Ofiter Credite Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Ofiter Credite Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Ofițerii de credite de lucru pentru bănci și alte instituții financiare, ajutând persoanele fizice și juridice a obține fonduri de la aceste creditori. Ei investighează solvabilitatea acestora, apoi să autorizeze sau să recomande aprobarea creditelor. Ei ar putea nega, de asemenea, un împrumut sau sfătui împotriva oferirea de finanțare, iar acestea trebuie să urmărească, uneori, pentru plata cu întârziere la credite existente.

Ofițerii împrumuturi pot specializa în credite comerciale, de consum sau ipotecare. Aproximativ 318600 de persoane au lucrat în această profesie în 2016.

Sarcini si responsabilitati ofițer de împrumut

responsabilitățile ofițerii de credit poate depinde de domeniul lor de specializare, dar unele taxe comune includ:

 • Cauta potentiali clienti, persoane fizice sau juridice care au nevoie de credite și cultivă afacerea lor.
 • Faceți cunoștință cu candidații de împrumut pentru a explica opțiunile și să răspundă la întrebări.
 • Să acționeze ca un agent de vânzări, convinge clienții să obțină împrumuturi de la instituțiile lor, mai degrabă decât oriunde altundeva.
 • Ajuta clienții prin procesul de aplicare pentru credite.
 • Analiza și verificarea cererilor de împrumut pentru a determina solvabilitatea clienților.
 • Asigurați-vă că împrumuturile îndeplinesc standardele și cerințele federale și de stat.

Ofiter Credite Salariu

Salariile ofițerii de credit poate depinde de angajatorii lor și sfera de aplicare a responsabilităților lor. Ofițerii de împrumut mai mare de muncă plătit pentru dealeri auto.

 • Median Salariu anual: $ 63040 ($ 30.31 / oră)
 • Top 10% Salariu anual: Mai mult de 132,080 $ ($ 63,50 / oră)
 • Partea de jos 10% Salariu anual: Mai puțin de $ 31,870 ($ 15.32 / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2018

Sfat : Unii ofițeri de credit primesc un salariu, în timp ce alții s – ar putea primi salariu plus comision la împrumuturile pe care le pun în aplicare. Ocazional, dar rar, s – ar putea câștiga doar comision. Bonusurile sunt comune.

Educație, Instruire și certificare

Această ocupație necesită o anumită educație, experiență, și de formare.

 • Educație: Tu trebuie să aibă , în general , o diplomă de licență în finanțe, economie sau un domeniu legat de a lucra ca ofițer de credit.
 • Licensure: Nu există în prezent există cerințe specifice de licențiere pentru ofițerii de credit care lucrează în bănci sau uniuni de credit, dar cerințele de licențiere pentru ofițerii de credit care lucrează în bănci ipotecare sau case de brokeraj poate varia în funcție de stat. Ei trebuie să aibă , în general , o licență de Credit Ipotecar inițiatorului (MLO), cu toate acestea, care necesită cel puțin 20 de ore de cursuri și care trece un examen, precum și un control de fond și o verificare de credit.
 • Formarea: Formarea este adesea , dar nu întotdeauna la locul de muncă. Unele firme au dedicat programe de formare pentru noi angajari, și mai multe asociații bancare oferă programe de formare, de asemenea.

Ofiter Credite Talent & Competențe

Tu ar trebui să aibă mai multe calități esențiale pentru a reuși la a deveni un ofițer de credit.

 • Competență calculator: candidații post pentru funcțiile de ordonator de credite ar trebui să fie familiarizați cu calculatoare și aplicații software referitoare la servicii bancare.
 • Abilități analitice și de percepție: Vi se va cere să evalueze cu exactitate situațiile financiare ale clienților pentru a asigura solvabilitatea acestora.
 • Atenție la detalii: Un împrumut de succes implică mai multe detalii de centralizare și , uneori minuscule, și nu poate trece cu vederea nici una dintre ele.
 • Salesmanship: Linia de jos este că sunteți de vânzare un produs. S-ar putea să convingă clienții, precum și personalului din domeniul financiar superioare pentru a merge împreună cu recomandările.

job Outlook

Angajarea ofițerilor de împrumut este proiectat pentru a crește un pic mai repede decât media pentru toate profesiile din 2016, prin 2026, la aproximativ 11%. Acest câmp este puternic dependentă de starea actuală a economiei, cu toate acestea, și creșterea poate trece de la un domeniu la altul. De exemplu, ofițerii de credit angajate în finanțe comerciale se pot aștepta doar o creștere de locuri de muncă de aproximativ 3% în același deceniu, care este mai lent decât media.

ofițerii de credit capabile se pot deplasa la sucursalele mai mari ale firmelor lor sau în funcții de conducere. Unii ar putea supraveghea în cele din urmă alți ofițeri de credite și personal administrativ.

Mediu de lucru

Acest lucru este în primul rând un loc de muncă de birou, dar poate depinde, de asemenea, pe specialitatea unui ofițer de credit lui. Cei angajați de creditorii ipotecari se pot aștepta să călătorească ocazional, pentru a se întâlni cu clienții la casele lor, iar cei angajați de către creditorii comerciali ar putea fi de așteptat să viziteze întreprinderi.

Program de lucru

Aceasta este o poziție cu normă întreagă și poate implica ore suplimentare extinse de peste 40 pe saptamana. Plata celor care sunt plătite pe bază de comision se poate corela direct cu numărul de ore pe care doresc să dedice pentru a lucra.

Cum de a obține locuri de muncă

NU trece cu vederea valoarea unui GRADUL

Chiar și atunci când un grad de colegiu nu este necesar punct de vedere tehnic, cei care le au sau au o vastă experiență, chiar și într-un domeniu, au cele mai bune perspective.

IT’S WHO STII

Unele firme și instituții așteaptă ofițerii de credit pentru a construi propriile lor baze de client, astfel încât aplicarea cu o listă de contacte și recomandări din rețea, puteți seta în afară de alți candidați, mai puțin pregătiți.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *