Scrierea unei scrisoare de multumire pentru o sesizare loc de muncă

Posted on

Scrierea unei scrisoare de multumire pentru o sesizare loc de muncă

Fie că sunteți un candidat de locuri de muncă entry-level sau un profesionist experimentat avansarea pe scara carierei dvs., este important să se dezvolte și să mențină relații de durată cu colegii din industria dumneavoastră. Chiar și în piața locurilor de muncă de astăzi, ceea ce folosit pentru a fi numit „rețea vechi băieți“ este viu și bine; de multe ori cu un contact profesional dispus să vă referiți pentru un loc de muncă dorit poate face diferența în indiferent dacă înscrie un interviu sau nu.

O modalitate de a cimenta această relație este să releu dumneavoastră datorită, în scris, la persoanele de contact care vă referiți la un loc de muncă, chiar dacă nu a primit o ofertă de muncă. În plus, e-mail sau o notă va lăsa să cunoască starea cererii dumneavoastră și le poate păstra în căutarea pentru alte poziții pentru a vă referiți la.

Ce să includă în Referal dvs. Thank You Scrisoare

Când spui vă mulțumesc, este important să se în mod corespunzător și în mod oficial mulțumesc celor care au luat timp și folosit influența lor pentru a vă oferi o recomandare pozitivă. Aici sunt exemple de vă mulțumesc scrisoare pe care o puteți trimite (prin e-mail, e-mail sau LinkedIn) unei persoane care te-a menționat pentru un loc de muncă.

Când scrie scrisoarea sau mesajul e-mail, asigurați-vă că pentru a da persoanei o actualizare a stării cu privire la cererea sau oferta de locuri de muncă, precum și să le mulțumesc sincer pentru sesizare.

Dacă trimiteți un mesaj vă mulțumesc prin e-mail, nu este necesar să se includă adresa de returnare sau adresa dvs. de contact. Utilizați o linie clară subiect (de exemplu, „Vă mulțumesc din [Numele]“ sau „Thank You – [Nume]) și lista de informațiile de contact în semnătura dumneavoastră.

Ar trebui să se bazeze decizia cu privire la modul de abordare a destinatarului în funcție de cât de bine le cunosc. Dacă ați cunoscut și comunicat cu ei în mod frecvent, este bine să le abordeze mai întâi numele lor. În cazul în care, cu toate acestea, ele au fost superiorul ierarhic sau instructor colegiu într-o setare conservatoare, utilizarea „Dl formală / D-na / profesor“, urmată de numele lor.

Rețineți că aceste probe sunt furnizate doar ca exemplu – mai degrabă decât pur și simplu copiați și inserați-le, ar trebui să le adapteze pentru a reflecta circumstanțele proprii și tonul vocii personale.

De asemenea, a se vedea mai jos pentru un exemplu de un e-mail vă mulțumesc scrisoare pentru o sesizare.

Vă mulțumim Exemplu Scrisoare Ai o trimitere

Numele dvs.
Adresa dvs.
Oraș dvs., Statul Cod poștal
Numărul dvs. de telefon
E – mail

Data
Nume
Titlu
Organizație
Adresă
Oraș, Stat Cod poștal

Stimate domnule Jones,

Vă mulțumesc foarte mult pentru mine referindu-se la Junior Accountant [sau, inserați alte titluri de locuri de muncă] la poziția ABCD. Sunt recunoscător pentru timpul petrecut revizuirea cererea mea și mi-a recomanda pentru locuri de muncă.

Am vrut să împărtășesc cu voi știri interesante pe care le-am fost selectat pentru un interviu în persoană, cu angajarea de manager de săptămâna viitoare a lui ABCD. Când ea ma chemat să instituie un timp pentru acest interviu, ea a menționat în mod specific modul în care ea a fost impresionat de scrisoarea de recomandare pe care ați scris în numele meu.

Din nou, vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Apreciez foarte mult ajutorul pe care mi-ați furnizat; Voi ține la curent cu modul în care interviul merge!

Cu sinceritate,

Numele dumneavoastră

Thank You Scrisoare de trimitere în e-mail

Subiect: Thank You de la Dave

Dragă Tim,

Vă mulțumesc atât pentru mine alertarea la recenta deschidere de locuri de muncă la compania dumneavoastră și pentru a oferi în mod voluntar să ofere comisiei dumneavoastră angajarea cu o sesizare în numele meu. HFT Industries are o reputație minunat ca un lider al industriei, și apreciez foarte mult încrederea în mine.

Cred că interviul meu cu Stanley a mers bine, și mă aștept să se întâlnească cu Sheila mai târziu în această săptămână, pentru un al doilea interviu. Descrierea Stanley a companiei și a ceea ce responsabilitățile mele ar cuprinde, ar trebui să fie angajat, și-a consolidat interesul meu profund în aderarea la echipa ta. Te țin la curent cum am merge prin procesul de angajare.

Din nou, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat – îmi păstrez degetele încrucișate pe care am putea fi in curand colegii de la HFT Industries!

Dave Jones

Thank You Scrisoare pentru Când ai primit slujba

Subiect: Vă mulțumim!

Dragă Nancy,

Vă scriu astăzi să vă mulțumesc pentru mine introducerea lui Bob Anderson, managerul magazinului de la Eckles Hardware. Nu numai că am obține un interviu pentru o poziție de vânzare cu amănuntul, dar am fost, de asemenea angajat și voi fi de a începe pregătirea mea în două săptămâni.

Te rog lasă-mă să știu dacă pot face vreodată ceva să se întoarcă favoarea. Apreciez cu adevărat ceea ce ai făcut pentru mine.

Cu recunostinta,

Annabelle

Mai multe despre Thank You scrisori

sfaturi opinie cu privire la modul de a scrie o scrisoare vă mulțumesc, inclusiv care să-i mulțumesc, ce să scrie și când să scrie o scrisoare vă mulțumesc legate de ocuparea forței de muncă. De asemenea, recenzie alt eșantion vă mulțumesc scrisori, care includ o notă de mulțumire pentru un interviu de angajare, un stagiu vă mulțumesc scrisoare, mulțumiri pentru un interviu informațional, multumesc pentru ajutor, și o varietate de interviu suplimentare vă mulțumesc probe scrisoare.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *