Ansioluettelo (CV) Näytteet ja kirjoittaminen Vinkkejä

Posted on

Ansioluettelo (CV) Näytteet ja kirjoittaminen Vinkkejä

Haettaessa tiettyjen tehtävissä Yhdysvalloissa sekä työpaikkoja kansainvälisesti, saatat joutua lähettämään ansioluettelo sijaan jatkaa. Ansioluettelo tai CV, sisältää lisätietoja kuin tyypillinen CV , mukaan lukien tiedot oman koulutuksen ja akateemisen saavutuksia, tutkimus, julkaisut, palkinnot, vakaumusta ja enemmän.

Täällä voit tarkistaa ansioluettelo näytteitä, oppia  ero CV ja jatkaa , ja poimia vinkkejä ja neuvoja siitä, miten kirjoittaa CV.

Mitä sisällyttää ansioluettelo

Ansioluettelo, yleisesti kutsutaan ”CV” on pidempi (kaksi tai useampia sivuja), yksityiskohtaisemmat tiivistelmä kuin jatkaa. CV tulee olla selkeä, tiivis, täydellisiä ja ajan tasalla nykyisten työ- ja koulutukseen liittyvää tietoa.

Seuraavassa on esimerkkejä tiedoista, jotka voidaan sisällyttää ansioluettelosi. Elementtejä että lisäät riippuu siitä, mitä haet, joten muista sisällyttää tärkeimmät tiedot tueksi ehdokkuudesta CV.

 • Henkilö- ja yhteystiedot.  Useimmat ansioluettelot alkavat yhteystiedot ja henkilötietoja, mutta on varottava tarpeettomia yksityiskohtia, kuten uskonnosta lasten nimiä, ja niin edelleen.
 • Koulutus ja pätevyys . Muista sisällyttää toimielinten nimet ja päivämäärät osallistui käänteisessä  järjestyksessä: Ph.D., Masters, Yliopisto.
 • Työkokemus / työkokemus . Laajimmin hyväksytty tyyli työkokemuksen on  kronologinen ansioluettelo . Oman  uran historia  esitetään päinvastaisessa päivämäärä järjestyksessä alkaen viimeisimmästä tapaaminen. Enemmän huomiota / tiedot olisi asetettava viimeisimmän työpaikkoja.
 • Skills . Sisältävät atk-taidot, vieraan kielen taito ja muita viime koulutusta, jolla on merkitystä rooliin haettu.
 • Koulutus / Graduate Kenttätyö / Opiskelu ulkomailla
 • Väitöskirjat / Opinnäytteet
 • tutkimuskokemus
 • Opetuskokemus
 • Julkaisut
 • Esityksiä, luentoja ja näyttelyitä
 • Apurahat, apurahat ja assistentin
 • Palkinnot ja kunnianosoitukset
 • Tekninen, tietokone, ja kielitaito
 • Professional lisenssit ja sertifikaatit sekä jäsenyydet

Mikä ei sisällytetä

Ei tarvitse liittää mukaan kuvasi,  palkka historia , syy jätit aiemman kantansa, tai viittaukset CV toimitettu työpaikkaa Yhdysvalloissa. Viittaukset olisi mainittava erikseen , ja annetaan työnantajille pyydettäessä.

Huomautus : Vaatimukset kansainvälisen ansioluetteloita eroavat, ja ne riippuvat maa, johon haet.

Muissa maissa, yksityisiä tietoja, kuten syntymäaika, kansalaisuus, siviilisääty, kuinka monta lasta teillä, ja valokuva voi olla tarpeen.

Kuinka kauan CV Be?

Hyvä, lähtötason ansioluettelo tulisi mieluiten kattaa kaksi tai kolme sivua (CVS keskitason ammattilaisia, erityisesti korkeakoulujen ja lääketieteellisen tutkimuksen roolit, voi ajaa pidempään). Pyritään varmistamaan sisältö on selkeä, jäsennelty, tiivis, ja asiaan. Käyttämällä bullet pistettä kuin varsinaisia ​​lauseita voi auttaa minimoimaan sanan käyttö.

Ansioluettelo Näyte

Seuraavassa on ansioluettelo esimerkki lähtötason ehdokas tiedekunnan asema Yhdysvaltojen. Tämä ansioluettelon työkokemus, koulutus, osaaminen, palkinnot, taitoja ja henkilökohtaisia ​​etuja.

Gloria Gonzalez
3204 Windover Way
Houston, TX 77204
ggonzalez@email.com
000.123.4567 (Cell)

TUTKIMUSKOHTEET

Hispanic kirjallisuus, Latinalaisen Amerikan kirjallisuus, Peninsular kirjallisuus

KOULUTUS

Ph.D. Espanjan (US latinalaisamerikkalainen kirjallisuus) , 2016 – University of Houston.
Väitös: Quijote Reborn: Vaeltaja Yhdysvaltain Hispanic Kirjallisuus . Sancho Rodriguez puheenjohtaja

MA espanjaksi, kesäkuu 2013 – University of Houston

BA espanjaksi, kesäkuu 2011 – University of Houston

NIMEÄMISET

Lisänä Opettaja: University of Houston, Department of Hispanic Studies, syyskuu 2016 Present.

JULKAISUT

Kirja

Gonzalez, Gloria. Quijote Reborn: Vaeltaja Yhdysvaltain Hispanic Kirjallisuus. New Haven: Yale University Press (tulossa)

Tieteellisissä sarjoissa

Gonzalez, Gloria. ”Meksikon Maahanmuuttajien Tarinoita Central Valley,” Lady Liberty Journal, 6 (1): 24-41.

Gonzalez, Gloria. ”Vertaamalla Hispanic ja Euroopan maahanmuuttajataustastaan ​​kautta Story” latinalaisamerikkalainen kirjallisuus Today 12 (3): 25-35.

Gonzalez, Gloria. ”Kaipuu Be Free: 3 Hispanic Naisten Diaries” latinalaisamerikkalainen kirjallisuus Today: 11 (2): 18-31.

Konferenssin esitykset

 1. Gonzalez, Gloria. ”Tarinankerronta menetelmät Central Valley.” Latinalaisamerikkalainen Tarinankerronta Association Annual Conference, San Francisco, CA
 2. Gonzalez, Gloria. ”Kun Cultures Yhdistä: Teemat syrjäytymisen Meksikon-amerikkalainen kirjallisuus.” Yhdysvaltain latinalaisamerikkalainen kirjallisuus Annual Conference, Tucson, AZ.

OPETUSKOKEMUS

Dosentti Lehtori, University of Houston

 • Meksikon-amerikkalainen kirjallisuus, espanja 3331
 • Naiset Hispanic Kirjallisuus, Espanja 3350
 • Espanjan ja Yhdysvaltojen novelli, espanja 4339

Jatko Assistentti, Northwestern University

 • Elementary Spanish 1501, 1502, 1505
 • Intermediate espanja 2301, 2302, 2610

KUNNIAMAININNAT JA PALKINNOT

Meksiko Opiskelu ulkomailla Summer Grant, 2016
HY Opetus Awards 2015, 2016, 2018
Väitöskirja Fellowship, 2015

KIELI (KIELET

Englanti (native)
Espanja (kaksikielinen suullinen ja kirjallinen sujuvuus)
Klassinen Latin (kirjallinen)

JÄSENYYDET / kytkökset

National Association of Latino taiteen ja kulttuurien
Asociación Internacional de Literatura y Cultura Femenina HISPANICA
Kieli- Association

Ansioluettelo kirjoittaminen Vinkkejä

On useita versioita CV
älä vain kirjoittaa yhden CV ja käyttää sitä kaikissa asennoissa haet.

Tärkeää : on kohdistettu ja keskittyi versioita ansioluettelo ja käyttää niitä vastaavasti.

Keep It Short 
Jos mahdollista, yritä pitää ansioluettelosi lyhyt ja ytimekäs. Sisältävät yhteenvetoja oman työllisyyden ja koulutuksen, eikä paljon yksityiskohtia. Käytä muodollinen (ei slangia tai lyhenteitä) kieli, kirjoittaminen yksinkertaisesti ja selkeästi.

Kertoa totuus 
voi olla houkuttelevaa yli-kiillottaa CV ja tehdä koulutukseen tai työhistoria ääntä hieman paremmin kuin ne ovat. Jos olet taipuvainen venyttää totuuden työhistoria – eivät. Se tulee takaisin kummittelemaan sinulle.

Useimmat työnantajat harjoittaa viite ja taustan tarkistus, ja jos ansioluettelo ei vastaa todellista työhistoria tai koulutukseen, olet todennäköisesti jää kiinni jossain vaiheessa – joko saat leikata ehdokkaaksi tai saat potkut, jos olet jo palkattu.

Tarkista muoto
Katsokaa muotoa ansioluettelosi. Onko runsaasti valkoista tilaa? Onko se täynnä? Onko alustamista johdonmukaisia (lihavoitu, kursivoitu, väli, jne) ja on kokonaiskuva, joka CV tarjoaa ammatillista ja kiillotettu yksi?

Proof Ansioluettelo
Double-Tarkista ansioluettelo kirjoitusvirheitä ja kielioppivirheitä. Sitten pyytää jotakuta muuta tarkistaa sen sinulle – se on usein vaikea saada kiinni virheemme.

Milloin käyttää ansioluettelo sijaan Jatka

Yhdysvalloissa, ansioluettelo käytetään haettaessa akateemisen, koulutus, tieteellinen tai tutkimustehtäviin. Ansioluettelo voidaan käyttää myös hakea apurahoja tai avustuksia. Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa tai Aasiassa, työnantajat voivat odottaa saavansa ansioluettelo sijaan jatkaa.

Valitse sopiva ANSIOLUETTELOMALLI

Varmista, että valitset ANSIOLUETTELOMALLI joka sopii asemaa haet. Jos haet apurahan, esimerkiksi sinun ei tarvitse sisällyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voidaan sisällyttää kansainväliseen CV.

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *