Scrisoarea de intenție Sfaturi: Cum sa faci scrisoarea dvs. Cover Stand Out

Posted on

Scrisoarea de intenție Sfaturi: Cum sa faci scrisoarea dvs. Cover Stand Out


Unul dintre cele mai dificile lucruri despre scris o scrisoare de intentie pentru un loc de muncă este că puteți petrece o mulțime de timp și efort scris o scrisoare perfectă, dar nu știu dacă cineva este de gând să-l citească. Scrierea o scrisoare de intentie bună este de lucru. Trebuie să vă asigura că este bine scris, arata angajatorul de ce ești calificat, și nu are nici un erori evidente pe care le-ar putea costa un interviu.

Care este cel mai bun mod de a obține scrisoarea de intentie a observat în cazul în care angajatorul are o tona de ei să se uite prin? Există câțiva pași rapid și ușor pe care le puteți lua pentru a scrie o scrisoare de intentie care va impresiona managerul de angajare.

Aruncati o privire la aceste sfaturi și a vedea care dintre ele va funcționa cel mai bine pentru tine. Chiar si cateva mici schimbari pot face o mare diferență.

Sfaturi rapide pentru a obține Scrisoarea dumneavoastră de intenție Remarcat

1. Alegeți tipul corect de litere. Înainte de a începe să scrie o scrisoare de intentie, asigurați – vă că ați ales tipul corect de litere. Stilul va fi diferit în funcție de faptul dacă sunteți scris o scrisoare pentru a merge cu un CV, întrebător despre deschideri de locuri de muncă sau menționând – o sesizare.

2. Găsiți o persoană de contact. Dacă puteți găsi o persoană de contact pentru scrisoarea de intentie, va fi capabil să – l personaliza, și veți avea pe cineva să follow-up pentru a vă asigura cu scrisoarea dvs. este privit.

3. Includeți o sesizare. Este demn de a lua câteva minute pentru a vedea dacă știți pe cineva care te poate referi la locul de muncă. Verificați rețeaua LinkedIn și prietenii de pe Facebook pentru a descoperi pe cineva care lucreaza la compania care te – ar putea referi.

4. Alegeți un font de bază.  Alegeți un font care este ușor de citit. Times New Roman, Arial, și Calibri funcționează bine.

5. Păstrați – l scurt și simplu. Scrisori de intentie nu trebuie să fie mult timp. De fapt, toate o scrisoare lungă va face este de a face ochii cititorului glazura peste. Câteva paragrafe sunt o multime, iar scrisoarea dumneavoastră nu ar trebui să fie mai mult decât o singură pagină. În cazul în care scrisoarea este prea lung nu folosesc un font mai mic, edita și se taie în loc de cuvinte.

6. suficient spațiu alb pe pagina. Un alt mod de a îmbunătăți lizibilitatea este de a include spații între salut, punctele, și cu semnătura. Este mult mai ușor de citit o scrisoare bine spațiate decât să răsfoiesc una care este greu de citit , deoarece există prea multe informații înghesuiți în prea puțin spațiu.

7. Potriviți scrisoarea de intentie pentru CV – ul tau. Alegeți același font pentru ambele CV – ul si scrisoarea de intentie , iar cererea dvs. va arata lustruit si profesional.

8. Faceți o potrivire între abilitățile și calificările de locuri de muncă. Una dintre cele mai importante modalități de a obține scrisoarea de intentie observat este de a face un meci clar între cerințele de locuri de muncă enumerate în ajutorul dorit de anunțuri și acreditările. Nu vă așteptați ca angajatorul să – l dau seama.

9. Evidențiați numai informațiile cele mai relevante din CV – ul tau. Nu utilizați scrisoarea de intentie pentru a rehash si repeta ceea ce este în CV – ul tau. Aceasta este o oportunitate de a se concentra pe competențele specifice și atributele aveți care vor beneficia angajatorul. Examinați diferența dintre un CV si scrisoarea de intentie pentru mai multe informații.

10. Particularizarea scrisoarea dumneavoastră și arătați angajatorului ceea ce ai de oferit companiei. Nu merită trimiterea unei scrisori de intentie care nu este personalizat. Acest lucru este pitch dvs. pentru a obține un interviu, astfel încât să ia timp pentru a personaliza scrisoarea dumneavoastră, menționăm o trimitere dacă aveți unul, și distribuiți calificările cele mai puternice. Iată câteva sfaturi pentru a scrie o scrisoare de intentie personalizat.

11. Folosiți un T-Shape pentru tine acoperi scrisoarea. O scrisoare de intenție în formă de T listează experiența și cerințele angajatorului, de obicei , într – un tabel , după un paragraf introductiv și de mai sus de închidere.

12. Folosiți gloanțe. Utilizarea unei liste cu marcatori este o altă opțiune pentru a obține informații observat în scrisoarea dumneavoastră. Punctele tind să se estompeze împreună, dar gloanțele atrage ochii cititorului la conținutul paginii. Asigurați – vă că fiecare punct marcator este scurt și începe cu un cuvânt de acțiune. Sfaturi de revizuire pentru includerea gloante intr – o scrisoare de intentie si un exemplu de scrisoare de intentie cu gloanțe.

13. Există unele lucruri pe care nu ar trebui să includă în scrisoarea de intentie . Nu este necesar să se includă informații personale. Niciodată nu include cerințe salariale , cu excepția cazului în care angajatorul solicită în mod specific pe care le faci. Nu mai vorbim cum ai părăsit ultimul loc de munca, mai ales daca ai fost concediat. Păstrați scrisoarea dumneavoastră axat pe locul de muncă pentru care aplicați și păstrați – l de fapt.

14. Închideți scrisoarea dumneavoastră cu modul în care va urmări (dacă aveți o persoană de contact) și să includă informațiile de contact astfel încât este ușor pentru angajator pentru a intra în contact. Apoi se adaugă o închidere și numele tău, și aproape ați terminat. Iată o selecție de inchideri care funcționează bine pentru scrisori de intentie.

15. Verificați dacă este scrisă și erorile gramaticale. Nu faceți clic pe trimite sau încărcați înainte de a fi luat timp pentru a corecta cu atenție scrisoarea dumneavoastră. Grammarly este un instrument teribil pentru a se asigura că scrisorile de intentie sunt perfecte. Citește – l cu voce tare și s -ar putea ridica unele mai multe greșeli. De asemenea, consultați aceste sfaturi pentru corectură scrisorile de intentie le.

16. Includeți o semnătură de e – mail când email scrisori de intentie. Când e – mail o scrisoare de intentie, asigurați – vă că pentru a include o semnătură cu numele, numărul de telefon, adresa de e – mail și profilul LinkedIn URL dacă aveți unul. Acest lucru va face mai ușor pentru recrutor pentru a intra în contact cu tine.

17. E – mail – l la tine pentru a fi sigur formatarea este perfect. Există un singur lucru de făcut înainte de a trimite scrisoarea ta. E – mail o copie la adresa dvs. pentru o verificare finală. Asigurați – vă că formatarea este așa cum doriți și recitești – l încă o dată.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *