Cum să stabilească obiective pentru dvs. Modelare cariera

Posted on

Cum să stabilească obiective pentru dvs. Modelare cariera

Ar trebui să introduceți cariera ta cu un plan. Acest lucru vă ajută să rămânem concentrați, pe drumul cel bun, și se deplasează pe calea cea mai bună. Pentru modelele , obiectivele specifice de setare va ajuta și agentul dumneavoastră să fie mai clară cu privire la locurile de muncă ar trebui să ia.

Rețineți, agentul tau are nevoie pentru a menține obiectivele onest, și de a determina dacă acestea sunt fezabile pentru cariera ta de modelare. Dacă obiectivele stabilite pe care agentul dvs. nu consideră rezonabil, acestea vor ajuta să re-evalua – le pentru a crea o listă mai realistă. Există o piață pentru toate tipurile de modele. Dar nu toate modelele pot face tot felul de modelare. Aici sunt patru obiective specifice , care vă vor ajuta să kickstart dvs. cariera de modelare și vă menține pe drumul cel bun.

Determinați dvs. „Look“

În timp ce, „Vreau să fie un model,“ este un loc pentru a începe, ar trebui să obțineți mai specifice despre tipul de modelare și de lucru pe care doriți să o facă, și mai precis, ceea ce vei putea face. Poate că ați dorit întotdeauna să fie un model de moda de top, dar „look“ este mai mult de natură comercială. Face cercetare pe diferite industrii și afla care esti cel mai potrivit pentru și include în stabilirea obiectivelor dumneavoastră. Acesta este un obiectiv deosebit de important pentru a discuta cu agentul dumneavoastră, deoarece afectează în mod semnificativ tipul de locuri de muncă pe care doriți să luați.

Locurile pe care le-ar dori să Work

Dacă doriți să fie un model de costume de baie , poate aveți anumite locații exotice în minte pentru plajă lăstari. Sau, dacă doriți să fie un model de moda, s-ar putea fi visat de mers pe jos în spectacole de pistă în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Având în vedere aceste obiective și urmărirea lor va ajuta să vă concentrați și păstrați – vă motivați la locul de muncă față de ei. Multi oameni recomanda tehnici de vizualizare pentru atingerea obiectivelor, și imaginarea – vă modelarea designer de costume de baie pe o plaja frumoase sunete , cum ar fi o destul de mare de timp!

Obține o mulțime de expunere

Obținerea fotografiilor văzute de cât mai mulți oameni posibil, este esențială în afaceri de modelare competitivă. Cu cât sunteți văzut de agențiile de modelare și clienții mai multe oportunități va trebui să semnezi și mai multe locuri de muncă rezervat. Cel mai bun loc de a fi văzut rapid de către agențiile de modelare legitime este ModelScouts.com.

Conectați-vă cu o agenție Great

Pentru a atinge obiectivele de modelare veți avea nevoie de ajutorul unui agent de vaste cunoștințe și experiență de partea ta. Agentul dumneavoastră va ajuta să obțineți de locuri de muncă, a gestiona rezervările dvs., negocia salariul, vă oferă sfaturi de neprețuit și de modelare înțelegere, precum și multe alte sarcini importante. Dacă distribuiți obiectivele de modelare cu agentul dumneavoastră, ei vă va oferi o imagine realistă a ceea ce trebuie să fie ajustate, precum și cele mai bune metode de a le atinge viitoarele le presupune modelare și care scopurile.

Acum, că aveți unele obiective în minte, pasul următor este să le înregistreze într-un loc ușor accesibil. Poate ca o listă pe frigider, agățat pe oglinda de la baie, sau a introdus pe computer – oriunde puteți ajunge rapid la ele pentru a re-citit-le. memento-uri constante ale obiectivelor dvs. vă va încuraja să ia decizii care va tine la curent în mișcare față de ei și în cele din urmă realizarea acestora.

De ce goluri contează și modul de a le atinge

Amintindu-te de ce ai stabilit aceste obiective, în primul rând este o altă tactică importantă pentru atingerea obiectivelor. Împreună cu lista de goluri, a scrie o listă de ce acestea sunt obiectivele și ceea ce ar însemna atingerea lor pentru tine. Poate un mijloc de modelare de carieră libertatea de a vă – libertatea de a călători și de a lucra întotdeauna în locuri diferite și de a gestiona timpul în mod diferit decât un loc de muncă 9-5.

Sau, de exemplu, modelarea ar putea fi pur și simplu un hobby pentru tine, și în acest caz, scopul tau este de a avea distracție și se bucură – te. Când vi se oferă un loc de muncă de modelare pe care într – adevăr nu doresc să ia , amintindu – vă că obiectivul dvs. este de a te bucura, va ajuta sa luati decizia de a transforma în jos.

Pe de altă parte, în cazul în care obiectivul dvs. este de a câștiga bani, aducându-ți aminte de acest lucru vă va convinge că este în interesul dumneavoastră să accepte locuri de muncă. Atunci când agentul de modelare este conștient de obiectivele dvs., acestea vor fi, de asemenea, o forță de ghidare în ajutându-vă să ajungă la ei, motiv pentru care este atât de important să semneze cu o agenție de modeling mare.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *