Nutritionistul și dieteticianul Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Nutritionistul și dieteticianul Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Dieteticienii și nutriționiștii programeazǎ alimentare și de nutriție și supervizează pregătirea și servirea hranei. Ele ajuta la prevenirea si tratarea bolilor prin promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase și pentru a sugera modificări dieta.

Unele dieteticienilor rula sisteme de servicii alimentare pentru instituții, cum ar fi spitale și școli, să promoveze obiceiurile alimentare de sunet prin educație, și va efectua cercetări. zone primare de practica includ clinice, comunitate, de management, și dietetică consultant.

Sarcini si responsabilitati dietetician si nutritionist

Această profesie necesită de obicei, capacitatea de a face următoarele lucrări:

 • Oferta servicii educaționale dietetice
 • Evaluați nevoile nutriționale ale pacienților
 • Elaborarea planurilor dietetice la nivel instituțional
 • Facilitarea sesiuni de grup
 • Supraveghează planificarea masă
 • Colectarea de date și de a pregăti rapoarte statistice

Dieteticienii și nutriționiștii, uneori, a lucra cu clienții individuali pentru a dezvolta diete personalizate și planuri de masă, ca parte a serviciilor de ingrijire de sanatate in ansamblu. Acest lucru presupune coordonarea cu îngrijitorii clienților pentru a vă asigura că planul este potrivit pentru nevoile de îngrijire a sănătății individuale.

Unii dieteticieni și nutriționiști vor dezvolta planuri de masă, la un nivel instituțional. De exemplu, un profesionist în acest domeniu s-ar putea lucra cu managerii de servicii de alimente într-o instalație de îngrijire medicală sau de locație similară pentru a dezvolta un meniu care este adecvat pentru rezidenți.

Dieteticienii și nutriționiștii, de asemenea, lucra cu grupuri și indivizi pentru a ajuta la furnizarea de educație cu privire la obiceiurile alimentare și modul în care acestea pot avea un impact starea generala de sanatate.

Salariu dietetician si nutritionist

Cei care lucrează în centrele de îngrijire ambulatoriu tind să câștige cel mai mult, în timp ce dieteticienilor și nutriționiști de lucru pentru institutiile guvernamentale sau pentru facilități de îngrijire medicală la domiciliu au tendința de a câștiga un pic mai puțin.

 • Median Salariu anual: $ 59,410 ($ 28.56 / oră)
 • Top 10% Salariu anual: $ 83,070 ($ 39.93 / oră)
 • Partea de jos 10% Salariu anual: $ 36910 ($ 17,74 / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

Educație, formare, și certificare

De lucru ca un dietetician si nutritionist necesită cel puțin o diplomă de licență, iar cele mai multe state au cerințe licensure, de asemenea.

 • Educație: Nutritionistii au nevoie de cel puțin o diplomă de licență în dietetică, alimente, nutriție, produse alimentare de gestionare a sistemelor de servicii, sau un domeniu conex. Aceasta va include cursuri în alimente, nutriție, managementul instituției, chimie, biochimie, biologie, microbiologie, si fiziologie. Clase în afaceri, matematică, statistică, informatică, psihologie, sociologie, economie și de asemenea , sunt benefice.
 • Certificare: Comisia cu privire la înregistrarea Dietetic ofera  inregistrate dieteticianul (RD) credential  absolvenților de programe de educație dietetice acreditate de  Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică (ACEND) . Cei care doresc să aplice pentru această acreditare trebuie să completeze un stagiu și să treacă un examen. Diferite state au cerințe diferite cu privire la ceea ce este necesar pentru a lucra ca un dietetician. Comisia privind înregistrarea Dietetic  de Asociatia Dietetica Americana (ADA) menține o listă a agențiilor de stat licensure pentru a vedea ce regulamentele sunt în diferite state.

Dietetician si nutritionist Talent & Competențe

Dieteticienii și nutriționiștii au nevoie de anumite abilități soft pentru a lucra eficient cu pacienții și pune cunoștințele lor de dieta si nutritie pentru a utiliza. Unele dintre aceste competențe includ:

 • Ascultarea activă:  Clienții au nevoie de o atenție completă atunci când vorbesc despre problemele lor de sănătate, preocupările dietetice, și alte provocări.
 • Comunicarea verbală:  O parte semnificativă a unui dietetician si nutritionist loc de munca lui presupune transmiterea de informații către clienții și îngrijitorii lor. Făcând astfel , în mod eficient necesită abilități excelente de comunicare și abilitățile de vorbire.
 • Abilități interpersonale: Aceste abilități de oameni permit dieteticienilor și nutriționiști pentru a instrui și de a convinge clienții și , de asemenea , pentru a interacționa cu colegii.
 • Managementul timpului și abilități organizatorice: caseloads uneori poate fi greu, și să fie foarte bine organizate pot ajuta la prevenirea dieteticieni și nutriționiști de a deveni coplesit.
 • Lucra independent: În timp ce dieteticienilor și nutriționiști petrec mult timp de lucru cu clientii si ingrijitorii lor, ei trebuie să fie în măsură să se întâlnească cu acei clienți, evaluează cazuri, și de a face recomandări în mod independent.

job Outlook

creșterea locurilor de muncă pentru dieteticieni și nutriționiști este estimat la 15 la suta pentru deceniul care se încheie în 2026, potrivit Biroului de Statistică a Muncii din SUA. Acest lucru este puțin mai bună decât de două ori rata de 7 la suta proiectat pentru toate profesiile.

În parte, BLS atribuie creșterea la Centrele pentru raportul de control al bolilor, care aproximativ o treime din adulti din SUA sunt obezi și vor fi necesare dieteticienilor si nutritionisti pentru a ajuta la prevenirea bolilor de inima, diabet, precum și orice alte condiții care pot fi urmărite înapoi la obezitate.

Mediu de lucru

Spitalele folosesc numărul cel mai substanțial de dieteticienilor și nutriționiști. Alții lucrează pentru guvern, precum și pentru asistență medicală și facilități de îngrijire rezidențiale. Unii dieteticieni și nutriționiști lucra independent și de a construi propriile lor baze de client. In plus fata de lucru cu pacienții sau clienții, de asemenea, ei trebuie să fie capabili de a lucra cu medici sau alti furnizori de asistenta medicala, care supraveghează îngrijirea generală pentru pacienții sau clienții lor.

Program de lucru

Orele pot varia în funcție de locul în care funcționează un dietetician si nutritionist. Unele spitale, facilități de îngrijire medicală, sau alte practici medicale le-ar putea programa doar în timpul orelor de lucru standard, dar unii pacienți ar putea fi disponibile doar în timpul seara sau în weekend și încă mai trebuie să fie cazați.

Cum de a obține locuri de muncă

LICENȚIAT

O diplomă de licență în dietetică sau unele domeniu legat este un început necesar.

INSTRUIRE

Multe programe universitare sau postuniversitare includ stagii.

CERTIFICARE

O acreditare specifică este necesară pentru a fi un dietetician.

Compararea Joburi similare

Cei interesați să lucreze ca un dietetician si nutritionist ar putea fi, de asemenea, interesat în următoarele cariere, enumerate mai jos, cu salarii anuale mediane:

 • Lucrător de sănătate comunitară: $ 45360
 • Asistent social: $ 70.000 de
 • Consilier de reabilitare: $ 34860

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *