Cum de a deveni un model de moda

Posted on

Cum de a deveni un model de moda

Cea mai comună întrebare că agenții de modelare și de cercetași primesc de la modele aspirante este, „Cum pot deveni un model de moda?“ Există atât de multe informații în cărți, pe site-uri web, și agitau în modelarea forumuri că poate părea foarte confuz și copleșitoare pentru un nou model, care este doar la început. Aici sunt cinci pași simpli pentru a vă ajuta să începeți.

Ia Unele Instantanee de bază

La început, doar fotografiile pe care trebuie să le prezinte agenților de modelare și cercetași sunt câteva instantanee de bază. Ele sunt în căutarea unui profile frumos fata împușcat-ambele zâmbitoare și nu zâmbitor-stânga și dreapta ale feței și a corpului, o lovitură de lungime completă, și o lovitură înapoi. Uzura formă-montaj îmbrăcăminte cum ar fi blugi skinny sau colanți și un simplu rezervor de top sau tricou. Dacă sunteți confortabil poartă un costum de baie, includ cateva fotografii de costume de baie, de asemenea; fie o singură piesă sau două piese de costume de baie este bine.

modele masculine trebuie să arate agenții de nivelul lor de fitness, de aceea este recomandat ca modelele de sex masculin poarte trunchiuri de înot sau boxeri, sau blugi de uzură, fără o cămașă în cel puțin una din fotografiile lor.

Ia Evaluate de un model de agent profesional sau Scout

Multe modele noi începe căutarea lor, deoarece familia si prietenii lor, le-a spus că ar trebui să modeleze, sau că acestea sunt cea mai frumoasă fată sau băiat din școală. Unii oameni au câștigat chiar și unele concursuri locale de modelare. Cu toate că este un start bun, nu se traduce neapărat în ceea ce agențiile cauta. Este esențial ca să obțineți potențialul de modelare evaluate de un agent de model cu experiență sau cautator înainte de a investi prea mult timp sau bani în urmărirea ta. Acest pas poate obține un pic dificil, deoarece este greu pentru a determina dacă agentul sau Scout care vor evalua are experiența și cunoștințele pentru a vă ajuta.

Multe modele noi găsi că ei trăiesc într-o piață mai mică în cazul în care mulți dintre agenții sunt afiliate cu un studio de modelare școală sau fotografie, și, ca urmare, acestea nu pot fi obtinerea o evaluare corectă, deoarece agenția este mai interesat de vanzarea de cursuri sau Photoshoots .

Aceasta nu înseamnă că agentul nu este bun sau că cursurile sau Photoshoots le oferă sunt rele; aceasta înseamnă doar că trebuie să se gândească la ceea ce este motivându-i să-ți spun dacă este sau nu poate fi un model.

Ia cât de mult de expunere în care este posibil

Multe agenții specializate numai o anumită zonă. Unele pot reprezenta numai moda modele (editoriale), iar altele pot reprezenta numai, plus dimensiunea comercială, petite, sau modele de copil. În cazul în care o agenție nu este în măsură să vă reprezinte, nu te descuraja; este important pentru a obține văzut de cât mai mulți agenți posibil și pe o bază de rutină.

Dacă locuiți într-una dintre cele mai importante piețe, ați putea fi în măsură să participe la un apel deschis sau du-te-vezi la agenție. Dacă locuiți în afara unul dintre cele mai importante piețe, cel mai bun mod de a obține o expunere este de a trimite fotografiile la cât mai multe agenții posibil.

Obținerea de expunere poate fi consumatoare de timp și costisitoare efort foarte, mai ales dacă faceți copii ale tuturor fotografiilor și mail-le. Costul de printuri, plicuri și timbre pot adăuga rapid până la peste o mie de dolari. O altă opțiune este de a trimite un email pentru fotografii, dar cu mii de fotografii fiind trimis către agențiile de model în fiecare zi, este ușor pentru ei să se piardă în amestec.

Pentru a crește șansele de a fi semnat de către o agenție, de lucru cu oameni care au experiență și legături directe către agenții într-o varietate de piețe. ModelScouts.com este un loc minunat pentru a începe și oferă modul cel mai legitim și rentabil pentru tine pentru a obține expunerea trebuie să fie văzută de mulți agenți din întreaga lume, și este posibil, în cel mai rapid mod.

Cunoaște cele mai bune modele pentru tine Market

Termenul de „piață“ se referă la diferitele locații geografice în care modelele funcționează și câștiga existența. New York, Los Angeles, Paris și Tokyo sunt exemple de piețe importante de modelare. O piață se poate referi, de asemenea, la categoria look-ul special se încadrează în, cum ar fi moda, comercial, plus sau minion.

În timp ce supermodele pe care le vedeți în reviste importante și mersul pe jos piste pentru clienții de top, în general, de lucru în fiecare piață, multe modele de succes numai de lucru într-una sau două piețe. Dacă nu te reprezentați de o agenție din New York sau Paris, ai putea foarte bine să fie perfect pentru Tokyo, Singapore, sau alte piețe asiatice. Un agent experimentat poate ajuta să vă ghida pe piața potrivit pentru look-ul special.

Fii persistent

A deveni un model profesionist este un proces lung și foarte rar se întâmplă peste noapte. Chiar și modelele care spun „am fost doar pe stradă într-o zi, iar următoare am fost pe coperta Vogue,“ exagereaza. Multe dintre modele principale de astăzi nu s-au semnat la o agenție din poarta. Supermodelul Gisele Bundchen a fost refuzat de peste 40 de ori înainte ca ea a fost în cele din urmă a semnat la o agenție. Stai pozitiv și amintiți-vă că doar pentru că o agenție nu a fost în măsură să vă reprezinte astăzi, aceasta nu înseamnă că nu va fi mâine interesat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *