Cum sa devii un dietetician – Educație și licențiere Cerințe

Posted on

Cum sa devii un dietetician - Educație și licențiere Cerințe

Nutritionistii programeazǎ alimentare și de nutriție în școli, agenții comunitare, colegii, facilități de asistență medicală, și cafenele companiei. Unii lucrează în cabinete private.

Ca obezitate si alte probleme legate de nutriție continuă să afecteze oamenilor bunăstarea, aceste profesioniștii din domeniul sănătății învață publicul să mănânce mai bine. Ca parte a acestui efort, ei educa-ne despre ce alimente pot dăuna sănătății noastre și care pot proteja. Vă interesează această ocupație? Aflați cum să devină un dietetician.

Ce nevoie Educație Do Nutritionistii?

Pentru a deveni un dietetician, trebuie să câștige cel puțin o diplomă de licență în dietetică, alimente și nutriție; managementul sistemelor de alimentație publică; sau un domeniu conex. Înainte de a alege un program, decide dacă doriți să devină un dietetician (RD).

RD este o acreditărilor Academia de nutritie si dietetica burse pentru absolvenții programelor de colegiu aprobate de către Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică ( ACEND ). Dacă doriți să aveți că , atunci când post-desemnare valoros în căutarea deoarece indică faptul că ați îndeplinit anumite standarde , va trebui , de asemenea , să facă un organism acreditat-ACEND șase până la 12 luni supravegheat stagiu și să treacă un examen. Pentru a menține acreditare RD, va trebui să completeze cerințele de educație profesională continuă pe tot parcursul carierei dumneavoastră.

ACEND acreditează două tipuri de programe de licență și masterat. Primul este Programele didactice din dietetică (DPD), iar al doilea este Programele coordonate din dietetică (CP). Intr-o DPD, va studia bazele practicii dietetice și la absolvire va fi în măsură să se aplice pentru un program de practică supravegheat aprobat-ACEND, de asemenea, cunoscut ca un stagiu. Într-un CP, vei învăța bazele practicii dietetice și, în același timp, completează pregătirea practică necesară pentru a deveni RD.

Înainte de a începe cursuri în dumneavoastră majore, fie că este vorba de nutriție culinare, dietetica, sau alimente și nutriție, va trebui să îndeplinească cerințele de educație generale școlii dumneavoastră. Aceasta include luarea de știință, științe sociale și umaniste clase.

În timp ce programele acreditate trebuie să îndeplinească standardele de educație dietetică stabilite de ACEND, nu există nici o altă cerință în ceea ce privește exact ceea ce cursuri trebuie să ofere. De exemplu, programe în nutriție culinare, cum ar fi cel de la  Johnson & Wales University , oferă cursuri de arte culinare , în plus față de cursuri de nutriție. Dietetică Curriculum – ul de la Divizia de Stat din Georgia Universitatea de Nutriție pune accentul pe comunitate de sanatate si nutritie. Iată câteva exemple care ilustrează marea varietate de clase , care toate pot duce la cineva să devină un dietetician inregistrat:

 • Nutriție comunitară
 • Human Nutrition
 • Medical Nutrition Terapie
 • Chimia Nutritional
 • Consiliere Nutriție Aplicată
 • Durată de viață Nutriție
 • Etici medicale
 • Spa Bucătărie
 • Bucătărie vegetariană

In timp ce o diplomă de licență este cerința minimă de a deveni un dietetician, unii oameni decid să câștige o diplomă de master. Acest grad avansat este o opțiune viabilă pentru un student care este deja un dietetician, dar ar dori de formare avansată, sau unul care are o diplomă de licență într-un alt domeniu de studiu și-ar dori să urmeze o carieră în acest domeniu.

Cum se ajunge într-un program dietetică

Cerințele de admitere variază în funcție de școală. Cele mai multe programe de licență acceptă direct studenți din liceu și necesită adesea o transcriere care include cursuri în matematică, chimie, biologie și.

Programele de master Unele sunt concepute pentru cei care sunt deja dieteticienilor și altele pentru cariera changere. Găsiți cel care se potrivește cel mai bine obiectivele.

Ce se va Trebuie să faci după absolvire?

Patruzeci și șase de state cer dieteticienilor-atât cei care au RDS și aren’t- să fie autorizați sau certificate. Studenții care doresc să devină trebuie să completeze un RDS program de practică aprobat-ACEND (stagiu) și să stea pentru un examen scris.

Vă sfătuim să verificați cu starea în care doriți să lucreze pentru a afla dacă este necesară o licență sau de certificare, iar în cazul în care unul este, ce reglementările specifice. Academia de Nutriție și dietetică menține o listă de informații de contact pentru fiecare stat: Agenția de stat licensure Contact Lista .

Unii dieteticieni se numesc nutriționiști. Alte persoane care oferă sfaturi dietetice du-te de acest titlu, de asemenea. Înainte de a decide sa te numesti un nutritionist, face unele de cercetare pentru a vedea dacă starea în care doriți să practice reglementează utilizarea termenului.

Cum se ajunge la primul loc de muncă Ca un dietetician

Dupa ce a absolvit de la colegiu, eventual obtinerea acreditărilor dvs. RD, și obținerea unei licențe profesionale, dacă este necesar pentru a face acest lucru, va fi gata să caute de lucru. anunțuri de locuri de muncă din diferite surse au avut următoarele specificații:

 • „Cunoașterea gama larga de boli cronice, prognosticul, medicatie, metode de tratament și răspunsul bolii la tratament medical de nutritie“
 • „Nivel ridicat de auto-direcție de a lucra independent“
 • „Formarea în controlul costurilor, managementul produselor alimentare, dietoterapie, etc.“
 • „Abilitatea de a comunica eficient cu personalul spitalului, medici și pacienți“

Nu te cunosc aceste calificări?

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *