Cum să se ocupe cu respingerea de locuri de muncă și a merge mai departe

Posted on

 Cum să se ocupe cu respingerea de locuri de muncă și a merge mai departe

Nimeni nu îi place să fie respinsă pentru un loc de muncă. Fie că ați avut inima ta setat pe obtinerea angajat, sau nu au fost chiar sigur ai vrut gig, încă intepaturi de a afla că ați fost refuzat.

Acesta poate fi deosebit de greu pentru a face față cu respingerea de căutare de locuri de muncă atunci când se întâmplă peste si peste din nou – dar asta nu este o experiență mai puțin frecvente pentru solicitanții de locuri de muncă. Amintiți-vă că, în multe cazuri, există, probabil, sute de candidați pentru un singur loc de muncă de deschidere. Chiar daca esti extrem de calificat, este evident motivul pentru care vei fi respins mai des decât veți obține locuri de muncă.

Sfat: Procesul de a gasi jobul perfect pentru tine este mult ca datarea: așa cum se spune, trebuie să săruți o mulțime de broaște înainte de a găsi printul sau printesa ta.

Pentru a reuși în obiectivul pe termen lung de a gasi ca oportunitate de vis si obtinerea angajat, trebuie să învețe să facă față cu a fi refuzat. În caz contrar, este ușor pentru a lăsa un pas înapoi rândul său, de moment într-un blocaj de carieră majoră.

Cum să se deplaseze pe o respingere După loc de muncă

Mutarea pe după nu primesc o ofertă de muncă poate fi împărțit în trei părți:

  • Trecând peste respingerea
  • Analizând candidatura
  • Mergând mai departe cu căutarea de locuri de muncă

Noțiuni de bază Peste respingerea

Primul pas în obținerea peste respingerea de către un potențial angajator presupune schimbul de frustrare, dezamăgire și mânie care însoțește orice pierdere. Discutați cu un prieten sau membru de familie și împărtăși sentimentele într-un cadru confidențial.

Sfat: Ventilarea poate fi un instrument foarte util pentru a da drumul negativ și se deplasează pe.

Doar asigurați-vă că alegeți susținători bine. Persoana ideală pentru a permite accesul este cineva care nu va deveni un viitor sef sau coleg de serviciu. Chiar dacă sentimentele tale sunt de înțeles, nu doriți să facă o impresie proastă pe cineva care ar putea evalua mai târziu candidatura pentru un alt loc de muncă. Membrii familiei sunt o alegere bună, precum și prieteni vechi care au fost cu tine prin vremuri bune și rele.

Și orice ai face, rezista tentatiei de a spune nimic negativ la managerul de angajare. Nu se știe niciodată dacă s-ar putea dori să se aplice organizației din nou în viitor. Uneori este greu să știu exact de ce un candidat a fost respins, și ar putea fi faptul că ați fost supra-calificat. În cazul în care este cazul, angajatorul poate reveni la o dată ulterioară, cu o ofertă mai bună de locuri de muncă.

Din nou, este important să se recunoască faptul că cele mai multe căutări sunt destul de competitive, iar mulți candidați talentați sunt adesea respinse din cauza unei piețe de locuri de muncă strânse. Este destul de probabil ca angajatorul nu este, de fapt te respinge, ci mai degrabă a văzut un alt candidat ca (poate chiar ușor) potrivi mai bine. Datorită faptului că deciziile de angajare sunt de obicei subiective, este foarte posibil ca un alt recruiter ar fi ales pe tine.

De asemenea, ține cont de faptul că, poate, managerul de angajare a avut dreptate, iar acest loc de muncă nu a fost cel mai potrivit pentru tine, iar tu nu ar fi lucrat sau a fost fericit în rolul. În acest caz, compania pe care a făcut o favoare prin faptul că nu te angajarea.

Analizând candidatura

Ia timp pentru a reflecta asupra modul de abordare a procesului de angajare pentru a vedea dacă există ceva ce ar putea îmbunătăți pe viitor. Examinați CV-ul, scrisoarea de intentie, ce sa întâmplat în timpul interviului, și dumneavoastră follow-up după interviu.

Având în vedere ceea ce ai aflat despre cerințele de locuri de muncă și persoanele implicate, intreaba-te daca ai putea avea ceva de făcut în mod diferit, în scopul de a vă prezenta într-o lumină mai bună și una care a făcut să pară ca o potrivire mai bună pentru locuri de muncă.

Desi nu este tipic, uneori, un angajator va împărtăși feedback cu privire la candidatura. În cazul în care nu este cazul, și ați dezvoltat o relație cu cineva de la organizație, încercați să se apropie de ele cu o cerere de critici constructive.

Păstrați dvs. de căutare de locuri de muncă Moving Forward

Candidații adesea impuls pierde cu căutarea lor în timp ce așteaptă să audă dacă au aterizat un loc de muncă, mai ales în cazul în care ei cred că pironit interviu de locuri de muncă. Nu se încadrează în această capcană. Nu este niciodată o idee bună să nu se mai uite până când au fost oferite și a acceptat o ofertă de muncă.

Până când ai ceva în scris, continuați căutarea. Găsirea alte opțiuni, precum și primirea răspunsurilor pozitive de la intervievatori, va atenua lovitura, dacă ești respins. S-ar putea găsi, de asemenea, o ofertă mai bună, indiferent dacă aterizați acest loc de muncă special.

Deci, să păstreze aplicarea, lucrul în rețea și de lucru pe planul de cariera pe termen lung. cel mai bun caz, vei fi un candidat chiar mai atractiv pentru locul de muncă aveți în vedere. În cel mai rău caz, nu va trebui să înceapă de la zero, cu o căutare nou-nouț.

cheie Takeaways

Job Search Respingerea întâmplă oricui. Este ceea ce face în continuare: care contează folosi această oportunitate pentru a -și perfecționa abilitățile de intervievare și de a analiza modul de abordare.

Simțiți – vă liber să Vent – Dar Alegeți sistemul de sprijin din dreapta: nu spun nimic negativ la managerul de angajare sau de cineva care ar putea raporta angajatorului.

Nu pierde elanul: Chiar și atunci când lucrurile sunt foarte promițătoare cu un singur angajator, nu te opri căutarea de locuri de muncă până când o ofertă în mână.

Rețineți că managerul de angajare ar putea fi Ai face o favoare: Lucrarea ar putea fi într – adevăr o potrivire rau pentru tine … sau ai putea primi un apel mai târziu pentru o poziție mai bună la aceeași companie.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *