Cât costă să devină un model?

Posted on

Cât costă să devină un model?

Unul dintre domeniile care creează cea mai mare confuzie pentru modele noi este zona de taxe, cheltuieli și costuri de pornire. Există o mulțime de hype și de dezinformare din jurul cheltuielilor de modelare și ce model ar trebui și nu ar trebui să plătească pentru ca acestea sunt la început. Această dezinformare este răspândită mai ales în modelarea forumuri și alte resurse online. Noile modele pot obține dezorientați la punctul de a renunța și nu urmăresc visul lor. Nu lăsa să se întâmple cu tine.

Când începe prima călătoria pentru a deveni un model, va într-adevăr nevoie doar de două lucruri simple: instantanee și expunerea. Dobândirea aceste lucruri nu trebuie să fie costisitoare, și cu un pic de know-how-ul, acesta poate fi chiar ieftin.

Instantanee de bază

Primul pas în călătoria de modelare ar trebui să ia unele instantanee de bază. Aceste fotografii pot fi extrem de simplu, și pot fi luate de către un prieten sau membru al familiei. Veți dori să poarte haine simple și foarte puțin machiaj în aceste instantanee.

Ia-expunere de agenți de modelare și de cercetași

Odată ce aveți instantanee, aveți nevoie pentru a obține acele instantanee văzut de cât mai mulți agenți și cercetași posibil. Această expunere va ajuta să obțineți conectat la o agenție de-modelare primul gol major al fiecărui model de aspirant. Există mai multe strategii pentru combaterea acestui pas, și fiecare are avantaje și dezavantaje.

Puteți imprima fotografiile și fizic mail-le la toate agențiile, dar acest lucru ar fi cel mai lent și mai costisitor mod de abordare acest pas. De asemenea, puteți trimite un email pentru instantanee la toate agențiile. În timp ce e-mail este o alternativa gratuita la plata pentru poștale, nu este întotdeauna la fel de eficient-un e-mail este mai probabil să fie ignorate sau accidental pierdut decât un pachet fizic, care va fi livrat la un birou. În cele din urmă, puteți posta fotografiile la scouting model de site-uri web, dacă învățați de orice agenți sau cercetași, care caută în mod activ pentru modele.

Odată ce aveți instantanee și o strategie pentru a obține expunerea, asta e destul de mult! Cu suficient efort și ceva noroc, aceste două lucruri vor primi piciorul în ușa lumii de modelare.

Odată ce o agenție vrea să vă înscrieți

În timp ce câștigând atenția unei agenții este cauza pentru orice model nou pentru a sărbători, doar ea marchează începutul carierei dumneavoastră de modelare. Odată ce o agenție a exprimat interesul de a reprezenta tine, vei fi probabil dat un nou set de sarcini multe dintre care va costa bani. Vi se poate spune că aveți nevoie pentru a angaja un fotograf, make-up artist, sau stilist. Vi se poate cere să facă imprimări ale fotografiilor, a crea carduri compozit, posta fotografiile pe site-ul Agenției, și așa mai departe. Unele agenții pot chiar să vă spun că trebuie să luați modelarea cursuri la școli care predau aceste tipuri de competențe.

Acesta este timpul pentru tine de a lua o respirație și dau seama cea mai bună cale pentru tine.

Multe modele noi au auzit „dacă ai nimic de plata este o înșelătorie“ sau „în cazul în care o agenție te place, ei vor plăti pentru tot.“ Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul, și problema cheltuielilor nu este niciodată la fel de tăiat și uscat ca oamenii ar dori să se gândească. Nu ar trebui să renunțe la tine sau o agenție atunci când subiectul cheltuielilor vine, dar trebuie să se gândească cu atenție la ceea ce se cere să facă și ceea ce este cel mai bine pentru cariera ta.

Câteva lucruri pentru a păstra în minte sunt:

  • Care este reputația agenției? Este agenția cunoscut pentru dezvoltarea de noi modele și de a le rezervările? Nu au legături cu agențiile mai mari de pe piețele de modelare mai mari? Care este planul lor pentru modul în care să vă piață?
  • Dacă aveți nevoie de fotografii noi, cere agenției pentru o listă de diferite fotografi le-ar recomanda. Dacă ei insista pe care le folosesc fotograful lor in-house, feriți-vă. Acesta ar putea fi un semn de avertizare pe care le câștigă mai mult Photoshoots de vânzare decât te rezervările obtinerea. O agenție nu ar trebui să câștige venituri din Photoshoots dumneavoastră.
  • Este partea agenție a unei școli de modelare? clase de modelare poate fi benefică pentru unele modele, dar acestea nu ar trebui să fie o cerință pentru tine pentru a obține conectat la o agenție.
  • Sunteți într-o piață mare, cum ar fi New York, Los Angeles, Milano sau Paris? Sau ești într-o piață locală mai mică? Cele mai multe modele nu începe la partea de sus în agențiile mari New York sau Paris. Mai degrabă, ei învață de afaceri, să dezvolte aspectul lor, și de a construi cărțile lor în agențiile de piață mai mici. În timp ce o agenție de mare din New York, poate oferi pentru a avansa cheltuielile, agențiile de pe piețele mai mici sunt mai puțin susceptibile de a avea resursele necesare pentru a finanța noi modele. Cu toate acestea, dacă aveți posibilitatea de a lucra cu o agenție într-o piață mai mică, nu-l trece în sus. agenții de piață mică poate fi un instrument valoros pentru cariera ta.

Agenții mai avans cheltuieli, dar niciodată Finanțe

Când sunteți conectat la o agenție, sunteți considerat un contractant independent. Nu sunt un angajat al agenției. Serviciile dumneavoastră ca model sunt contractate de către agenție. În esență, sunteți un proprietar unic de propria afacere. Prin urmare, toate cheltuielile suportate vor fi responsabilitatea dumneavoastră. Acestea fiind spuse, există cazuri în care o agenție poate fi dispus să avanseze o parte din aceste cheltuieli pentru a obține ai început. După ce începeți rezervarea de locuri de muncă, agenția va deduce ceea ce se datorează le din cont.

Chiar și după ce începe să lucreze și o mulțime de carte de locuri de muncă, veți avea cheltuieli în curs de desfășurare, cum ar fi noi Photoshoots, printuri pentru carte, curieri, taxele site-ul agenției, comisioane de agenție, cheltuielile de deplasare, taxe de telefon pe distanțe lungi, etc. Aceste cheltuieli nu sunt unic pentru noi modele, chiar supermodele stabilite au cheltuieli similare din timp în timp. Cu toate acestea, acestea vor (sperăm) să fie cheltuieli mici, în comparație cu venitul pe care îl va câștiga. De asemenea, amintiți-vă că orice cheltuieli de afaceri vor fi deductibile fiscal.

Fiecare model și fiecare agenție este diferit

Când este vorba de modelare taxe și cheltuieli de pornire, este important să se țină cont de faptul că fiecare model și fiecare agenție este diferit. Dacă ați întrebat 100 de modele de succes cum au ajuns început, probabil că vei primi 100 de povești diferite. Unii ar fi putut avea anumite avantaje pe care nu le pot reproduce personal, dar cele mai multe dintre ele, probabil, nu. Cele mai multe modele au lucrat foarte greu pentru a obține în cazul în care acestea sunt, si prin potrivirea munca lor etica, puteți ajunge acolo, de asemenea.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *