-autonkuljettajat, tuovat tavaroita jakelukeskus eri toimitukseen paikkoihin.

Jotkut kuljettajat toimivat myös myyntityöntekijät; he suosittelevat tuotteita asiakkailleen, koska ne tekevät toimituksia. Kuljettajat vaativat ajokortti, ja tyypillisesti saavat lyhyt työpaikkakoulutus.

Kuljetuspalvelut Truck Driver keskipalkka: $ 14,06 / tunti

Bussikuski

Linja-autonkuljettajien kuljettaa ihmisiä paikkoihin, kuten koulujen, työ, ja erityisiä tapahtumia. Jotkut (kuten kauttakulku linja-autonkuljettajien ja koulubussi kuljettajien) ajaa säännöllisesti reiteillä, kun taas toiset liikenteen asiakkaita meneillään vuokratuilla matkoja.

Kuljettajan palkka ja aikataulu vaihtelevat tiettyyn työtehtävään. Transit linja-autonkuljettajat voivat ansaita jopa $ 18,46 / tunti, mutta ne saattavat työskennellä viikonloppu tai illalla vuorossa.

Koulubussi kuljettajien ansaitsevat keskimäärin $ +14,93 / tunti, mutta ne toimivat vain silloin, kun koulu on koolla.

Keskimääräinen Linja-autonkuljettaja Palkka: $ +15,87 / tunti

phlebotomist

Phlebotomists kerätä verinäytteitä potilailta. Ne ovat osa laajempaa lääketieteellisten laboratoriotiimiä sairaaloissa, lääkäreiden vastaanotoilla ja diagnostisten laboratorioiden. Phlebotomists oltava ylioppilastutkinto tai GED

Jotkut valtiot vaativat, että phlebotomists ovat valtion lisenssiä tai sertifioinnin samoin. On olemassa useita muita kantoja laboratoriossa joukkue, mutta phlebotomist tehtävissä, erityisesti, ovat tällä hetkellä suuri kysyntä.

Keskimääräinen Phlebotomist Palkka: $ 16,19 / tunti

Assembler

Kokoajat ja valmistajat rakentaa erilaisia ​​tuotteita aina moottorit lentokoneiden leluihin. Ne voivat myös olla vastuussa laadun testaamiseksi valmiiden tuotteiden. Kokoajat toimivat tyypillisesti tuotantolaitoksissa.

Useimmat kokoajan kannat vaativat ylioppilastutkinto ja joitakin on-the-työkokemusta. Kuitenkin jotkut enemmän erikoistunut kantoja vaatii enemmän muodollista koulutusta teknisten koulujen; nämä asemat ovat myös yleensä maksaa enemmän rahaa. Esimerkiksi lentokoneiden kokoonpanijat (jotka vaativat teknistä tietämystä) voi ansaita keskimäärin $ 26,64 / tunti.

Keskimääräinen Assembler ja Fabricator Palkka: $ +15,31 / tunti

Medical Assistant

Lääketieteelliset avustajat suorittaa erilaisia ​​kliinisiä ja hallinnollisia tehtäviä terveydenhuollon ammattilaisten toimistoissa. Tehtävät voivat vaihdella auttamassa potilastutkimuksia aikataulutus potilaalle nimitykset.

Lääketieteelliset avustajat tyypillisesti oltava ylioppilastutkinto ja paikan työharjoittelua, mutta ei ole vaadittu lisenssiä tai sertifioinnin. Kuten phlebotomist kantoja, lääkintäavustajaa kannat ovat tällä hetkellä nousussa.

Keskimääräinen Medical Assistant Palkka: $ +15,61 / tunti

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *