Ce face un actuar Do? Aflați mai multe despre salariu, competențelor necesare, & More

Posted on

Ce face un actuar Do? Aflați mai multe despre salariu, competențelor necesare, & More


Actuarii efectua calcule complexe pentru a determina probabilitatea de rezultate diferite legate de accidente, boli, cererea de consum și investiții. Ei folosesc programe de calculator specializate pentru a rontai numere și de a genera tabele, grafice și rapoarte cu privire la concluziile lor. Un actuar este unul dintre locurile de muncă de top pentru absolvenții care majore în matematică.

Actuarii aceste informații statistice pentru directori de asigurare, manageri de marketing, subscriitori, bancheri de investiții și directori de pensii pentru a sprijini deciziile lor cu privire la stabilirea prețului polițelor de asigurare, produs de planificare de dezvoltare / marketing, oferte, acțiuni și opțiuni de investiții.

Datele actuariale care le generează este esențială pentru eforturile de gestionare a riscurilor întreprindere de succes ale companiilor, care trebuie să modifice în mod continuu operațiunile de marketing lor de afaceri, cercetare și dezvoltare, precum și pentru a controla expunerea globală a riscului financiar și pentru a asigura stabilitatea operațiunilor lor de afaceri.

Sarcini actuare și responsabilități

Acest loc de muncă cere candidaților să fie în măsură să își îndeplinească îndatoririle care includ următoarele:

 • Colectarea și compilarea datelor statistice pentru o analiză suplimentară
 • Evaluați probabilitatea și costul probabil de evenimente, cum ar fi un accident, moarte, dezastru natural sau de boală
 • Proiectare, testare, și administra politici pentru a minimiza riscul și pentru a maximiza profitabilitatea polițelor de asigurare, planuri de pensii, precum și pentru a produce diagrame și alte exponate pentru a explica propuneri și calcule
 • Explicați propunerile și concluziile la diverse partide, de la directorii companiei la clienți, acționari, și oficiali guvernamentali.

Majoritatea actuarilor lucrează pentru companiile care se ocupă de viață, de sănătate, de proprietate, și de asigurare accident. Alții lucrează pentru companiile de pensii, firme de consultanță, sau agenții guvernamentale. Multe actuari mute în poziții de conducere sau de execuție în cazul în care acestea conduc și supraveghează unitățile de lucru.

Salariu actuar

salariul unui actuar variază în funcție de angajator, nivelul de experiență, educație, certificare, și de alți factori.

 • Median Salariu anual:  $ 101560 ($ 48.83 / oră)
 • Top 10% Salariu anual: Mai mult de 184,770 $ ($ 88.83 / oră)
 • Partea de jos 10% Salariu anual: Mai puțin de $ 59,950 ($ 28,82 / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

Educație, formare și certificare

Actuarii nevoie de cel puțin o diplomă de licență într-un domeniu legat de matematică, și o aptitudine puternică cu numere.

 • Colegiul Gradul: Cele mai multe actuari dobândi o diplomă de licență în matematică, științe actuariale, sau de afaceri. Cursuri în statistici, economie, informatică, calcul și corporate finance oferă o bază excelentă pentru examenele actuariale și locuri de muncă la nivel de intrare.
 • Stagii: Pentru a maximiza potențialul lor de a obtine un loc de muncă care îndeplinesc entry-level ca actuar, studenții de colegiu ar trebui , de asemenea , să încerce să efectueze cel puțin un stagiu în care pot lucra în parteneriat cu actuari cu experiență. Stagii actuare sunt de obicei oferite de către companiile de asigurări majore, care plătesc de multe ori stagiari lor intre 15 $ si 22 $ pe oră. Cerințe standard pentru un astfel de stagiu includ finalizarea a cel puțin un examen actuarial și un GPA de 3,5 sau mai mare. Candidații pentru stagii actuariale sunt , de asemenea , necesare , uneori , să aibă o bună cunoaștere a Excel și a bazei de date / analize statistice limbi , cum ar fi SQL sau SAS. Deoarece știința actuarială este un astfel de domeniu specializat, executarea cu succes a unui stagiu poate de bine ușile deschise la angajarea imediată după colegiu.
 • Certificare: Actuarilor pot începe cariera ca stagiari fără nici o certificare. Cele mai multe actuari primesc mentorat extinse, de formare, și timpul de eliberare pentru a se pregăti pentru examene în timp ce la locul de muncă. Cu toate acestea, pentru statutul profesional pe deplin, actuari ar trebui să urmărească certificarea associate- și la nivel de colegi fie cu Casualty Actuariat Societatea / CAS (pentru actuari interesate în domeniul proprietății și accident) sau Society of Actuaries / SOA (în scopul de a lucra în de asigurare de viață, asigurări de sănătate, beneficii de pensionare, investiții, și industriile de finanțe). Odată ce un actuar a devenit în cele din urmă certificate (după patru până la șase ani pentru certificare asociat și încă doi-trei ani pentru statutul de părtășie), acestea sunt încă cerute de CAS și SOA pentru a finaliza pregătire continuă.

Colegiul de studenți care se pregătesc și trec una sau mai multe dintre aceste examene actuariale în timp ce în școală vor avea un avantaj în angajarea de locuri de muncă entry-level. Titlurile pentru examenele preliminare pentru certificarea actuariale inițiale includ „Probabilitate“, „Matematici financiare„, «Modele Actuariale: Economie financiar», «Modele Actuariale: Life contingențe», «Modele pentru Procese stochastice și Statistică,» și „Construirea și evaluarea actuarială modele.“

Aptitudini și competențe actuare

În timp ce educația și formarea la nivel de colegiu este o cerință importantă pentru această poziție, există anumite „soft skills“, care va oferi indivizilor un avantaj atunci când vine vorba de lucrul cu alte persoane într-un mediu de birou. Acestea includ:

 • Abilități analitice: actuarilor trebuie să fie în măsură să identifice tendințe și modele într – o varietate de seturi de date complexe
 • Cunoștințe PC: Folosind limbaje de programare și dezvoltarea de modele de calcul tabelar, baze de date și modele statistice este o parte integrantă a unui loc de muncă actuar.
 • Comunicare și abilități interpersonale: actuarilor trebuie să fie în măsură să explice idei complexe și date tehnice pentru diferite segmente de public, și au capacitatea de a conduce cu succes echipe și funcționează bine alături de altele.
 • Problematizarea: Persoanele fizice trebuie să fie în măsură să identifice riscurile unei companii, și de a dezvolta planuri pentru firma de a gestiona riscurile.
 • Abilitățile matematice: Principalele instrumente utilizate în acest post pentru a cuantifica riscul de calcul sunt, probabilitate, și statistici.

job Outlook 

Potrivit Biroului american de statistica a muncii, perspectivele pentru actuarii în următorul deceniu în raport cu alte ocupații și industrii este mult mai bine decât media pentru toate profesiile, condus de o nevoie tot mai mare de personal pentru a ajuta companiile să gestioneze riscul financiar, precum și de către societățile de asigurare care au nevoie pentru a analiza cantitati mari de date ale clienților.

Ocuparea forței de muncă este de așteptat să crească cu aproximativ 22 la suta in urmatorii zece ani, care este mai mare decât creșterea medie proiectată pentru toate profesiile între 2016 și 2026. creștere pentru locuri de muncă știință matematică legate este proiectat să crească la o rată mai mare, care este de 28 la suta în următorii zece ani.

Aceste rate de creștere în comparație cu creșterea prognozată de 7 la suta pentru toate profesiile. Numărul de actuari angajați este mic, astfel încât chiar și o creștere mare a ocupării forței de muncă se traduce în aproximativ 5.300 de noi locuri de muncă în următorul deceniu. angajatori tipice includ societățile de asigurare și grupurile de gestionare a riscului financiar sau firme.

Mediu de lucru 

Actuarii în principal de lucru pentru companiile de asigurări și finanțe, într-un birou. În cazul în care lucrează pentru o firmă de consultanță, un actuar ar putea avea nevoie să se deplaseze la birourile de client.

Program de lucru 

Cele mai multe actuari lucrează cu normă întreagă într-un decor tradițional de birou; aproximativ 30 la suta lucra mai mult de 40 de ore pe săptămână.

Cum de a obține locuri de muncă

Aplicare: Vizitați resurse pentru căutare de lucru, cum ar fi Indeed.com, Monster.com, și Glassdoor.com pentru pozițiile disponibile. Puteți vizita , de asemenea , postările de locuri de muncă on – line pe site – ul Societății de Actuarilor (SOA), sau se aplică direct companiei de asigurare de locuri de muncă postări.

Rețea cu alte Actuari: Uita – te pentru o oportunitate prin aderarea și participarea la un grup de rețele actuarială prin intermediul site – uri online , cum ar fi LinkedIn. Puteți verifica , de asemenea , site – ul SOA pentru evenimente de networking programate.

Găsiți un stagiu: Ghidare de lucru cu un actuar cu experiență. Puteți găsi stagii de actuar , prin aceleași site – uri de căutare de locuri de muncă on – line care lista de locuri de muncă deschise. SOA are de asemenea înregistrări pentru stagii și posturi actuarului asistent.

Compararea Joburi similare 

Persoanele interesate de a deveni un actuar, de asemenea, ia în considerare următoarele căi de carieră, enumerate cu salariile lor anuale mediane:

 • Contabili și Auditori: $ 69,350
 • Analistii Buget: $ 75,240
 • Estimatori de cost: $ 63,110

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *