5 moduri de a prelua controlul asupra timpului dvs. Când lucrezi la domiciliu

Posted on

5 moduri de a prelua controlul asupra timpului dvs. Când lucrezi la domiciliu

Managementul timpului este o abilitate, dar, ca orice abilitate, este nevoie de practică. Și pentru cei mai mulți dintre noi, ea nu va fi niciodată destul fi stăpânit, mai ales atunci când lucrezi la domiciliu, în mijlocul haosului vieții de familie. Când ai în sfârșit un pierde-vară timp mare de sub control, ceva apare în mod inevitabil.

Dar nu te descuraja. Aceste sfaturi pentru managementul timpului, care sunt atât telecommuters și proprietarii de afaceri de origine, poate ajuta la identificarea problemelor de gestionare a timpului înainte de a ieși din mână.

Setați o programare

Managementul timpului începe cu programarea. Dacă este posibil, setați orele de lucru în avans, astfel încât atât tu și familia ta știi când vei fi de lucru. Pentru Telecommuters, acest lucru ar putea fi destul de ușor, dar pentru proprietarii de afaceri de origine poate dura o anumită disciplină pentru a lucra atunci când spui că va fi.

Dacă lucrați la domiciliu cu copii, o tehnică de gestionare a timpului-limită de vârstă este de a stabili orele de lucru în jurul valorii de timp pui de somn; Cu toate acestea, există lucruri pentru a păstra în minte despre timp pui de somn, și anume că programele de somn schimba-uneori de zi cu zi , dar  întotdeauna  în timp. După cum copiii cresc din PNA – urilor s – ar putea face sens pentru a lucra după ora de culcare in loc.

Multitask Corespunzător

Unii vor spune că multitasking este rău sau că nu există nici un lucru, cum ar fi multitasking. Cine știe? Dar este doar un fapt de viață care de gestionare a timpului atunci când lucrați la domiciliu implică unele multitasking. Este esențial să se înțeleagă că multitasking este o sabie cu două tăișuri: Se poate eficientiza ziua sau te las cu o jumătate de duzină de proiecte pe jumătate făcut într-o zi. O parte din managementul timpului este de gestionare multitasking eficient.

A ști cum să multitask și când să multitask este cheia realizării unei mai bune armonie în munca și viața acasă. Și un factor important în cât de mult un părinte lucru la domiciliu trebuie să multitask este cât de mult de îngrijire a copilului ea are.

Îmbrățișați de rutină, dar rămâne Creative

Dacă încercați să echilibreze o carieră de lucru-la-acasă într-o gospodărie ocupat cu copii, de rutină este prietenul tău. Pentru copiii de toate vârstele, rutine tranziții line, care poate fi greu pentru copii. Noțiuni de bază o rutina de eficient scoala de dimineata este un pas important in incepand chiar ziua tuturor.

Dar rutine ajuta la alte părți ale zilei prea, adică naptime, înainte de culcare, cina, după școală, temele, etc. Dar rutina nu este doar pentru copii, aceasta poate fi o parte importantă de a rămâne pe sarcina pentru lucrător pe bază de acasă. Alegerea de a verifica întotdeauna e-mail, apeluri telefonice sau de a face alte sarcini în anumite momente se asigură că aceste locuri de muncă se face.

Cu toate acestea, atât pentru copii și adulți pot obține prea atașat de rutine. Fii flexibil. Rutinele schimba ca copiii cresc. Diurn pleca; copiii devin mai buni la treburile; programe de îngrijire a copilului schimba. Fii pregătit pentru a schimba rutine atunci când este necesar.

Cunoaște-te (si familia ta)

Nr sfat de gestionare a timpului de lucrări pentru toată lumea pentru că noi toți avem stiluri și puncte slabe diferite atunci când vine vorba de organizarea timpului nostru. Unii dintre noi ar putea să învețe să se oprească în timp ce alții au nevoie de procrastinating pentru a sculpta un spațiu de lucru liber distragere a atenției, în scopul de a obține ceva de făcut. Pentru alții o bună listă de rezolvat este o necesitate.

Și astfel se evaluează dacă a ta este un bun de personalitate munca-at-home este un prim pas în identificarea și corectarea punctele slabe. Elaborarea unui set de lucru la domiciliu reguli de bază acel factor în personalitatea și nevoile familiei.

Utilizare instrumente Efectiv

Sunt atât de multe instrumente care pot menține telecommuter conectat acum. Instrumente cum ar fi internetul, computerele, e-mail și telefonul sunt ceea ce face de lucru de la domiciliu este posibil pentru majoritatea dintre noi. Dar aceste instrumente pot impiedica de fapt, eforturile noastre de gestionare a timpului în cazul în care nu este utilizat în mod eficient.

de management de e-mail este, probabil, una dintre cele mai importante abilități putem dobândi, deoarece e-mail poate deveni un loc de muncă cu normă întreagă, în sine, dacă l-am lăsa. Urmărirea timpul nostru poate duce la o mai mare eficiență prin dezvăluirea cele mai mari wasters noastre de timp. Acesta poate ajuta, de asemenea, ne determina ce instrumente-care ar putea varia de la aplicații online gratuite la noi aplicații pentru telefonul dvs., ne poate ajuta să ruleze munca noastră și acasă trăiește mai eficient.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *