Cum se scrie o scrisoare de intentie personalizate

Posted on

 Cum se scrie o scrisoare de intentie personalizate


Poate dura un pic de timp pentru a scrie o scrisoare de intentie personalizat pentru fiecare loc de muncă pentru a aplica, dar este important să se ia timp și efort pentru a arăta compania de ce esti un meci bun. Urmați aceste sfaturi pentru a personaliza scrisoarea de intentie atunci când se aplică pentru un loc de muncă.

Uita-te pentru managerul de angajare

Când este vorba de a acoperi scrisori, luând timp pentru a obține personal este foarte important. Aflați cât de mult se poate despre companie și managerul de angajare. Personalizați scrisoarea de intentie si, daca se poate, adresa l la persoana responsabilă pentru angajarea. Dacă este necesar, de cercetare on-line sau de a face un apel telefonic pentru a afla cine este managerul de angajare.

Mentionati cine cunoști

Dacă știți pe cineva la companie, menționează numele lor in scrisoarea de intentie. Nume lucrări cădere – scrisoarea de intentie va primi o privire mai atentă în cazul în care se menționează pe cineva care lucrează la companie. Asta este important atât din punct de vedere și din angajatului, mai ales în cazul în care compania are un program de trimitere angajat și este eligibil pentru un bonus.

Ca o paranteza, asigurați-vă că pentru a cere persoana de contact în cazul în care vă pot recomanda pentru locuri de muncă și de a ajuta a lua scrisoarea de intentie si CV-ul o privire mai atentă la managerul de angajare.

Mentionati Cum ați aflat despre muncă

Mentionati cum ai aflat despre locul de muncă, în primul paragraf din scrisoarea de intentie. Compania vrea să știe cum a fost surse de locuri de muncă, mai ales atunci când ai găsit listarea pe un loc de muncă bord sau alt site în cazul în care au plătit pentru a posta. Această frază se poate spune pur și simplu, de exemplu, „am aflat de această poziție de la afișarea am citit pe Monster.“

Ia-o cu un pas mai departe și menționează ceva despre companie, din declarația de misiune pe site-ul companiei, de exemplu, in scrisoarea de intentie.

Showcase dvs. Calificări

Angajatorii de obicei, nu se va lua în considerare chiar și un candidat care nu pare să fie calificat la prima vedere. Această primă vedere la scrisoarea de intentie este o oportunitate de a face o impresie bună și să-l la runda următoare. Pentru a trece că prima rundă de screening-ul, trebuie să se adreseze în mod special anunțul de locuri de muncă și de stat de ce sunteți calificat pentru poziția

Pentru a scrie o scrisoare de intentie personalizat, ia postarea de locuri de muncă și lista criteriilor angajatorul este în căutarea. Apoi, lista abilitățile și experiența pe care ați. Fie aborda modul în care abilitățile dumneavoastră se potrivesc de locuri de muncă în formă punctul sau lista criteriilor și calificările. De asemenea, ia timp pentru a prezenta modul în care personalitatea ta este o alegere bună atât pentru poziția și compania.

Include Abilitati si rezultate

De asemenea, includ de calificare, rezultate și cuvintele cheie de recunoaștere din scrisoarea de intentie pentru a crește șansele de a obține selectate pentru un interviu.

În acest fel, managerul de angajare poate vedea, dintr-o privire, de ce și cum sunteți calificat pentru locul de muncă.

Customized Cover Exemplu Scrisoare

Următorul este un exemplu scrisoare de intentie, care este axat pe o schimbare de carieră și abilitățile necesare pentru poziția publicitate, în domeniul vânzărilor și a comunicațiilor.

Solicitant Nume
123 Main Street 
Anytown, CA 12345 
555-555-5555 
applicant.name@email.com

O septembrie 2018

Bruce Lee 
Director, Resurse Umane 
Wellesley Servicii de informare 
123 de afaceri Rd. 
City Business, NY 54321

Stimate domnule Lee,

Aplic pentru postul Inside Sales postat pe Boston.Monster.com. Când vă convine, aș aprecia oportunitatea de a discuta despre poziția și candidatura mea cu voi. Puteți găsi CV-ul meu atașat la acest e-mail.

Caut să aducă relațiile mele bine-rectificata publice, marketing și on-line, oral axat pe client, și abilități de comunicare interpersonale pe plan intern pentru a reuși într-o poziție de vânzări în interior.

experiența și abilitățile pentru poziția a postat valoroase includ:

  • Puterea de convingere.  Am tăbărât povești pentru directori de nivel C prin telefon și e-mail și le -a pus în mass – media majore, cum ar fi MSNBC, CIO Magazine, Sirius Satellite Radio, MSN Money, AARP Bulletin, și The New York Daily News.
  • Aptitudine financiară puternică . Experiența mea include un pic peste un deceniu în profesia contabilă în medii cu care se confruntă client interne și externe.
  • Competențe informatice puternice. Sunt cu experiență în ambele software – ul Microsoft și Mac, și au , de asemenea , o familiaritate nivel de bază , cu HTML, CSS și design digital.
  • Eu aduc o varietate de abilități personale , care va asigura succesul în acest rol:  Sunt un bun ascultator , cu o etică a muncii solidă și o dorință insistentă de a excela. Am o capacitate dovedită de a respecta termenele fără eșua, și se bucură de un mediu ritm rapid. Sunt , de asemenea , un elev rapid cu rechemare de fapt extraordinar.

Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre poziția pe care sunteți în căutarea pentru a umple, și aș saluta posibilitatea de a-ți spun cum abilitățile și ideile mele pot beneficia de Wellesley Information Services.

Mulțumesc pentru considerație; Aștept cu nerăbdare să auzim de la tine în curând!

Cu sinceritate,

Numele solicitantului

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *