Interviu de locuri de muncă de mulțumire Exemple de scrisori

Posted on

Interviu de locuri de muncă de mulțumire Exemple de scrisori

Scrierea unui scrisoarea de mulțumire după un interviu de angajare este întotdeauna o idee bună. De fapt, unii angajatori cred că mai puțin de intervievați care nu reușesc să follow-up cu promptitudine. Este rapid și ușor de urmat după un interviu cu un e-mail, notă, sau scrisoare oficială. Luând timp pentru a face acest lucru va ajuta să vă lăsați intervievatorul cu o impresie buna.

De ce trimite o scrisoare vă mulțumește! După un interviu

De ce-i mulțumesc scrisori de importante? Primul motiv pentru a trimite o scrisoarea de mulțumire este că e pur și simplu, bune maniere. Dar există, de asemenea, un scop de auto-servire: o notă de mulțumire este posibilitatea de a obține numele dvs. în fața oamenilor pentru ultima dată și se lasă o impresie pozitivă.

Dacă sunteți intervievat intervievați sau a trece prin procesul de aplicare de locuri de muncă, mulțumesc-vă scrisori vă permit să te vinzi ca un candidat. Puteți referință cazuri specifice care pot fi venit într-un interviu. Utilizați scrisoarea de mulțumire pentru a evidenția modalitățile abilitățile și experiența dvs. o potrivire bună pentru poziția. De asemenea, dacă există ceva ce ai uitat să menționeze în timpul interviului, aceasta este o mare oportunitate de a-l aduce.

Multumire in alte situatii legate de cariera – cum ar fi un bilet de multumire la un sef pentru a te ajuta sau a unui fost coleg pentru a face o conexiune de rețea – vă permit să consolideze că apreciezi gestul de ajutor persoanei.

Interviu mulflumire Scrisoare de propoziții

Acesta este un interviu eșantion vă mulțumesc scrisoare.

Barry Allen
718 Pilgrim Court
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
barry.allen@email.com

10 septembrie 2018

Dna Caitlin zăpadă
Vicepreședinte, Marketing
Acme
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Stimate D-na zăpadă:

Aș dori să vă mulțumesc, cel mai sincer, pentru a lua timp pentru a-mi interviu astăzi pentru postul Social Media Specialist, care a deschis cu Acme. A fost grozav pentru tine și echipa ta întâlni, și m-am bucurat cu adevărat de învățare despre programul de marketing curente și de turism birou.

Am fost impresionat de posibilitatea de următoarea dvs. Social Media Specialist va trebui să construiască o prezență puternică, rebranduit pentru Acme pe Facebook, Twitter, Instagram, și LinkedIn. Așa cum am discutat, experiența mea include crearea și gestionarea proprietăților de social media pentru ambele organizații stabilite și start-up. succesele mele includ construirea unei rețele de adepți 5K Facebook pentru JC Enterprises în termen de trei luni, ghostwriting posturi LinkedIn pentru CEO al Uniunii Industries, care a atras, în medie, peste 350 de „acțiuni“, fiecare, și ajutând proprietarul lui Jenny Bling pentru a deveni un important în industria ei influentă.

Vă rugăm să știu că, deși am lucrat ca freelancer pentru ultimii cinci ani, sunt nerăbdătoare să se întoarcă la o dinamică, full-time mediu departamentul de marketing. Sunt revigorat și inspirat de munca in echipa de colaborare, și ar găsi cea mai plină de satisfacții pentru a ajuta mai departe misiunea Acme a „pune bazele creșterii industriei durabile.“

Dacă eu pot furniza orice informații suplimentare pentru a vă ajuta cu procesul de luare a deciziilor, te rog să-mi spuneți. Aștept cu nerăbdare să auzim de la tine în curând!

Cu sinceritate,

Semnătura [scrisoare grea copie]

Barry Allen

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *