Musiikkiopettaja – palkka, vaadittavat taidot ja enemmän

Posted on

Musiikkiopettaja - palkka, vaadittavat taidot ja enemmän

Musiikkiopettajien erityiset velvollisuudet voivat vaihdella sen mukaan, työskentelevätkö he koulussa, instrumenttiliikkeessä vai yksityisesti. He voivat opettaa opiskelijoita laulamaan, soittamaan soittimia, ymmärtämään musiikkiteoriaa tai näiden yhdistelmää. Heidän urapolunsa riippuu siitä, millainen musiikinopetus heitä kiinnostaa.

Musiikkiopettajan velvollisuudet ja vastuut

Musiikinopettajilla voi olla erilaisia ​​tehtäviä riippuen siitä, mitä he opettavat ja missä. Koulumusiikin opettajat suorittavat yleensä seuraavat tehtävät:

 • Opeta kuoro, yhtye, orkesteri tai kaikkien yhdistelmä.
 • Työskentele opiskelijoiden kanssa näytelmissä, konserteissa ja muissa musiikkia sisältävissä tapahtumissa.
 • Anna harjoitukset ja muut musiikkiin liittyvät kotitehtävät ja testaa opiskelijat heidän tietämyksensä perusteella.
 • Pidä arvosanoja, tapaa vanhempia ja jaa edistymisraportteja.
 • Suorita muut toiminnot kuten opettajat, kuten koulun ja ruokasalin valvonta.

Koululaisina toimivana musiikinopettajana he liikkuvat musiikkiopetusta tarjoavien luokkahuoneiden välillä. Tarkan opetussuunnitelman, jonka ne kattavat, määrää koulupiiri ja heidän opettamansa luokan tasot. Yleensä painopiste on lauluopinnoissa ja musiikkiteoriassa.

Joissakin kouluissa on valittavia musiikkitunteja, jotka ovat edistyneempiä, kuten välineiden opettaminen ja musiikkiteorian kehittäminen. Musiikinopettajat voivat myös olla vastuussa koulumusiikkiesitysten suunnittelusta tai koulubändin valmennuksesta.

Joissakin musiikki- ja instrumenttiliikkeissä on sisäisiä musiikinopettajia. Tämä asennus voi toimia muutamalla eri tavalla:

 • Riippumattomat musiikinopettajat voivat vuokrata tilaa myymälässä, kuten itsenäinen kampaaja, vuokrata salonkihuoneen, ja asettaa omat hinnat.
 • Kaupan työntekijät voivat opettaa musiikkia kaupan puolella ja jakaa tuloja yrityksen kanssa.
 • Yrityksellä voi olla henkilöstölle omistettu musiikinopettajia.

Nämä musiikinopettajat voivat hoitaa lauluohjeet, instrumenttiohjeet tai molemmat. Oppitunnit voivat olla yksityisiä tai ryhmäkohtaisia.

Huomaa: Riippumattomat musiikinopettajat voivat työskennellä tietyissä paikoissa, kuten vuokrata tilaa opettajille. He voivat opettaa kotonaan tai matkustaa opiskelijoidensa kodeihin.

Aihekohtaisesti työskentely yksityisenä musiikkiopettajana on sama kuin työskentely koulussa tai yrityksessä; musiikin opettajat voivat opettaa mitä tahansa osaamistaan ​​musiikista ja tuntea olonsa mukavaksi. Nämä musiikinopettajat ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia. He voivat opettaa kokopäiväisesti tai opettaa musiikkia toisena tehtävänä.

Musiikkiopettajan palkka

Kouluympäristössä työskentelevillä musiikinopettajilla on kiinteä palkka. Muun tyyppiset musiikinopettajat maksetaan tyypillisesti tunnissa. Maksut asetetaan alueen käyntiasteen perusteella, jotta ne voivat hinnoitella kilpailukykyisesti opiskelijoiden houkuttelemiseksi. Ne voivat aloittaa hinnat taajuuksien alaosasta rakentaaksesi asiakasluettelon. He voivat tarkistaa korkojaan ajoittain tarpeen mukaan.

Sillä yksityinen musiikin opettajien , maksu on yleensä odotetaan tuolloin oppitunnin annetaan tai jopa ennen, sopimuksesta riippuen opettajan ja asiakkaan. Yksityiset musiikinopettajat ansaitsevat yleensä seuraavat, jos työskentelevät kokopäiväisesti:

 • Keskimääräinen vuosipalkka : 106 933 dollaria (51,41 dollaria / tunti)
 • Suosituimmat 10%: n vuosipalkka : 130 998 dollaria (62,98 dollaria / tunti)
 • Alhainen 10%: n vuosipalkka : 78 000 dollaria (37,50 dollaria / tunti)

Lähde : PayScale.com , 2019

Koulujen tai yritysten palveluksessa olevat musiikinopettajat ansaitsevat seuraavat:

 • Keskimääräinen vuosipalkka : 41 234 dollaria (19,82 dollaria / tunti)
 • Suosituimmat 10%: n vuosipalkka : 67 965 dollaria (32,68 dollaria / tunti)
 • Alhainen 10%: n vuosipalkka : 27 639 dollaria (13,29 dollaria / tunti)

Lähde : PayScale.com , 2019

Tärkeää: Kouluissa työskentelevät musiikinopettajat ovat tehneet sopimuksia työnantajiensa kanssa. Jos vuokraat tilaa musiikkikaupassa oppituntien järjestämistä varten, pidä jotain kirjallista yksityiskohtaisesti, mikä sisältää yksityiskohtaiset yksityiskohdat järjestelystä, kuten vuokraprosentti, ilmoituksen määrä, jota kummallekin osapuolelle vaaditaan sopimuksen peruuttamiseen, ja tekeeko kauppa palkkion lähetteistä. Jos työskentelet yksityisesti, opettajien ja opiskelijoiden välillä ei yleensä ole sopimusta, mutta on hyvä idea antaa kuitit maksusta ja saada kirjallinen selvitys politiikoista esimerkiksi peruutusten suhteen.

Musiikkiopettajan koulutus, koulutus ja sertifiointi

Musiikinopettajaksi tulemiseen vaadittava pätevyys riippuu valitsemastasi urapolusta. Työskennelläkseen koulussa musiikinopettajan on suoritettava seuraava:

 • Koulutus : Akkreditoidun yliopiston tai yliopiston kandidaatin tutkinto musiikkikasvatuksesta tai siihen liittyvästä alalta on välttämätön. Kurssityöt voivat sisältää perusopetuskursseja luokkahuoneen johtamisesta ja lapsuuden kehityksestä sekä musiikkikohtaiset luokat.
 • Koulutus : Kunnianhimoisia musiikinopettajia vaaditaan suorittamaan havainnointi- ja oppitunteja opetusympäristössä, ja heidän tulee ottaa yhteyttä paikallisiin kouluihin saadakseen koulutusta ja harjoittelupaikkoja.
 • Sertifiointi : Useimmat koulut vaativat musiikki-opettajien pätevyyden. Tutki valtiosi sertifiointivaatimuksia ja ohjelmia . Sinun on myös läpäistävä valtion tentti opettaakseen yhdessä tai useammassa koulutasossa tavoitteistasi riippuen.

Huomaa: Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai haluat työskennellä sellaisessa yrityksessä kuin musiikkikauppa, todistus ei välttämättä ole tarpeen. Sinun on kuitenkin todistettava tietosi ja taidot asiakkaille ja työnantajille, jos haluat menestyä tällä alalla.

Musiikkiopettajan taidot ja taidot

Tämä työ vaatii yleensä seuraavat taidot:

 • Organisaatiotaidot : Kyky ylläpitää ja seurata opiskelijarekisteriä, asiakaslaskuja ja yksityisiä tapaamisia, sekä opettaa erilaisia ​​harmonioita, kappaleita ja ohjelmia koko kouluun.
 • Henkilöidenväliset taidot : Kyky suhtautua hyvin asiakkaisiin, opiskelijoihin, vanhempiin ja henkilökunnan jäseniin, kun he antavat ryhmä- tai yksilöllisiä tunteja, pitävät vanhempien ja opettajien konferensseja tai koulutusharjoituksia.
 • Musiikitaidot : Kyky jakaa musiikkia ja musiikillista tietoa tietylle ikäryhmälle joko koulussa tai yksityisesti.
 • Kärsivällisyys ja näkemys : Kyky opettaa erityyppisiä oppijoita kehittämään tietojaan ja taitojaan.
 • Johtamistaitot : Kyky saada ja pitämään opiskelijoiden huomio yhtyeessä, orkesterissa tai luokkahuoneessa.

Job Outlook

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics , opetuksen työpaikkoja odotetaan kasvavan noin 8% vuoden vuosikymmenen päättyy vuonna 2026, suunnilleen yhtä nopeasti kuin keskimäärin kaikissa ammateissa. Opiskelijoiden määrän lisääntymisen pitäisi lisätä kouluopettajien kysyntää, mutta työllisyyden kasvu vaihtelee alueittain. Musiikinopettaja voi siirtyä musiikkiopetuksen opettamiseen korkeakoulutasolla tai palata kouluun johtamiskursseille tullakseen koulun rehtoriksi, jos etenemistä halutaan.

Työympäristö

Sen mukaan, työskenteleekö musiikinopettaja koulussa tai yrityksessä vai määrittääkö se yksityisesti. Koulumusiikin opettajat työskentelevät luokkahuoneissa, auditorioissa tai jopa ulkona valmennuksen ja johtavien yhtyeiden jäsenten kanssa esimerkiksi jalkapallopeleissä. Yritysten palveluksessa olevat musiikinopettajat voivat työskennellä yrityksen sijaintipaikassa, kuten musiikkikaupassa, antamalla asiakkaille ohjeita osoitetussa huoneessa. Yksityisopetuksen tarjoajat voivat vuokrata tilaa, käyttää kotiaan tai käydä kotonaan asiakkaidensa luona.

Työjärjestys

Työajat vaihtelevat työsuhteen tyypin mukaan. Kouluissa työskentelevät musiikinopettajat opettavat kouluaikana, mutta eivät työskentele, kun koulut ovat suljettuina, kuten viikonloppuisin, loma- ja kesäkuukausina. Opettajat voivat kuitenkin halutessaan työskennellä kesäkouluilla tai ohjata opiskelijoita yksityisesti tänä aikana. Ne, jotka työskentelevät yksityisesti tai yrityksen palveluksessa, voivat työskennellä osa- tai kokopäiväisesti, tai heillä saattaa olla jopa toinen työ.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *