Miten tulla tohtori – koulutus ja lupavaatimuksiin

Posted on

Miten tulla tohtori - koulutus ja lupavaatimuksiin

Lääkärit , jota kutsutaan myös lääkärit, diagnosoida ja hoitaa ihmisten sairauksia ja vammoja. Erojen perusteella koulutus ja filosofioita, ne ovat joko nimitystä MD (lääketieteen tohtori) tai DO (tohtori Osteopathic Medicine) jälkeen heidän nimensä, esimerkiksi Jane Brown, MD tai Jim Smith, DO.

Vaikka sekä MDS ja käskyt käyttävät perinteisiä menetelmiä kohtelevat potilaita varten, esimerkiksi lääkkeiden ja kirurgian-lääkärit osteopaattisen lääketiede (osteopaatit) korostavat kokonaisvaltainen lääketiede, ennaltaehkäisevän hoidon ja kehon tuki- ja liikuntaelimistön. Lääkärit voivat myös nimitystä allopaths. Opit mitä sinun pitää tehdä päästäkseen lääkäriin lukien koulutus- ja lisensointi vaatimuksia , kumpi koulutuksen lajia haluat.

Ensinnäkin, selvittää, jos sinulla on ominaisuuksia, jotka auttavat sinua menestymään tässä uran . Koska koulutus koostuu ensi sijassa tieteen kursseista, tarvitset vahvan  soveltuvuus  tästä aiheesta. Tämän lisäksi erityisiä  pehmeitä taitoja  , jotka ovat henkilökohtaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä työsi hyvin, ei tarvita. Te, tietenkin täytyy olla myötätuntoinen ja herkkä muiden ihmisten tunteita. Vahvat  kriittinen ajattelu  ja ongelmanratkaisutaidot , sekä erinomainen  kuunteluun  ja  puhetaidon , voit kommunikoida potilaiden ja työtovereiden. Sinun tulisi myös olla hyvin organisoitu ja yksityiskohtaisesti suuntautuneita.

Pakollinen koulutus

Jos haluat tulla lääkäri, saat valmiita sitoutumaan viettävät vähintään 11 vuotta post-lukio-opetusta. Sen jälkeen menee yliopistoon neljä vuotta saada kandidaatin tutkinto, sinun täytyy osallistua lääketieteellisen koulun neljä vuotta. Ansaitset joko tehdä tai MD tutkinto. Joita seuraa kolme kahdeksaksi vuodeksi jatko lääketieteellisen koulutuksen (GME) muodossa työharjoittelun tai residenssiohjelma.

Sinun täytyy osallistua lääketieteellisen koulun, joka on akkreditoitu Liaison lääketieteellinen koulutus (LCME) tai  amerikkalaisen Osteopaattinen Association komission Osteopaattiset College Akkreditointi  (COCA). Molemmat organisaatiot verkkosivuilla luetella akkreditoidut ohjelmat.

Mitä voit odottaa opiskella med koulussa? Sinun työselostus luultavasti sisältää seuraavat, mutta voivat olla erilaisia ​​riippuen siitä, onko osallistua lääkehoitoa tai osteopaattinen ohjelma:

 • Biolääketieteen Building Blocks
 • integroitu Patofysiologia
 • Ihmisen Gross ja kehittävän anatomia
 • Fysiologia
 • lääketieteellisen genetiikan
 • farmakologia
 • Histologia ja Embryologia
 • Human Nutrition
 • immunologia
 • tarttuvat taudit
 • Ophthalmology
 • Päämiehet of Medicine
 • Päämiehet Kirurgian

Lisäksi oman työselostus, saat myös laaja kliininen harjoittelu kliinisissä kierrosta. Odottaa työtä erilaisissa kliinisissä erikoisuuksia kuten Pediatrics, Naistentaudit, perhe lääketiede, kirurgia, ensihoidon ja sisätautien, saada käytännön koulutusta potilaiden kanssa.

Joutumassa Medical School

Maahantuloa lääketieteellisen koulun on erittäin kilpailukykyinen. Mukaan American Association of oppilaitoksissa Osteopathic Medicine  (AACOM), hakijalla on parhaat mahdollisuudet päästä koulun osteopaattisen lääkettä “on monipuolinen, on laaja kokemus … ja se on osoittanut akateemista huippuosaamista.” Lisäksi hän “haluaa osallistua omalla paikkakunnalla tai ja viettää aikaa saada tietää hänen potilaille, on myötätuntoinen ja on vankka viestintätaidot ja parantavan kosketuksen” (American Association of oppilaitoksissa Osteopathic Medicine.  Ominaisuuksia Onnistunut Osteopaattinen lääketieteen opiskelija ) .

Artikkelissa todetaan myös, että monet hakijat osteopaatin lääketieteelliset ohjelmat ovat ei-perinteisten opiskelijat, jotka ovat vanhempia (25% opiskelijaa ovat ikä 26 tai vanhempi). Ne tulevat eri uran taustoja.

Allopaattisten (MD) ohjelmat ovat myös erittäin kilpailukykyisiä ja valikoivia. Kuten DO ohjelmia, ne näyttävät opiskelijoille, jotka ovat menestyneet hyvin akateemisesti. He suosivat hakijoita erinomaiset viestintätaidot ja jotka ovat osoittaneet johtajuutta ominaisuuksia.

Hakijoiden tyypillisesti on täyttänyt edellytys opintoviikkoja tieteiden, kuten biologiaa ja yleinen ja orgaanisen kemian, matematiikan, Englanti, ja tilastot. Vaikka erityisiä vaatimuksia vaihtelevat koulu, American Medical Association (AMA) todetaan, että luokan olevan keskimäärin 3,5 ja 4 on 4 pisteen asteikolla on vaadittavaa (American Medical Association. Valmistautuminen Medical School). Lisäksi täytyy toimi hyvin Medical College Admissions Test (MCAT).

Mitä sinun täytyy tehdä, kun olet suorittanut Medical Education

Suoritettuaan lääketieteen koulutusta, sinun täytyy tulla lupa toimia lääkärinä tilassa, jossa haluat työskennellä. Kaikissa 50 osavaltiossa Yhdysvalloissa sekä District of Columbia, on valtion lääketieteellinen lisensointi levyt, jotka ovat vastuussa lisensointi lääkäreitä.

Vaikka jokaisella aluksella on omat vaatimuksensa, ne kaikki vaativat suorittaneiden akkreditoidun lääketieteellisen koulun ja jatko lääketieteellinen koulutus. MDS on läpäistävä kaikki kolme osaa Yhdysvaltain Medical Licensing Examination (USMLE), ja DOS on läpäistävä kaikki kolme tasoa Comprehensive Osteopaattinen Medical Licensing Examination (comlex-USA). Ota valtio lääkintöhallitus oman valtion oppia sen vaatimuksista. Liitto State Medical Boards  julkaisee myös valtion erityiset vaatimukset ensiapua Licensure.

Lisäksi saada valtion lisenssi, monet lääkärit haluavat tulla hallituksen sertifioitu lääketieteen erikoisalana. Kukin jäsen hallituksissa Yhdysvaltain hallituksen Medical Specialties  myöntää  sertifiointi  on uusittava joka useita vuosia. Ensimmäisestä sertifioinnista täydennettäväksi lääketieteellisen koulun ja jatko lääketieteellisen koulutuksen ja kulkee kirjallinen tai suullinen koe, että erikoistumisen.

Miten saada Ensimmäinen työpaikkasi tohtoriksi

Valmistautuu lääkäriksi vie paljon vaivaa, puhumattakaan rahaa: neljän vuoden college, neljä vuotta lääketieteellisen koulun, ja kolme kahdeksan vuoden jatko-lääketieteellinen koulutus. Kaiken sen jälkeen, siellä tentti kulkea.

Getting lisenssiä voi olla pitkä prosessi-lisensointi hallituksen on varmistaa, että olet täyttänyt kaikki oman pätevyyden-ja erittäin kallis yksi palkkiot vaihtelevat muutamasta useita satoja dollareita. Mennessä olet valmis etsimään työtä, sinun on hyvin valmistautunut työtä. Tässä muutamia ominaisuuksia työnantajat haluavat työpaikkojen ehdokkaita. Työnantajat lueteltu ne työpaikkailmoituksia eri lähteistä:

 • “Tarttuu korkeimpia hoitokäytännön, etiikka ja ammattitaito kaikkina aikoina.”
 • “Tarkat ja ajantasaiset dokumentointi potilastietoja.”
 • “Näyttää kunnioittaa ja herkkyyttä kulttuurieroja.”
 • “Kyky motivoida ja työskennellä tehokkaasti muiden kanssa.”
 • “Ongelma ratkaisee luovuutta ja kekseliäisyyttä.”
 • “Täytyy olla joukkuepelaaja ja ovat intohimo mitä teet.”

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *