Aflați mai multe despre Stagiile General Electric (GE)

Posted on

Obțineți informații privind oportunitățile disponibile pentru studentilor si absolventilor

General Electric program de internship


In 1892, Edison General Electric Company (înființată în 1890 de către Thomas Alva Edison) și principalul său concurent, Thomson-Houston Compania, au fuzionat și a numit noua organizație General Electric Company (GE). Combinând dinam și alte dispozitive electrice, inclusiv lampă electrică cu incandescență care Thomas Edison a adus la masă și societatea dominantă electric de inovare, Thomson-Houston, care a devenit mai puternic printr-o serie de fuziuni. Aceste două societăți au reușit să combine brevetele lor individuale și tehnologii pentru a fi capabil să producă instalații electrice complete.

Oricine care trăiesc în nord-est se poate vizita Muzeul de Inovare și Știință din Schenectady, New York, care păstrează o arhivă de informații istorice GE și fotografie în sala sa de istorie electrice.

Stagii și co-OPS

Internau la GE oferă elevilor posibilitatea de a lua pe unele dintre cele mai dificile provocări prin colaborarea cu cei mai buni oameni și tehnologii din industrie. GE se mândrește cu găsirea de soluții pe piețele de energie, sănătate, și acasă, transport și finanțe. GE oferă stagiu și co-op oportunități în întreaga lume oferind studenților o șansă de a câștiga lumea reală experiență de lucru în America de Nord sau care participă la o experiență valoroasă în străinătate. GE a fost selectat de Forbes ca # 7 din top cele mai bune locuri pentru intern pentru 2012.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre a face GE un loc de muncă cu normă întreagă, ca intern vei primi un salariu competitiv și să devină un membru de prim rang al echipei GE. Stagiarii și co-op poate câștiga, de asemenea, aceleași beneficii care sunt disponibile pentru angajații cu normă întreagă GE, cum ar fi timpul acumulate vacanță și oportunități de rețea cu manageri și alți stagiari în timp ce participa la sesiuni de informare, târguri de carieră, evenimente sociale și activități recreative. Calificări pentru pozițiile variază în funcție de țară.

Internship & Co-op Poziții pot fi găsite în următoarele locații

 • Africa
 • Brazilia
 • China
 • Europa
 • Mexic
 • Orientul Mijlociu
 • Regatul Unit
 • Statele Unite

Programe speciale

GE oferă un număr de diferite tipuri de programe pentru studenții care doresc să câștige experiență de lucru pentru o companie popular și bine stabilit.

Programe disponibile

 • Programul de experiență comercial Conducere (ECLP)
  Acest stagiu este prima oportunitate de dezvoltare pentru viitoarele vânzări și lideri de marketing.
 • Programul de Management Financiar (FMP)
  Programul de Management Financiar este un program intensiv la nivel de intrare de doi ani , cu patru misiuni de rotație, inclusiv planificarea financiară, reprezentând analiza operațiunilor, audit, și prognoză și este adesea primul pas pentru o cariera de management de succes la GE . Programul FMP ajută absolvenți de colegiu pentru a dezvolta în continuare spiritul de lider și abilități analitice prin intermediul misiunilor de instruire clasă și compania , care va ajuta la creșterea cunoștințelor și abilităților de muncă în industria lor.
 • Resurse Umane Leadership Program (HRLP)
  GE se concentrează pe dezvoltarea de profesioniști puternice HR pentru a lucra în mediul lor de lucru extrem de diversă. GE consideră că formarea este esențială pentru dezvoltarea de lideri puternici în rolul profesioniștilor de resurse umane in cadrul unei companii la nivel mondial diversă , cum ar fi GE.
 • Programul de Tehnologia Informației Conducere (ITLP)
  Acest program este un lider în promovarea poziției de lider tehnic la GE. Profesioniștii IT vor avea o șansă de a crește abilitățile lor de conducere, pătrundere de afaceri, și aptitudini tehnice în timp ce construirea unei cariere care oferă un potențial nelimitat pentru creștere în viitor. Tehnologia informației (IT) este esențială pentru viitorul GE. Cu aproape 10.000 de profesioniști IT în aproximativ 50 de țări, GE IT reprezintă un domeniu major de concentrare și de investiții în întreaga companie și este esențială pentru menținerea poziției de lider lor puternic, competitivitatea și succesul în industrie.

Stagii de afaceri în străinătate

Africa Programul de Internship
GE este de recrutare la nivel înalt studenți colegiu / universitate pentru a lucra în administrare și sprijin în funcția de management al afacerilor în următoarele locații: Nigeria, Ghana, Angola, Africa de Sud, Zambia și Kenya.

Stagiu în Inginerie tehnică Controale / electrice
Studenții care doresc să devină parte a unei organizații și lider în tehnologie și inovare vor dori să afle mai multe despre această oportunitate pentru inginerie sau post-universitare de studenți. Acest stagiu este de 6 luni durata și acei studenți care sunt de succes vor avea o șansă de a participa la alegerea programului Edison Engineering Dezvoltare (EEDP) care are loc în luna mai.

calificări

 • GE caută studenți a absolvit în mai pentru Absolvenții de masterat într-una sau mai multe dintre următoarele discipline: Inginerie electronică, Inginerie electrică, Inginerie de control sau orice echivalent al acestor grade.
 • GE caută candidați care posedă o bună cunoaștere a limbii engleze, pasiunea pentru tehnologie, jucator de echipa, orientate pe proces, curios, flexibil și deschis la minte.

Locație:  Firenze, Italia

Programul de Management Financiar (FMP) Internship:

GE Global Creștere & Operations – GE Germania

GE FMP Internship este primul pas pe care solicitanții trebuie să ia pentru a participa la prestigiosul program FMP GE. Studenții care finalizează cu succes programul va fi luat în considerare pentru o pozitie full-time absolvent.

FMP este un program intensiv de doi ani de conducere la nivel de intrare, care include patru misiuni de rotație. Participanții vor cheltui 6 până la 12 luni construirea de cunoștințe și competențe în domenii specifice, cum ar fi planificarea financiară și analiza (FP & A), controllership sau de finanțare a lanțului de aprovizionare.

calificări

 • Candidații trebuie să aibă realizări superioare academice în finanțe, contabilitate, studii de afaceri, economie, matematică sau inginerie preferat.
 • Un interes demonstrat și competență în finanțe.
 • Trebuie să fie auto-motivat și condus.
 • Trebuie să aibă capacitatea de a conduce și de a lucra spre un scop final și să posede puternice abilități de gestionare a timpului.
 • Capacitatea de a împinge prin adversitate în timp ce lucrează direct cu un grup extins de oameni într-un mediu divers.
 • Trebuie să aibă excelente de comunicare, interpersonale, și abilități care influențează.
 • Trebuie să fie flexibil, adaptabil, și geografic mobil.
 • Fluent în limba engleză (scris și vorbit) și alte limbi sunt un plus.
 • Candidatul trebuie să aibă autorizație de a lucra fără restricții în Europa.

Locație

Frankfurt

Atunci când se aplică pentru stagii asigurați-vă că pentru a verifica Cinci moduri de ușor de îmbunătățit scrisoarea de intentie si Cele 5 metode de a îmbunătăți un CV înainte de a trimite documentele.

5 pași pentru a îmbunătăți un CV

 1. Organizați informațiile dvs.
 2. Evidențiați calificările
 3. Utilizați marcatori pentru a afișa informații importante
 4. Includeți numai informații relevante și elimina orice dezordine
 5. Asigurați-vă că CV-ul este fără erori

5 pași pentru a îmbunătăți o scrisoare de intentie

 1. Adresa scrisoarea de intentie la persoana potrivită
 2. Capta atenția cititorului
 3. Asigurați-vă scrisoarea de intentie iasă în evidență
 4. Asigurați-vă că scrisoarea de intentie este fără erori
 5. Adresați-vă pentru un interviu la sfârșitul scrisorii dumneavoastră

Urmând acești zece pași, va fi bine pe cale de a obține te observat de către angajatori, în speranța de a obține numit pentru un interviu. Unicul scop al unei scrisori CV și acoperire este de a ateriza un interviu, astfel încât efortul este nevoie pentru a îmbunătăți documentele dvs. este bine merita efortul.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *