Micro Jobs ja miten tehdä rahaa tehdä niitä

Posted on

Micro Jobs ja miten tehdä rahaa tehdä niitä

Mikro työ on, kuten nimikin kertoo, hyvin pieni palkkatyöhön tehtävä. Parempi sana mikro työpaikoista saattaisi olla “keikkoja”, koska sana “työpaikkoja” saattaa merkitä työpaikkojen, eikä mikro työpaikoista työntekijöille, mutta vain itsenäisiä sopimusosapuolia.

Määrittely Micro Työpaikat

Perusajatuksen mikro työpaikkoja, jotka saavat pienen maksun pieni tehtävä, kulkee koko monia mahdollisia tyyppejä mikro työpaikkoja. Näitä voivat olla:

Online tehtävät: Nämä pienet tehtävät tai microtasks, voidaan tehdä kokonaan verkossa, joka ei vaadi reaalimaailman vuorovaikutuksen. Ostajat näistä palveluista mainostaa mikro kotisivujen löytää joku halukas tekemään tehtävän. Amazonin Mechanical Turk on yksi suosituimmista sivustot tarjoavat tällaista mikro työtä.

Reaalimaailman tehtäviä: Samanlaisia online tehtäviä että ostajat palvelu mainostaa verkossa työntekijöille, tehtävä ei ole valmis verkossa, mutta henkilökohtaisesti. Sivustot, joissa mainostetaan tämäntyyppisiä mikro työpaikat ovat pohjimmiltaan markkinapaikka hanttihommia. Taskrabbit on yksi suosituimmista reaalimaailman työtehtävän sivustoja. Kuitenkin Taskrabbit ja muut sen kaltaiset yleensä tarjoavat verkossa tehtäviä samoin.

Crowdsourcing projektit: Käyttämällä online crowdsourcing alustan, yritykset palkkaavat työntekijöitä tehdä yksi pieni osa suurempaa projektia. Työntekijät yleensä kirjautua yhtiön verkkosivuilla ja valita käytettävissä tehtävistä. Clickworker on yritys, joka käyttää crowdsourcing erilaisia tehtäviä.

Verkkosivujen käytettävyyden testaus: Kauko käytettävyys testaajia tarkistaa ja mobiilisovelluksia varten vahvistettua maksua (yleensä noin $ 10), tyypillisesti käyttäen näytöllä tai Äänitys.

Verkkopalveluja kauppapaikka: I n näitä mikro työpaikkojen työntekijöiden tarjota pieniä palveluja (yleensä vahvistettua maksua) ja ostajien selata markkinapaikka löytää ihmisiä tarjoamalla heidän tarvitsemiaan palveluita. Sivusto ottaa maksu siitä ostaja, myyjä tai molemmat.

Palkitse ohjelmat: Jotkin mikro töitä ei ehkä tarjoa rahalla mutta pisteitä tai jotain muuta. Tehtävät Näiden liittyy usein tuotteiden markkinoinnissa työntekijälle.

Surveys: kyselyjen täyttämisestä kuin työ-at-home työpaikka on ollut jo jonkin aikaa ja on ehkä alkuperäisen mikro työtä.

Miten Micro työpaikat ovat tehneet

Monet mikro työpaikkoja, erityisesti crowdsourced tallennusta hankkeita, tehdään kokonaan verkossa tietokoneelta. Jotkin mikro töitä voidaan tehdä niin reaalimaailmassa ja verkossa, ja se voisi vaatia matkapuhelin. Esimerkiksi yritys voi haluavat sinun mennä tallentaa ja kuvata näyttö tuotteen tai suorittaa hinta tarkistaa ja toimittaa tiedot verkosta matkapuhelimeen.

Miten Micro Jobs Maksu

Yleensä nämä työpaikat maksavat hyvin pieniä summia, mutta niiden pitäisi vaativat hyvin vähän aikaa. Työpaikat voivat maksaa missä tahansa 1 sentistä $ 50 ja ajatuksena on, että tarvittavasta työstä pitäisi olla suhteessa maksu tarjotaan. Se sanoi, jotta rahaa, sinun täytyy työskennellä nopeasti ja ottaa niin paljon tehtäviä kuin voit.

Koska nämä ovat tehneet sopimuksen (eikä työntekijä) perusteella, ei ole mitään takeita siitä, että nämä mikro työpaikat maksavat vähimmäispalkkaa. Useimmat yritykset maksavat käteisellä (yleensä kautta PayPal-tili), mutta jotkut maksaa jotain muuta kuin käteistä, eli lahjakortteja, palkita pistettä, palvelut, Bitcoins. Usein palkka lasketaan dollareissa, mutta voidaan muuntaa eri valuutalla maksettaessa osaksi PayPal-tilin.

Liittyvät Määritelmät

  • Crowdsourcing : Samanlaisia ja joskus käytetään synonyyminä mikro työvoimaa, crowdsourcing usein työllistää talkoilla.
  • Tehtävä Site : verkkofoorumeita että yhteyden ostajat ja myyjät pieniä palveluja.
  • Microlabor: Samanlaisia ​​ja joskus käytetään synonyyminä crowdsourcing, mikro työvoima on maksettu, mutta yleensä pieniä määriä.
  • Tarjous sivustot: Sivustot kuten Elance , joissa työntekijät tarjouksen hankkeista, ovat esimerkkejä tarjouksen sivustoja; ero niiden välillä ja mikro työvoiman palkkatasolle ja hankkeen monimutkaisuudesta.
  • Itsenäinen yrittäjä: Micro työmiehet ovat itsenäisiä urakoitsijoita mutta alhaisimmalle mahdolliselle palkka mittakaavassa.
  • BPO: liiketoimintaprosessien ulkoistaminen.
  • Data Entry : Jotkut tietojen syöttö yritykset työllistävät mikro työvoiman jakamalla suuria tietojen syöttämistä työntyy erilaisia tehtäviä tehdään erilaisia ihmisiä.
  • Ulkoistaminen : mikro työ on erityyppinen ulkoistamisen kuin offshoring tai homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *