Help Desk Support Tehnician CV Exemplu

Posted on

Help Desk Support / Tehnician CV Exemplu

Iubești produse IT? Ești naturală probleme-shooter și comunicator – cineva care poate explica cu ușurință caracteristici tehnice complicate pentru utilizatorii finali de computer care nu cunosc un firewall de la o unitate flash? Dacă este așa, ați putea dori să ia în considerare trimiterea CV-uri și aplicații pentru ajutor de locuri de muncă de suport de birou.

Potrivit Biroului de Statistică a Muncii Manualul Outlook ocupaționale , nevoia de talentați specialiști de sprijin calculator este de așteptat să crească cu 11% până în 2026 – mai rapid decât rata medie de creștere pentru cele mai multe locuri de muncă. 2017 salariul mediu pentru aceste locuri de muncă a fost de 52810 $ pe an (aproximativ 25.39 $ pe oră).

Ajutor desk este unul dintre acele domenii de carieră în cazul în care nu aveți nevoie neapărat o diplomă de licență. Mulți angajatori vor sa angajeze candidati cu grade asociat, mai ales în cazul în care s-au dovedit abilități de client-service, abilități de ascultare, vorbire atent puternic și scris talente, și capacitatea de a-simplu probleme trage și probleme complexe de calculator.

Aici este un exemplu de  CV  proiectat pentru un rol ajutor desk. CV – ul include un  rezumat al calificărilor secțiunii. La crearea CV – ul pentru locuri de muncă de sprijin de calculator, ar trebui să ia în considerare , de asemenea , inclusiv o secțiune de competențe tehnice care listează software de calculator și hardware – ul aveți cunoștințe de.

Help Desk Support CV Exemplu

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

REZUMAT DE CALIFICARE

Cu experiență și cunoștințe tehnologia informației, care să contribuie profesional formarea și competențele dobândite într-un rol de ajutor desk. Ei bine-versat în SAP și Windows Active Directory.

Funcționează bine în mod independent sau într-un cadru de grup, oferind toate aspectele de suport help desk calculator, cum ar fi rezolvarea problemelor, instalații, și de întreținere. Cunoștințe aprofundate și de înțelegere a numeroase pachete software și sisteme de operare. Calificați în furnizarea de client și utilizatorul final help desk suport. Ușor identifică și rezolvă problemele tehnice și preocupări. Excelente capacități de comunicare și prezentare.

Educație și formare profesională

KnowledgeSoft, Inc, Mechanicsburg, PA
Cursuri în IntranetWare 4.11 Administrare și 4.1a Administrare avansată

Shippensburg Universitatea din Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove College of Business
B.S. în Tehnologia Informației

Harrisburg Zona Community College, Harrisburg, PA
A.A. (Onoruri)

Est Pennsboro Zona High School, Enola, PA

ABILITATI TEHNICE

Platforme: Ferestre 7/10, Mac OS X, Android

Software-ul: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Oficiul 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntranetWare 4.11, SAP SE

Hardware: TCP / IP, DHCP, DNS și protocoale, LAN / WAN, routere, Ethernet, SAN, VPN

EXPERIENTA PROFESIONALA

Pennsylvania Biroul de Inspector General , Harrisburg, PA (01/2017 – prezent)
Help Desk Tehnician

Oferirea de ajutor de calculator suport de birou prin intermediul comunicațiilor telefonice cu utilizatorii finali. Efectuați diagnosticarea și depanarea problemelor de sistem, bilete de documente de ajutor de birou / rezoluții, și să mențină liste de echipamente de inventar.

  • organizației Scrisa primul-vreodată manual de proceduri standard de operare Help Desk (SOP).
  • Implementarea unor îmbunătățiri continue procesul de îmbunătățire care au redus timpul de răspuns ticket cu 45%.
  • au facut fata cu obiective ambițioase de satisfacție a clienților.

Asociația Tri-County pentru nevăzători , Harrisburg, PA (11/2015 – 1/2017)
Producția asociat

Exercitat diverse funcții administrative, cum ar fi mass-mailing pentru a sprijini eforturile de strângere de fonduri pentru nevăzători și alte organizații pentru persoanele cu handicap.

  • literatura Compilat, etichete poștale pregătite și plicuri, și plătite prin intermediul serviciului poștal.
  • Reprezentat și verificat piese de echipamente IBM, consumabile de birou asamblate, și a asigurat ambalaje corespunzătoare.

Pennsylvania a Comisiei privind criminalitatea și Delicvenței , Harrisburg, PA (09 / 2013- 11/2015)
Tehnologia informației Tehnician

Asigurarea suportului help desk calculator și de formare tehnică pe hardware / software pentru utilizatorii finali.

  • Documentate bilete de ajutor de birou / rezoluții precum și acordarea de asistență generală în administrarea zilnică a unei rețele comunitare SAP (SCN).
  • Efectuat set-up, defalcare, și transportul echipamentelor agenții pe bază de necesități.

Mai multe sfaturi pentru Help Desk Support Solicitantilor de locuri de muncă

Pe măsură ce proiectul de CV – ul pentru roluri de sprijin tehnician de calculator, încercați să includă cât mai multe cuvinte cheie specifice industriei în document posibil. Mulți angajatori utilizează în prezent automatizate sisteme de urmărire solicitante pentru a clasifica CV – urile pe care le primesc. În cazul în care CV – ul tau ii lipsesc cuvintele cheie aceste sisteme sunt programate pentru a identifica, niciodată nu poate ajunge la ochiul unui manager de angajare uman.

Cel mai bun ghid de dumneavoastră la cuvintele cheie pe care trebuie să le utilizați sunt textele fișelor de post la care se aplică. Căutați termenii care le utilizează în „Calificări minime“ și secțiunile „Calificări preferate“. De asemenea , au o privire la aceste comune abilități de suport tehnic pe care angajatorii caută de obicei în candidații lor de locuri de muncă.

De îndată ce veți auzi înapoi de la un angajator care le – ar fi interesat de tine de întâlnire, de data aceasta de a repeta pentru interviu , astfel încât veți face la fel de mare de o impresie în persoană așa cum ați făcut -o pe CV – ul tau. Iată câteva întrebări de interviu help – desk pentru a examina cât vă pregăti.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *