Kirjoittaminen kiitoskirjeen työtä Asian

Posted on

Kirjoittaminen kiitoskirjeen työtä Asian

Olitpa lähtötason työnhakijan tai kokenut ammattilainen etenee omalla urallaan, on tärkeää kehittää ja ylläpitää pitkäaikaisia ​​suhteita kollegoiden oman teollisuuden. Jopa nykypäivän työmarkkinoilla, mitä käytetään nimitystä ”vanha poikien verkko” on elossa ja voi hyvin; Usein joiden ammatillinen kontakti valmis tukeudun toivottavaa tehtävänimike voi tehdä ero onko pisteet haastatteluun tai ei.

Yksi tapa lujittaa tätä suhdetta on välittää oman kiitos kirjallisesti kontakteja, jotka kutsuvat sinut työtä, vaikka et saa työtarjouksen. Lisäksi sähköpostin tai muistutuksen anna heidän tietää hakemuksesi tilan ja voi pitää ne hakevat muissa tehtävissä viittaan.

Mitä sisällyttää oman Referal kiitoskirjeen

Kun sanot kiitos, on tärkeää kunnolla ja virallisesti kiittää niitä, jotka ovat aikaa ja käyttää vaikutusvaltaansa antaa sinulle positiivisen asian. Tässä esimerkkejä kiitoskirjeen joita voit lähettää (sähköpostitse, postitse tai LinkedIn) henkilölle, joka on esittänyt sinulle työtä.

Kun kirjoittaa kirjeen tai sähköpostiviestin, muista antaa henkilölle tilapäivityksessäsi hakemuksesi tai työtarjous sekä kiittää heitä vilpittömästi asian.

Jos lähetät kiitos viestin sähköpostitse, ei tarvitse sisällyttää palautusosoitteenne tai yhteystiedon osoite. Hyödynnä selkeä otsikkokenttään (esimerkiksi ”Kiitos mistä [Nimesi]” tai “Kiitos – [nimesi]) ja listan yhteystietosi allekirjoitus.

Sinun pitäisi perustaa oman päätöksensä miten käsitellä vastaanottajan mukaan, kuinka hyvin tunnet heidät. Jos sinulla on tiedossa ja kommunikoivat niitä usein, se on hieno käsitellä niitä etunimellä. Jos he kuitenkin olleet esimiehesi tai oppilaitoksessa ohjaajan perustaa muodollinen, konservatiivinen asetusta, käyttö ”Mr. / Ms / Professor”seuraa sukunimeään.

Muista, että nämä näytteet tarjotaan yksinkertaisesti esimerkkejä – eikä vain kopioida ja liittämällä ne, sinun pitäisi räätälöidä ne vastaamaan omia olosuhteita ja henkilökohtaiset äänensävy.

Katso myös alla on esimerkki sähköpostia kiitos kirjeen asian.

Näytteen kiitoskirjeen lähete

Nimesi
Osoitteesi
Your City, State Postinumero
Puhelinnumerosi
Sähköposti

Päivämäärä
nimi
Otsikko
Organisation
Osoite
Kaupunki, osavaltio Postinumero

Dear Mr. Jones,

Kiitos oikein paljon viitaten minua Junior kirjanpitäjä [tai, insert muita tehtävänimikkeitä] kannan ABCD. Olen kiitollinen kun käytetty tarkistaa hakemukseni ja suositella minulle työtä.

Halusin kertoa teille jännittäviä uutisia, että olen valittu in-henkilö haastattelussa ABCD n esimiehet ensi viikolla. Kun hän soitti minulle perustaa aikaa tähän haastattelussa hän erikseen mainita kuinka vaikuttunut hän oli seikasta kirjeen, jonka kirjoitit puolestani.

Jälleen Kiitos paljon apuanne. Arvostan suuresti apua olet antanut minulle; Minä pitää sinut ajan tasalla siitä, miten haastattelu menee!

Ystävällisin terveisin,

Sinun nimesi

Kiitoskirjeen asian Sähköposti

Aihe: Kiitos Dave

Dear Tim,

Kiitos niin varoittaa minua edellistä työpaikkaani aukon yhtiö ja vapaaehtoisesti tarjoamalla antamaan palkata valiokunnalle asian puolestani. HFT Industries on ihana maine alan johtava, ja minä todella arvostan luottamuksensa minuun.

Luulen haastattelussa Stanley meni hyvin, ja odotan tavata Sheila loppuviikosta toiseen haastatteluun. Stanleyn kuvaus yrityksestä ja mitä vastuuni kattaisi, minun pitäisi vuokrata, jähmettynyt syvän kiinnostuksensa liittyä tiimisi. Minä pitää sinut ajan tasalla kuin menen läpi otossa.

Jälleen kiitos tuesta – Olen peukkuja, että emme voi pian olla kollegansa HFT Industries!

Dave Jones

Kiitoskirjeen sillä kun sain työn

Aihe: Kiitos!

Dear Nancy,

Kirjoitan tänään kiitos esitteli minut Bob Anderson, myymäläpäällikkönä klo Eckles Hardware. Ei ainoastaan ​​saan haastattelussa vähittäiskaupan asemaa, mutta olin myös vuokrata ja otan alkaa minun koulutusta kahden viikon kuluttua.

Kerrothan jos voin koskaan tehdä mitään vastapalvelukseen. Olen todella arvostaa mitä olet tehnyt minulle.

Kiitollisuudella,

Annabelle

Lisätietoa kiitos kirjeitä

Review neuvoja kirjoittaa kiitos kirjeen, kuten kuka kiittää, mitä kirjoittaa, ja kun kirjoittaa työhön liittyviä kiitos kirjeen. Myös arvostelu muu näyte kiitos kirjeitä, jotka sisältävät kiitos huomata työhaastatteluun, työharjoittelu kiitos kirjeen, kiitos tiedottavan haastattelu, kiitos avusta, ja erilaisia ​​muita haastattelu kiitos kirjeen näytteitä.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *