Paras Työpaikat Higher Education Administration

Posted on

Paras Työpaikat Higher Education Administration

Oletko harkinnut työskennellyt yliopiston kampukselle? Työpaikat korkeakoulutuksen hallinnossa on paljon tarjottavaa, ja on olemassa monia erilaisia ​​paikkoja. Useimmat kampukset tarjoavat viehättävä puistomainen tunnelma miellyttävä arkkitehtuuri ja paljon viheralueita. Yliopistoissa on myös kulttuuri- ja vapaa-keskukset teatterin ja taiteen sekä kuntosalit ja urheilujoukkueelle.

Monet oppilaitokset tarjoavat yliopistolähtöisten päivähoitopalvelujen työntekijöiden tukemiseksi perheiden kanssa. Korkeakoulut tarjoavat yleensä runsaasti hyötyä paketteja kuten terveydenhuollossa, eläkejärjestelyt, lukukausimaksuista luopumista tai apua, liberaali loma ja sairas aikaa, ja vammaisuuteen kattavuus.

Korkeakoulujen hallinto Palkka vaihteluvälit

Jos haluat työskennellä korkeakoulutuksen hallinnossa, alkupalkkoja tyypillisesti alkaa noin $ 50000, kun taas C-tason ylläpitäjät voivat tehdä jopa $ 200,000 ja joissakin asennoissa

koulutusvaatimukset

Lähtötason työpaikkoja korkeakoulutuksen hallinnossa tyypillisesti vaativat kandidaatin tutkinto, vaikka johtotehtävissä vaativat usein maisterin tutkinto tai tohtorin

työllisyysnäkymät

Bureau of Labor Statistics raportoi , että työllisyys postsecondary koulutuksen hallintohenkilöstön ennustetaan kasvavan 10% 2016-2026, nopeammin kuin keskimäärin kaikissa ammateissa.

Työpaikat korkeakoulutuksessa Administration

Tässä muutamia uran luokkia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia olla tuottava uran korkeakoulutuksen, jossa katsauksen työpaikkojen ja keskipalkka jokaiselle osastolle.

1. Akateeminen Neuvonta
Academic neuvoo henkilökunta neuvoo opiskelijoita noin tietysti valinta, akateeminen suurten, strategioita ratkaista akateemisen ongelmia, muistiinpanojen tekeminen, testi ottaen, ja suhteita tiedekunnan.

Osasto vastuut:

 • Hallita ja auttaa suunnittelussa, toteutuksessa, arvioinnissa ja parantamalla laitoksen ohjelmia ja palveluja.
 • Koordinoida ryhmä neuvoo istuntoja jatkamiselle opiskelijoille ja uusi oppilas suuntaviivoja.
 • Analysoi säilyttäminen tietoa ja kehittää ohjelmia parantaa säilyttämistä.
 • Neuvoo urheilijoiden akateeminen kehitys vaatimuksista ja auttavat kansainvälisiä opiskelijoita.

Työpaikat:  Academic Advisor, akateeminen valmentaja, opintotukea koordinaattori, apulaisjohtaja, apulaisjohtaja, johtaja, opiskelija menestys valmentaja, ja pre-lain neuvonantajana.

Palkka: Palkat akateemisen neuvoo toimisto vaihteli $ 45702 akateemista neuvonantajana $ 96679 varten päätoimittaja akateemisen neuvoo upseeri mukaan 2017-18 Ammattilaiset Korkeakoulujen Palkka kyselytutkimus College ja University Professional Association for Human Resources (CUPA- HR) ja raportoinut HigherEdJobs.

2. Opiskelijaksi / Ilmoittautuminen Management
Tunnustukset osasto organisoi rekrytointi opiskelijoiden college.

Osasto vastuut:

 • Suorittamaan retkiä, järjestää ja henkilökunta tunnustukset tapahtumia.
 • Haastattelussa ehdokkaita, lukea ja arvioida sovelluksia, ja tilastoida.
 • Kehitä rekrytointistrategiaa laskeutua oikealla opiskelijoita, kouluttaa ja valvoo henkilökunta ja kehittää digitaalisia ja paperin materiaalien edistämiseen toimielimelle.

Jobs:  ammattinimikkeet vaihtelevat tunnustukset ohjaaja / edustaja ja apulaisjohtaja lähtötason, yhdistää, johtaja, ja varatoimitusjohtaja lisää Seni

Palkka:  Keskipalkat sairaalahoidot vaihteli $ 40334 tunnustukset ohjaajat $ 209415 varten päällikkö ilmoittautuminen virkamiehet mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

3. Kehitys / Advancement
kehitys toimisto organisoi varainhankinta ponnisteluja college.

Osasto vastuut:

 • Kohennetaan suhteita alumnien, vanhempien, yritysten sponsoreita ja muita hyväntekijöiksi. Arvioidaan etuja varainhankinnan tavoitteita ja välittää tietoa liittyvistä college ohjelmia ja aloitteita.
 • Kerätä ja analysoida uran ja taloudellisia tietoja mahdollisten luovuttajien priorisoida tavoittamishankkeemme.
 • Feed tarinoita alumnien viestintään henkilöstölle sisällyttää saavutuksiaan college julkaisuja.
 • Kehittää rahankeruu strategioita ja antavat panoksensa ylemmän hallinnon noin luovuttajan painopisteistä institutionaalisia tavoitteita.

Työpaikat:  johtaja etenemisessä, johtajuuden lahja upseeri, johtaja vuotuinen antaminen, kampanjan johtaja, apulaisjohtaja etenemisessä, luovuttajan suhteet koordinaattori, johtaja eteneminen palvelujen näköpiirissä tutkija, suunnitellut antaa upseeri, ja kehitys avustaja.

Palkka:  palkkataso eteneminen vaihtelivat $ 51672 urheilutapahtumaan tiedottajan, $ 55692 ja editori ja $ 124799 jonkin markkinointijohtaja ylläpitäjä mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

4. Business and Financial
toimistot sisällä yritys- ja rahoituspalvelut valvoo toimintojen kollegion, joukko periaatteisiin rahoitustaloustoimia, ylläpitää kirjanpitoa, ja huolehdittava, että taloudellisia määräyksiä.

Osasto vastuut:

 • Tunnista ensisijainen myyjät tavaroiden ja palvelujen ja neuvotella sopimuksia.
 • Valmistaudu tarkastuksia ja vastaamaan havaintoja.
 • Luoda raportteja ja ylläpitää järjestelmiä niin, että osastojen kollegio voi tarkkailla taloudellisia resursseja.
 • Suunnitella ja toteuttaa prosessi osastojen muotoilla määrärahapyyntöjen.
 • Hallita taloutta ja investointeja lahjoitukset ja muut tulovirtoja.

Jobs:  Rahastonhoitaja, kirjanpitäjä, ohjain, kirjanpito teknikko, ostojohtajana, apulaisjohtaja, apulaisjohtaja, budjetti analyytikko, ostovelat asiantuntija, kassa, palkkahallinnon avustaja, kirjanpito avustaja, ja myyntisaamisista valvoja.

Palkka:  Palkat liiketoiminnan ja rahoituksen jako vaihtelivat $ 51108 kirjanpitäjä to $ 70003 ja ostopäällikkö to $ 193860 jonkin liiketoimintavastaava mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

5. Ura-

Ura toimisto oppilaitoksissa valvoo urakehitystä opiskelijoiden ja alumnien.

Osasto vastuut:

 • Kehittää työharjoittelu, rekrytointi ja työmahdollisuuksia opiskelijoille. Järjestää ura taulut ja ohjelmia kasvattaa opiskelijoita mahdollisuuksista. Rekrytoida alumni ja vanhempia osallistumaan verkottumista tapahtumia opiskelijoiden ja alumnien uran siirtymistä.
 • Kehitetään ja toteutetaan työpajoja jatkaa kehitystä, haastattelemalla, verkostoituminen ja työnhaun strategioita.
 • Arvioida etuja, taitoja ja arvoja ja tunnistaa uravaihtoehtoja.
 • Suorittaa pilkata haastatteluja, tarkastelu jatkuu ja kattaa kirjeitä, ja valmentaja opiskelijoiden ja alumnien noin työnhakuun tekniikoita.

Työpaikat:  uraneuvojan, apulaisjohtaja, apulaisjohtaja, rekrytointi koordinaattori, alumni ohjaaja, apulaisjohtaja työnantajan suhteiden ja johtaja urakehitystä.

Palkka:  Palkat yliopistolla rekrytointipalveluiden vaihteli $ 48358 uran neuvonantaja $ 100497 TOIMITUSJOHTAJAN urakehityksen virkamiehet mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

6. College Markkinointi / Viestintä
Osastot college viestinnän luoda ja koordinoida Messaging Tietoa oppilaitoksesta ja sen saavutuksia tiedotusvälineille, alumnien, vanhemmat, valtion yksiköille, säätiöiden, ja suurelle yleisölle.

Osasto vastuut:

 • Kehittämään sisältöä, college verkkosivuilla, aikakauslehti, luettelo ja muita julkaisuja.
 • Koordinoida julkisuutta tapahtumissa ja löytää sijoituspaikan tarinoita tiedotusvälineissä.
 • Luo teemoja julkaisuja ja kirjailijoita, ja haastattelu ja profiilinäppäimenä kampuksen osallistujien ja alumnien.
 • Laatimaan strategioita edistämiseksi college.

Työpaikat:  viestintäjohtaja, mediasuhteiden johtaja, toimittaja, kirjailija, webmaster, markkinointijohtaja, johtaja suhdetoiminta, suunnittelija, johtaja julkaisuja, ja apulaisteknologiajohtaja digitaalisen viestinnän.

Palkka:  Palkat yliopistolla markkinoinnin / viestinnän vaihtelivat $ 47728 lähtötason lahja virkailijoita $ 180.000 päällikkö etenemistä virkamiehet mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

7. Tietokoneen ja tietotekniikan

Virkoja tietokone- ja tietotekniikan jako valvoa hankinta ja ylläpito atk-laitteiden / ohjelmistojen ja palvelujen digitaalisen tarpeita kollegion yhteisöä.

Osasto vastuut:

 • Kommunikoida kampuksen käyttäjiltä heidän tarpeensa teknologian ja malleja järjestelmien avulla osastojen toimimaan tehokkaammin.
 • Kehittää koulutus- ja työpajoja opettaa työntekijöitä käyttämään työpöydälle ja yritysten laskentaresursseja.
 • Ratkaisemaan ongelmia nykyisten ohjelmistot ja laitteistot.
 • Arvioi uusia suuntauksia tietotekniikkaa, ja suosittelen tulevaisuuden voimavara kokoonpanoissa kampuksella avainhenkilöt.

Jobs:  Ohjelmoija analyytikko, tietokannan ylläpitäjä, verkon turvallisuus analyytikko, järjestelmävalvoja, verkko arkkitehti, web-kehittäjä, sovellusten kehittäjä, ja service desk avustaja.

Palkka:  Palkat tietokoneen ja tietotekniikan vaihtelivat $ 60947 ohjelmoija analyytikko $ 75840 varten Tietokannan ylläpitäjä $ 252794 varten Chief tietotekniikan toimihenkilö mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

8. Opintotuki
Opintotuki toimistohenkilökunta neuvoo opiskelijoita koskevat RAHOITUSVAIHTOEHTOJA heidän koulutustaan.

Osasto vastuut:

 • Hallita ja myöntää tukivarat perustuu arvioihin tukikelpoisuuden hakijoiden.
 • Tuottaa tilastollisia raportteja opintotuki.
 • Yhteistyötä tunnustukset esittää istuntoja tuleville opiskelijoille.
 • Kehittää politiikkoja ja käsittelyä koskevat menettelyt tukihakemusten.
 • Ohjata ja yhteensovittaa palkinnon käsittely ja pakkaus kaikenlaisen opintotukeen, kuten avustuksia, lainoja, stipendejä ja muita palkintoja.
 • Raportit noudattamisesta valtion ja liittovaltion virastojen valvoa jakamisesta opintotuki.

Jobs:  Opintotuki neuvonantaja, apulaisjohtaja, apulaisjohtaja, johtaja, Opintotukisihteeri, taloudellista tukea neuvonantajalta ja taloudellinen apu avustaja.

Palkka:  Palkat rahoitus- avun toimisto vaihteli $ 42840 varten taloudellista tukea ohjaaja $ 120825 varten Chief Opintotukisihteeri mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

9. Human Resources

Henkilöresursseja (HR) toimistoon oppilaitoksessa valvoo henkilöstön rekrytointi, koulutusohjelmien kehittäminen, hyödyt hallinnon, henkilöstöhallinnon tietojärjestelmät, tapaturmavakuutukset, työntekijä / työsuhteita ja monimuotoisuus / osallisuuden noudattamista.

Osasto vastuut:

 • Set työllisyyspolitiikan ja luoda työntekijä käsikirja.
 • Arvioida työntekijöiden tarpeet ja kehittää ohjelmia käsitellä kehityshäiriöitä ja institutionaalisten prioriteetteja.
 • Luo strategioita houkutella ehdokkaita ja näytön sovelluksia.
 • Tutkimus vaihtoehtoja optimoida resursseja työsuhde-etuuksia.
 • Välittäjänä työntekijöiden välisiä ristiriitoja ja kehittää ohjelmia parantaa henkilöstön moraali.

Työpaikat:  HR assistentti, rekrytointi avustaja, hyödyt avustaja, hyödyt manager, rekrytoija, apulaisjohtaja henkilöresursseja, johtaja henkilöresursseja, johtaja moninaisuuden ja osallisuuden, koulutuksen ja kehittämispäällikkö, ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien analyytikko.

Palkka:  Palkat yliopistolla henkilöresursseja vaihteli $ 44183 varten HR koordinaattori $ 200592 varten Chief henkilöstöhallinnon virkailijat mukaan 2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus.

10. kirjaaja

Kirjaamosta arvioita ja analysoi rekisteröinti.

Osasto vastuut:

 • Kehittää aikataulut akateemista tarjontaa yhteistyössä osastolla.
 • Arvioida ja muokata järjestelmien ylläpidosta tutkinnoista ja turvallisuuden varmistamiseksi tietoa opiskelijoille.
 • Toimitettava asiakirjat ja neuvoja opiskelijoille koskevat virallista edistymistä kohti valmistumisen vaatimuksia.
 • Varmista, että opiskelijat ovat täyttäneet vaatimuksia valmistumisen.
 • Päivitä akateemiset neuvonantajat opetussuunnitelmien muutoksista.
 • Luoda ja jakaa raportteja päättäjille koskien ilmoittautuminen.

Jobs:  kirjaaja avustaja, avustaja kirjaaja, osakkuusyritys kirjaaja, rekisteröinti avustaja, rekisteröinti-, siirto- luotto arvioijan ja tallentaa teknikko.

Palkka:  Palkat kirjaamosta vaihteli $ 49347 avustajan rekisterinpitäjä, $ 61688 ja osakkuusyritys rekisterinpitäjä to $ 123960 varten päällikkö rekisterinpitäjän ja kirjaa virkamiehet mukaan  2017-18 Ammattilaiset Higher Education palkkakartoitus .

Vinkkejä Landing Job in Higher Education

Useimmat työpaikat korkeakoulutuksessa vaativat vähintään kandidaatin tutkinto. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisia ehdokkaita jo suhde College he osallistuivat niin hyödyntää että sijoittamalla itse aikaisin. Jos harkitset uran vaihtoehtoja valmistunut, on olemassa monia tapoja voit napauttaa college yhteyksiä.

Aloita vaikka olet opiskelija.  Opiskelijat voivat harjoittelijaohjelmat, assistentin, opiskelijan työtä, ja vapaaehtoisten rooleja kampuksella samalla täydentämään tutkintoaan viljellä tausta alalla.

Perustaa tiedotustilaisuuksia. Koska opiskelijoiden ja alumnien arvostetaan sidosryhmien kampus ammattilaiset tyypillisesti ottaa roolin neuvonantajana ja mentorina opiskelijoille tai opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelystä korkeakoulutukseen. Lähestymistapa ammattilaisten osastoilla olet kiinnostunut ja kohteliaasti pyytää kattava kuulemisen oppia, mitä se tekee työtä kentällä. Pyydä ehdotuksia siitä, mitä voit tehdä opiskelijana tai valmistua saada kokemusta omissa yksiköissään.

Käytä samaa strategiaa muissa oppilaitoksissa.  Kun etsitään työpaikkoja, käyttää samaa kattava haastattelun tekniikkaa muissa toimielimissä saada yleisön ammattilaisten kanssa osastojen kiinnostusta. Nämä tilaisuudet auttavat esitellä ihmissuhde ja viestintätaidot, jotka ovat niin kriittisiä korkeakoulutuksessa.

Yhdistä LinkedIn.  Useimmat ammattilaiset korkeakoulutuksessa jäseniä LinkedIn. Kehittää täydellinen LinkedIn profiilin ja tavoita alumni ja jäsenille ammatinharjoittajan koskevia tiedotus- ja ehdotuksia.

Työnhaun verkossa.  Paras työmailla löytää aukkoja korkeakoulutukseen ovat HigherEdJobs The  Chronicle of Higher Education , LinkedIn, ja Todellakin. Ensimmäiset kaksi sivustojen avulla voit etsiä luokkiin hallintotehtävissä. Käytä avainsanoja, kuten ”pääsy” tai ”kehittämistä” etsiessään listattu LinkedIn tai Todellakin.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *