Ce face un notar Do? Aflați mai multe despre salariu, competențelor necesare, & More

Posted on

Ce face un notar Do? Aflați mai multe despre salariu, competențelor necesare, & More

Un notar licențiat este o poziție profesională oarecum ascuns în mod rezonabil profitabile, foarte șansele de angajare, și totuși. Acest lucru se datorează faptului că atribuțiile sale sunt adesea incluse ca parte a altor locuri de muncă. Devenind un notar, de asemenea, cunoscut ca un notar public, vă poate ajuta să lanseze propria afacere sau de a crește valoarea ta ca un angajat de birou. Taxe ca un notar poate varia, dar notarii joacă un rol esențial în semnarea de acorduri cu caracter obligatoriu din punct de vedere în Statele Unite.

Taxe notariale & Responsabilități

Notarii și agenții de semnare notariale gestiona și semnăturile martorilor pe documentele oficiale. Aceste taxe includ următoarele:

 • Document de execuție (semnături din punct de vedere obligatoriu)
 • Afirmând starea de spirit a tuturor semnatarii
 • Identificarea fraudă sau constrângere
 • Completarea certificatului notarial pe toate documentele
 • Verificarea identificarea participanților de contract
 • Fiind prezent la momentul executării documentului (aceasta poate include călătorii)
 • administrarea jurăminte
 • Manipularea contracte, declarații sub jurământ, documente de împrumut, certificate de căsătorie, precum și alte documente legale
 • Mărturisirea elementelor într-un seif sau echivalentul
 • Menținerea unui jurnal notar
 • numiri legate de programarea

Notă : În plus față de aceste responsabilități, agenții de semnare notariale sunt certificate să se ocupe de inchideri pentru industria ipotecare.

In timp ce cele mai multe de lucru notar este simplu, pot exista momente când locul de muncă este destul de dificil. Ca un notar, sunteți responsabil pentru corectarea sau interzicând semnături în caz de fraudă sau de constrângere. Sunteți de asemenea, responsabil pentru a determina dacă este sau nu Semnatarii sunt de minte, înainte și în timpul unui document oficial de semnare.

Salariu

Devenind un notar poate fi un loc de muncă plină de satisfacții dacă vă bucura de manipulare a documentelor legale și Semnatarii directoare pentru a finaliza un acord oficial. În unele părți ale SUA, găsirea unui notar calificat poate fi o provocare, iar multe contracte formale nu sunt valabile, cu excepția cazului în care sunt notarial.

 • Median Salariu anual : $ 34749 ($ 14.53 / oră)
 • Top 10% Salariu anual : $ 51,000 de ($ 22.93 / oră)
 • Partea de jos 10% Salariu anual : $ 19,000 ($ 9,98 / oră)

Notarii pot fi, de asemenea, plătit pe fiecare semnătură sau pe bază de documente. Suma variază în funcție de tipul de document notarial și de drept de stat.

Educație, formare, și certificare

Calificarea ca un notar poate fi la fel de simplu ca trece printr-un control de fond. Cu toate acestea, în unele state, va trebui să treacă un examen pentru a deveni un notar. Pentru că fiecare stat variază în cerințele sale pentru notari, trebuie să verificați cu starea dumneavoastră de reședință pentru a vedea ceea ce este necesar. Fie că doriți să devină independentă sau de a adăuga notarială la CV-ul tau, de calificare este de obicei un proces rapid, simplu, și low-cost.

 • Educație : Fiecare stat din SUA are standarde diferite , prin care poti deveni un notar. Cu toate acestea, toate statele cer să fie un rezident legal al statului, în vârstă de cel puțin 18 ani, și fără antecedente penale.
 • Certificare : Nu există nici o certificare oficială pentru notari. Cele mai multe state vă solicită să completeze o cerere (cu o taxă de aproximativ 100 $) și de a primi o verificare de fond. În cazul în care un notar dorește să beneficieze de drepturi extinse ca agent de semnare notar, pot exista taxe suplimentare și controale de fond pentru a obține certificarea.
 • Formare : În timp ce nu fiecare stat necesită o formare notar, este întotdeauna o idee bună. Cele mai multe cursuri de notar poate fi completat on – line. Vizitati site – ul local de colegiu comunității sau pe site – ul Asociației Naționale Notariale pentru mai multe informații.

Notariale Talent & Competente

Multe dintre competențele necesare notarilor sunt similare cu cele ale secretarilor juridice, motiv pentru care multe efectua ambele locuri de muncă. Același lucru se poate spune de bancheri și ofițeri de împrumut. Notarii trebuie să fie confortabil cu procedurile, legile de stat, documente, și birocrația asociată cu procesele de birocrație și de guvern.

 • Verificare : Notarii trebuie să verifice totul în fața lor înainte de legalizează semnături. Aceasta include verificarea identificarea și asigurându – vă că ambele părți să înțeleagă ce semnează.
 • Respectarea : Cele mai multe reglementări pentru notari sunt aplicate la nivel de stat. Asta înseamnă că legile notariale variază de la stat la stat. Este important ca notarii să nu „taie colturi.“ Este responsabilitatea notarului atât pentru a susține integritatea procesului de semnare, precum și de a informa părțile implicate , care ar putea să nu cunoască legile de stat referitoare la semnarea documentului.
 • Evidență a documentelor : Notarii trebuie să păstreze jurnale. Prin înregistrarea numelor, ori, locații și mai mult, acest lucru asigură faptul că toate părțile semnatare vor fi trași la răspundere pentru acordul lor. Imposibilitatea de a înregistra detalii relevante ar putea face semnături nule.
 • Familiarizarea cu documente juridice : documente probatorii, documente de împrumut, pașapoarte, juraminte, și mai mult cad sub tărâmul notarial de responsabilitate. Deși nu este necesar să știi cum să compună sau diseca toate părțile documentelor juridice, trebuie să fie în măsură să identifice ceea ce oamenii sunt semnarea și ce responsabilități notar se aplică la orice situație dată.
 • Flexibilitate : În timp ce nu fiecare notar trebuie să călătorească, mulți notari sunt mobile de dragul clienților lor. De multe ori, acorduri formale trebuie să fie semnat într – un interval de timp rapid și uneori incomod și locuri. Trebuie să fiți pregătiți pentru a lucra cu programul unui client și o locație, aducând în același timp toate instrumentele necesare cerute unui notar

job Outlook

În funcție de disponibilitatea notarilor în zona dumneavoastră, cererea poate fi mare sau mic. Pentru zonele cu cerere mare, notarii care desfășoară activități independente fac destul de bine. Ei pot lucra de la domiciliu sau un vehicul (de exemplu, notari mobile) lor ca propriul lor sef. Cu toate acestea, pentru că multe bănci și vitrinele magazinelor purtătoare de e-mail acum de aprovizionare cu servicii notariale, cererea în unele zone este scăzută.

angajații de birou, care sunt, de asemenea, notarii sunt valoroase pentru mulți angajatori. Dacă lucrați într-o industrie care se ocupă de documente juridice sau împrumut, devenind un notar este o mișcare inteligentă, deoarece permite angajatorului să oficializeze tranzacții mult mai rapid decât concurenții săi.

Mediu de lucru

Pentru notarii care lucrează în principal într-un rol tradițional de birou, mediul lor de lucru este la fel ca într-un spațiu de birouri convențional. Cu toate acestea, dacă sunteți un notar (full-time sau part-time) care desfășoară activități independente, atunci aveți mai multe oportunități de a fi mobil. Acest lucru înseamnă că va trebui să fie în măsură să furnizeze servicii notariale în propriul birou (sau la domiciliu, dacă doriți) sau de călătorie pentru clienții dvs. pentru semnare programată. notarii mobile li se permite să perceapă pentru kilometraj.

Program de lucru

În funcție de faptul dacă lucrați ca propriul tau sef sau pentru o companie la care legalizează este una dintre multele îndatoririle, programul ar putea fi flexibil sau ar putea fi un birou de locuri de muncă tipic 9-la-5. notarii mobile sunt adesea obligate să lucreze ore ciudate, inclusiv seara si in weekend, pentru a se potrivi clienții lor.

Cum de a obține locuri de muncă

Obține o licență de notar Dacă solicitați o licență notar, va trebui să se uite la cerințele din starea ta.

Includ aptitudini de notar în CV – ul dumneavoastră Atunci când se aplică pentru un loc de muncă la o companie în care sunt necesare notarii, este important să rețineți calificările notariale pe CV – ul tau. Dacă încearcă să construiască o bază de clienți ca un notar care desfășoară activități independente, va trebui să investească timp și bani în marketing și branding.

Găsiți înregistrări de locuri de muncă: Dacă aplici pentru un loc de muncă tipic în care notarială ar fi o parte din îndatoririle tale, pur și simplu localizați titlul principal de locuri de muncă într – o căutare standard de locuri de muncă. Pe cele mai multe dintre site – urile de locuri de muncă de top, puteți utiliza opțiuni de căutare avansate pentru a filtra căutarea prin adăugarea de „notar“ ca un cuvânt cheie suplimentar.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *