Cum să te organizezi Când lucrezi la domiciliu

Posted on

Cum să te organizezi Când lucrezi la domiciliu

Organizarea viața de acasă și de viață de muncă este destul de greu pentru toată lumea. Cei care lucrează la domiciliu, deși, se confruntă cu provocări deosebite în păstrarea atât obligațiile familiale și munca lor în locurile lor de drept ca cele doua taramuri se amestecă sub un singur acoperiș.

stilul și capacitatea de organizare diferă tuturor, astfel încât un one-size-fits-all abordare cu siguranță nu funcționează. Cu toate acestea, aceste resurse acoperă tipurile de lucruri pe care va trebui să ia în considerare ca te duci despre organizarea de lucru-la-acasă de viață.

Organizarea timpului dvs.

Timpul este un bun prețios. Efectuarea de cele mai multe din timpul dumneavoastră, prin eliminarea naveta, se află în fruntea listei de motive pentru a lucra la domiciliu pentru mulți părinți muncă la domiciliu, dar timpul a salvat un singur loc poate fi timp pierdut într-un alt dacă nu preia controlul asupra dvs. timp.

Așteptări Setarea

de gestionare a timpului eficient pentru munca-at-home părinții începe cu crearea unor reguli de bază atât pentru familia ta si pentru tine. Una dintre aceste norme ar trebui să fie de a stabili orele de lucru în avans. Acest lucru vă va împiedica să funcționeze prea mult sau prea puțin de lucru, oricare dintre acestea este tendința ta. Aduce echilibru mai bun de familie pentru că toată lumea știe ce să se aștepte.

Minimalizarea Distractions

Nu contează cât de bine vă sunt lipirea la regulile de bază, nu va fi de distragere atunci când lucrați la domiciliu. Ei vor fi doar diferite de cele care mananca departe la ziua de omologii înapoi la birou. Învățarea ceea ce sunt pentru tine și cum să se ocupe de distragere este o abilitate importantă.

Alegerea unui sistem de calendare

Utilizați un sistem de calendar care poate fi partajat cu toți membrii familiei. Google Calendar de  lucru deosebit de bine , deoarece acestea sunt gratuite , astfel încât copiii pot avea fiecare propria lor, dar părinții pot avea acces la ele. De asemenea, copiii văd ce se întâmplă pentru toată lumea.

Pentru un calendar pe care toată lumea are acces la acestea, există, de asemenea, întotdeauna un calendar de hârtie agățat în bucătărie. Problema este acest tip de calendar este că nu-l ai cu tine când sunteți la medic sau la o funcție de școală și trebuie să adăugați la acesta. Undeva între calendarul electronic și de modă veche de hârtie este o imprimare săptămânală a tuturor evenimentelor viitoare agățate într-un loc proeminent. Crearea acestei fiecare noapte de duminică va ajuta, de asemenea, să fața locului conflicte în programul de familie în săptămâna următoare.

Organizarea Spaces dvs.

Când viața dumneavoastră profesionale și personale au loc în aceeași locație, trebuie să aibă grijă de a organiza acel spațiu fizic într-un mod care să conducă la o productivitate pentru ambele părți ale vieții tale.

Spațiile de lucru

Un spațiu de lucru dedicat este esențială pentru oricine care lucrează la domiciliu. În mod ideal, biroul de acasă ar trebui să fie o cameră (cu o ușă), care nu este folosit pentru orice alt scop. Cei mai mulți dintre noi, cu toate că, pur și simplu nu au acest tip de spațiu suplimentar în casele noastre, așa că trebuie să facă un compromis. S-ar putea fi într-un colț al camerei, un dormitor sau sala de mese. Ceea ce este important este faptul că acest spațiu special este dedicat că un singur scop. Configurarea laptop-ul pe masa de bucătărie nu se califică ca un birou de acasă!

Proiectarea spatiul tau de birou acasă cu slăbiciunile tale, rutine și locul de muncă și nevoile familiei tale în minte. Ești ușor de distras de copii se luptă pentru atenție în timp ce lucrați? Alegeți un spațiu departe de zonele lor de joacă. Încerci să facă o dublă datorie urmărind copii în timp ce lucrați? Pune-te în apropiere ei. Vei avea nevoie de liniște pentru teleconferință și apeluri telefonice? Alegeți o cameră de out-of-the-way cu o ușă, ca un dormitor.

Indiferent de zona pe care o alegeți pentru birou, ai nevoie, cel puțin, un birou, scaun, calculator și unele rafturi sau alt spațiu de stocare. Fa-ti timp pentru a face un spatiu primitor, decorarea cu imagini sau amintiri în modul în care s-ar putea-o cabina în birou. Ar trebui să se bucure de a fi în acest spațiu.

Nu lasa pe altii sa utilizeze spatiul atunci când nu sunt, și nu-l folosiți-vă pentru activități în afara muncii tale profesionale. Nu plăti facturile acolo sau să completeze formulare pentru școală copiii tăi. Păstrarea acestor obligații profesionale și personale de la topirea împreună începe cu menținerea spații separate.

Spatii de familie

Păstrarea spațiul de lucru dedicat și separat, este mult mai ușor dacă aveți alte spații din casa ta de bine organizate. Crearea unui centru de informații de familie. Alegeți un spațiu unde se acumulează informații legate de familie, de exemplu, e-mail care vine în, lucrări de la școală etc. Dacă utilizați un calendar de hârtie sau o listă săptămânală de evenimente, acest lucru este în cazul în care ar trebui să fie. În cazul în care copiii sunt la școală, face viața un pic mai ușor printr-un coș pentru ei să depună toate documentele pe care le aduc acasă de la școală. Ai un coș separat pentru facturi și alte documente.

Alege zona în care se va organiza și procesa aceste informații. Ar putea fi în aceeași zonă în care se acumulează, sau ar putea fi aproape de spațiul de lucru dedicat. Doar nu-l amesteca cu hârtiile legate de muncă. În acest caz, este bine să scoate laptop-ul și de a folosi masa din bucătărie, dar a crea un spațiu în cazul în care toate elementele necesare aparțin atunci când nu lucrează la ele.

Ați putea fi tentat să utilizați computerul de lucru pentru a finaliza aceste sarcini. La fel ca mulți dintre noi nu au camere suplimentare care pot fi utilizate exclusiv ca birourile de acasă, ne putem permite să nu toate neapărat echipamente informatice suplimentare. Dacă este posibil, utilizați o tabletă sau un alt computer pentru uz personal. Dacă sunteți angajat telecommuter, poate fi de acord că echipamentul de companie nu este pentru uz personal, ca parte a acordului încheiat telelucrului deja. Dacă sunteți un proprietar de liber profesionist sau de acasă de afaceri, ar putea părea mai eficient de a avea doar un computer, dar ia în considerare cumpărarea unui netbook ieftin sau reutiliza un calculator mai vechi. Când se amestecă utilizarea personală și profesională a calculatorului, înainte de a altora lungi din familia ta va fi, folosind, de asemenea.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *