Cum sa gasesti Internship dreapta cu planificarea strategică

Posted on

Cum sa gasesti Internship dreapta cu planificarea strategică

Obținerea unui stagiu plătit peste vara este visul multor studenti, dar nu trebuie să fie de gândire doar iluzie, dacă luați abordarea corectă, se angajeze într-o rețea, și începe căutarea devreme.

În plus față de stagii plătite, poate doriți să se uite în modalități de a finanța internship (verifica cariera de birou servicii de colegiu dvs., diverse organizații și fundații). Unii studenți sunt capabili să facă un stagiu neplătit în domeniul lor de interes prin completarea stagiu cu un loc de muncă part-time.

Definirea unui stagiu bun

Bune, stagii de succes oferă de obicei beneficii, cum ar fi următoarele:

 1. Predă cunoștințele de bază și aptitudinile necesare pentru a obtine angajat pentru un loc de muncă cu normă întreagă (fie în compania în care sau internați de unul dintre concurenții săi)
 2. Oferă experiențe, care va spori în mod pozitiv CV-ul
 3. Vă ajută să dezvolte contacte de rețele profesionale care vă pot ajuta în viitor căutarea de locuri de muncă

Vorbiți cu consilieri academice, consilieri de carieră școli și profesori pentru a descoperi care companii din industria țintă oferă stagii valoroase în cazul în care veți primi o experiență reală, valoare adăugată.

Prospectarea Stagii

Unele dintre cele mai bune stagii sunt debarcate, ca urmare a prospecțiuni. Aceasta înseamnă identificarea companiilor sau organizațiilor care doresc să lucreze pentru a le contacta direct, care poate duce la unele dintre cele mai bune stagii în jurul valorii de un număr de motive:

 • Prin identificarea companiilor care nu fac publicitate, de fapt stagii lor, veți evita în competiție cu mii de alți solicitanți care, de asemenea, găsit internship listare on-line.
 • Când a contacta direct compania, veți primi de multe ori o oportunitate de a ajuta la crearea de tipul de experiență pe care îl caută și pot să li se permită să aibă o anumită intrare în ceea ce implică stagiu.

Pentru studenții din orașe și orașele mai mici, prospecțiuni este adesea singura modalitate de a găsi potențiale stagii. Este important să urmați câteva strategii simple pentru a crește șansele de a aterizare stagii de vis. Desigur, domeniul de carieră sau industria pe care o desfășoară în mare măsură va determina dacă stagii plătite sunt disponibile.

Chiar si cu prospectarea, nu există nici o garanție că elevii vor fi în măsură să aterizeze un stagiu plătit. Angajatorii au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de studenți care doresc stagii. O parte din această creștere se datorează faptului că mai mulți studenți realizează că angajatorii caută studenți cu experiență relevantă necesară pentru a angaja persoane pentru viitoarele locuri de muncă cu normă întreagă.

Un alt motiv pentru care un număr de seniori (și post-absolvenți) sunt, de asemenea, interesat în găsirea unui stagiu este că ei în prezent, nu pot găsi un loc de muncă în domeniul lor de interes.

Într-un studiu care a analizat 2018 CV-urile de patru milioane de absolvenți de facultate, rezultatele au aratat ca peste 40 la suta dintre noi absolventi au luat de locuri de muncă la nivel de intrare, care nu au nevoie de un grad de colegiu, iar unul din cinci elevi au fost încă de lucru non- gradul care necesită locuri de muncă de 10 de ani later.Employers au devenit din ce în ce mai exigente, și se așteaptă absolvenți de facultate să vină la bord, cu seturi de competențe specifice și experiența pe care candidații au dobândit în timpul stagiilor sau prin alte mijloace.

Stagii plătite și Programe

Potrivit Asociatiei Nationale a Colegiilor si Angajatorilor (NACE) e 2019 Internship & Co-op Raport, salariul mediu pe oră pentru un intern este de 19,05 $ în 2019. Multe companii angajează stagiari ca o modalitate de a le previzualiza pentru a vedea dacă acestea s-ar potrivi ca angajați cu normă întreagă, și circa 56 la suta de stagiari au fost convertite la angajari full-time. Vestea buna pentru angajatori este ca peste 70 la suta de stagiari care au fost angajați ca pe lucrătorii cu normă întreagă erau încă la compania un an mai târziu.

Fie că luați-o problemă de stagiu plătite sau neplătite potențialilor angajatori. Conform studiului NACE 2019, 66,4 la sută din 2019 absolvenți care au lucrat stagii plătite au primit cel puțin o ofertă de locuri de muncă. Acest lucru contrastează cu doar 43.7 la suta de stagiari neremunerați care primesc cel puțin o ofertă de locuri de muncă.

Dacă sunteți în căutarea pentru un stagiu care plătește bine, vei avea cel mai mare noroc cu companii din industria tehnologiei. sondaj anual Glassdoor.com de stagii mai profitabile arată că, în 2019, Facebook plătește stagiari cel mai mare salariu de la 8.000 $ pe lună, iar Amazon este al doilea la $ 7,725. Alte companii mari de pe lista includ Google, Microsoft, Bloomberg, Capital One, si Apple.

Puteți plăti, de asemenea, o taxă pentru a participa la un program de stagiu, care include un interviu de coaching și CV-ul, plasarea garantat, și o gamă de locații interne sau internaționale. Unele dintre aceste programe de internship oferă, de asemenea, salarii excelente, cu toate taxele în avans sunt adesea scumpe și necesare pentru a putea participa la program.

În general, se plătește pentru a se abtine de la programe cu taxele, ci pentru studentul drept, care își pot permite să plătească o taxă pentru stagiu lor, există unele oportunități excelente în anumite industrii și domenii de carieră, și le puteți găsi prin intermediul companiilor care se potrivesc cu posibilități de internship bazate pe anumite caracteristici.

Taxa pe care îl plătiți este considerat un fel de școlarizare, iar programul seamănă cu un semestru în străinătate-tip de program. Alege orașul și industria în care doriți să aveți stagiu, și plasarea companiei garanții într-un stagiu de calitate superioară.

NOTĂ:

 1. Institutul pentru Educație Internațională a Studenților ( IES în străinătate ) a fost în jur de peste 60 de ani, aducând primul său grup de elevi pentru a studia în străinătate , la Viena, Austria , în 1950. Astăzi, compania oferă stagii în străinătate pentru o plasare de vară full-time, stagii semestru full-time, sau programe part-time. În timp ce aceste stagii de vin cu plasarea garantată în industria dumneavoastră de interes, acestea sunt non-plătite. Unele programe pot fi eligibile pentru un ajutor financiar sau burse pentru a acoperi costurile taxelor programului, cazare și masă.
 2. Cariere vis a fost infiintata in februarie 2000 pentru a ajuta pe elevi să-și îmbunătăți experiența academică prin oferirea de stagii competitive atât la nivel de colegiu și liceu. Compania operează în 11 orașe de pe glob, care lucrează cu aproximativ 5.000 de angajatori diferite, și a servit mai mult de 17.000 de studenți care doresc să dezvolte ambițiile lor de carieră.
 3. O altă companie similară este Centrul Washington pentru stagii , care este o organizație independentă, non-profit , care oferă stagii de imersive și seminarii studenților la nivel de colegiu și tineri profesioniști. Compania opereaza in Statele Unite si are birouri în alte 25 de țări. Acesta ajută pe elevi să găsească stagii în sectorul public, privat și non-profit, într – o largă varietate de domenii , inclusiv drept, medicina, jurnalism, afaceri și politică, printre altele.

Sfaturi utile pentru Studenți

Unele statistici spun că până la 80 la sută din locuri de muncă, inclusiv stagii, nu sunt niciodată publicitate și, în schimb, se umplu prin intermediul rețelelor personale și recomandări. Merită să vorbească cu nimeni și toată lumea care ar putea avea un fel de legătură cu industria țintă sau de stagiu. Puteți lua și alte măsuri pentru a descoperi conduce la potențiale stagii:

 1. Rețea cu familia, prietenii, cunoscuții, angajatorii anteriori, facultate, si absolventii de colegiu dvs. pentru a cauta oameni care fac in prezent tipul de lucru pe care doriți să faceți. Nu știi niciodată cine cunoști părinții tăi până când întrebi, sau dacă ați conectat bine-vecinii din industria țintă.
 2. experiențe de voluntariat și locuri de muncă part-time de multe ori se poate transforma în locuri de muncă cu normă întreagă după absolvire.
 3. Organizațiile de cercetare, astfel încât să puteți include aceste informații în scrisoarea de intentie sau e-mail de introducere pe măsură ce ajunge la angajatori prin intermediul site-uri web sau atunci când prospectarea stagii on-line.
 4. Crearea bine realizat, CV-uri vizate si scrisori de intentie care se concentrează pe organizarea și poziția la care se aplica. Rețineți că doar o greșeală de scriere puteți pune din funcțiune.
 5. Au un proces metodic pentru a vă conecta interviurile, și a stabilit datele pentru a follow-up cu angajatorii prin e-mail sau telefon. Nu uita importanța de note de mulțumire în procesul de intervievare. Deseori elevii simt că sunt un parazit, dar multe companii văd acest comportament ca calibrari student motivat precum și pe cineva care vrea cu adevărat să vină și să lucreze pentru compania lor special.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *