Vinkkejä kirjoittaminen Your First Resume

Posted on

Vinkkejä kirjoittaminen Your First Resume

Jos olet huolissasi kirjoittamista ensimmäinen uudelleen tai kamppailee tehtävän, et ole yksin! Mutta se ei tarvitse olla pelottava.

Monet opiskelijat ja vastavalmistuneet huolehtia, että heillä ei ole riittävästi kokemusta luoda pakottavia jatkaa. Älä kuitenkaan huolestu. On monia tapoja korostaa taitoja ja kokemuksia, vaikka tämä on ensimmäinen työpaikka.

Lue alta neuvoja kirjoittaa vahva ensimmäinen jatkaa joka herättää kiinnostusta ja haastatteluja.

Mitä tehdä ennen kirjoittamista ansioluettelosi

Ennen kuin edes alkaa kirjoittaa ansioluettelosi, on olemassa muutamia vaiheita voit ottaa. Muista, että tavoite ansioluettelosi on osoittaa työnantajalle, että olet vahva ehdokas tähän tehtävään, ja että sinun lisäarvoa yritykselle.

Voit tehdä tämän onnistuneesti, sinun täytyy tietää, mitä mahdolliset työnantajat etsivät. Aloita tutkimalla työpaikkailmoituksia joka kiinnostaa sinua. Tee lista avainsanoja löytää työluetteloita, kuten mainitaan usein vaatimuksia tai taitoja. Haluat keskittyä näihin ansioluettelosi vaikutuksen työnantajalle.

Kysy kokeneita ammattilaisia, mitä he pitävät tärkeänä, kun he tekevät vuokraus päätöksiä. Harkitse joitakin haastattelemalla ihmisiä omalla alalla saada tunteen siitä, mikä on tärkeintä, millaisia ​​töitä etsit.

Voit myös lukea alan julkaisuihin ja liittyvillä verkkosivustoilla tavoite teollisuudelle. Uppoutua valitsemallaan alalla ja oppia niin paljon kuin voit. Kun tiedät, mitä on tärkeää työnantajille voit kohdistaa ansioluettelosi käsitellä näitä kysymyksiä.

Vinkkejä kirjoittaminen Your First Resume

 • Korosta koulutus. Jos olet opiskelija tai äskettäin opiskelija, sinun koulutus on yksi teidän suurimmista eduista. Laita ”Education” osiossa ansioluettelosi kohti sivun yläreunassa. Ovat paitsi koulun menit ja aste sait, mutta muita saavutuksia. Ehkä sinulla oli korkea GPA tai tehnyt Dean List. Jos ulkomailla opiskellut, saatat sisällyttää tämän yhtä hyvin. Työnantajia vaikuttuneita vastavalmistuneet akateemisia saavutuksia, joten korostaa näitä.
 • Painottaa kaikkia siihen liittyviä kokemuksia. Saatat olla rajoitettu työkokemusta, mutta sinulla on paljon muita elämyksiä voi hyödyntää. Mieti seurat olet osallistunut, harjoittelupaikkoja olet todennut, ja vapaaehtoisvirkoihin olet työskennellyt. Kaikki nämä voidaan listata otsikon ”Yhteen liittyviä Experience” tai muusta vastaavasta.
 • Jättää mitä ei ole merkitystä. Tärkeintä on korostaa niitä asioita, jotka osoittavat oman arvon yritykselle, ja jättää pois ne asiat, jotka eivät. Esimerkiksi, jos etsit työtä Information Systems, ohjelmointi työharjoittelu on tärkeää, mutta se, että olet voittanut palkintoja vesihiihtoa eivät! Älä lisää harrastukset tai kokemuksia elleivät ne liittyvät työtä.
 • Mainitse saavutuksia. Alla jokainen kokemus, voit luetella joitakin vastuita pidit kyseisessä Asema. Kuitenkin muutakin kuin vain sanoa mitä teit. Listaa mitään saavutuksia, jotka todistavat sinun voivat tuoda lisäarvoa organisaatiolle. Esimerkiksi, ehkä voittanut ”Employee of the Month” töissä. Tai ehkä luonut uuden arkistointijärjestelmä, tehokkuuden parantuneen toimistossa. Sisältyvät kaikki esimerkkejä kertaa olet lisäarvoa yritykselle tai saavuttanut jotain.
 • Hakusana. Muistella luettelo avainsanojen syntyy yhteisten taidot ja vaatimukset töitä haet. Yritä käyttää joitakin näistä avainsanojen ansioluettelosi. Tämä näyttää vuokraamalla johtaja, yhdellä silmäyksellä, että olet hyvä sovi työtä.
 • Katsokaa esimerkkejä. Varsinkin kun kirjoitat ensimmäinen jatkaa, se on hyvä ajatus tarkastella uudelleen esimerkkejä. Niiden avulla voit päättää, miten muotoilla uudelleen, ja millaista tietoa sisällyttää. Muista muuttaa näytteen jatkaa sisällyttää tietoja, jotka on erityisesti sinulle ja työtä olet hakemassa. Tarkista nämä opiskelija jatkaa esimerkkejä, ja nämä muut jatkaa esimerkkejä.
 • Pitää se lyhyt. Varsinkin jos tämä on ensimmäinen jatkaa, et ehkä ole paljon tietoa sisältävät. Ansioluettelosi pitäisi olla pidempi kuin yksi sivu. Pyritään täyttämään koko sivun, mutta on edelleen hyvä määrä valkoista tilaa marginaaleissa.
 • Muokkaa, muokata, muokata. Koska työnantajat saavat niin monta työhakemuksia, jotain pientä kuten kirjoitusvirheen voisi maksaa työtä. Muista perusteellisesti oikolukuun ansioluettelosi ennen lähettämistä työnantajalle. Lue se jostain kieliasun virheitä, sekä kaikki epäjohdonmukaisuuksia muodossa (esimerkiksi käyttämällä eri tyylejä bullet pistettä). Kysy ystävän tai perheenjäsenen tai rekrytointipalveluiden neuvonantaja, tarkastella myös sen sinulle.

Jatka Design Vinkkejä

Moni yllättyy kuullessaan, että uudelleen suunnittelu on yhtä tärkeää kuin sisältö, mutta se on aivan totta. Tutkimukset osoittavat, että ansioluettelosi on alle 20 sekuntia tehdä oikean vaikutelman, niin se on katseenvangitsija ja helppolukuinen.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja suunnitella ja muotoilla uudelleen. Tarkista nämä jatkaa malleja, joiden avulla voit muotoilla oman jatkaa. Mallin käyttö helpottaa luoda ansioluettelosi. Ei vain se säästää aikaa, mutta se voi myös vähentää muotoiluvirheitä. Voit tarkastella näitä muita CV-malleja saatavana Microsoftin Word- ja Google Docs.

Ensimmäinen Jatka Näyte

Barry Allen
1234 High Street • Athens, GA 30603 • (123) 456-7890 • barry.allen@email.com

PÄTEVYYS YHTEENVETO
Ansiokkaimmille tennispelaaja hankittua college ja Pro Tour pelaaminen kokemus Exceliä tennisvalmentaja.

Tennis Valmennus : käyttää hyväkseen 10 vuoden kilpailukykyinen tennis kokemusta suunnitella ja johtaa dynaamisia juniori ja aikuisten klinikat ja tarjota laadukkaita opetusta kaikenikäisille pelaajille.

Sports Management : Koulutettu tennisturnaus tapauksessa koordinointia ja markkinointia.

Sertifioinnit : Yhdysvallat tenniksen Associationin (USPTA) ja tenniksen Registry (PTR) varmennettu, CPR, ensiapu

Keskeiset vahvuudet : Karismaattinen ja erittäin motivoiva valmennus tyyli, hyödyntämällä yksittäisistä vahvuuksia ja tukemalla voittamiseksi henkilökohtaisia haasteita.

KOULUTUS

BSEd in Sport Management (kesäkuu 2018),
University of Georgia, Athens, GA
miesten tennis Team; Tennis Scholarship; Sports Business Club

kokemukset ovat osoittaneet,

University of Georgia, Athens, GA

Opiskelija, Sports Management (09 / 2014-06 / 2018)
peruskoulun neljän vuoden opintonsa Sports Management. Key kursseista sisältyy opetussuunnitelmaan urheilutapahtumaan hallinta, suhdetoiminta, markkinointi ja rahoitus.

 • Ansaittu 4 MVP palkintoja NCAA D1 tennis ohjelma, saavuttaa Top 100 USTA ranking, All-State ja Top valtion turnauksen päättymistä.
 • Edellyttäen tennistunneille vuotiaille lapsille 5 läpi 14 yliopistotason tukema kesällä tennis klinikoilla.
 • Voitti kaksi Luokka I USTA SM.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *