Cum se formatează dvs. Informații de contact într-o scrisoare de intentie

Posted on

Cum se formatează dvs. Informații de contact într-o scrisoare de intentie


Când scrieți o scrisoare de intentie sau trimite un mesaj e-mail care include o scrisoare de intentie, trebuie să furnizați informațiile de contact într-un format clar și ușor de citit. Pare simplu, dar este important să o facă în mod corespunzător.

Indicați cel mai bun mod de a ajunge la tine

Informațiile dvs. de contact va include adresa dvs. de stradă, numărul de telefon și e-mail, dar scrisoarea ar trebui să indice cel mai rapid mod de a vă contacta. Dacă trimiteți o scrisoare de intentie de hârtie, de exemplu, s-ar putea scrie, „puteți ajunge la mine în timpul orelor de program, la numărul de telefon de mai sus.“ Sau, într-un mesaj e-mail, adăugați această teză finală: „Aștept cu nerăbdare să auzim de la tu. adresa mea de e-mail și numărul de telefon sunt cu semnătura mea de mai jos „. Tocmai ai făcut mai ușor pentru ca destinatarul să ajungă la tine.

In Print: Pune Informații de contact la Top

Când scrieți o scrisoare de intentie pentru a imprima și e-mail, sau post pe un loc de muncă bord, în partea de sus ar trebui să includă informații cu privire la modul în care viitorul angajator vă puteți contacta.

Lista informațiile de contact din stânga sus. Utilizați o singură distanță între rânduri și un font consistent, și formatați-l ca un bloc de informații. Includeți complet adresa poștală, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Lăsați un spațiu, adăugați data, apoi introduceți numele și adresa, spațiat la un rând al destinatarului. Includeți numele și titlul persoanei care trimiteți scrisoarea și numele organizației.

Este inteligent pentru a utiliza numele persoanei care a primit scrisoarea. Dacă trebuie să verificați site-ul companiei sau LinkedIn pentru a afla numele managerului departamentului. Când aveți dubii, apelați linia principală a companiei și cere recepționer.

Dacă nu puteți determina numele persoanei de contact, folosiți numele departamentului în informațiile de contact.

Iată un format eșantion de informații de contact pentru un solicitant și compania sa adresat.

Informații de contact pentru un candidat și de compania Adresată

Numele dvs.
Adresa dvs.
Oraș dvs., de stat, și Cod postal
Numărul dvs. de telefon
Adresa dvs. de email

Data

Numele destinatarului
Titlul destinatarului
Companie
Adresa
Oraș, Stat și cod poștal

Dacă includeți informațiile dvs. de e-mail, asigurați-vă că pentru a verifica mesajele primite de multe ori, astfel încât să poată răspunde rapid la orice contact.

În E-mail: Contacte Du-te la fund

Stilul de afaceri standard pentru comunicații de e-mail este diferită, deoarece dimensiunea ecranului nu poate permite o scanare ochi rapidă a textului integral modul în care o bucată de hârtie nu. În loc de listare informațiile de contact din partea de sus, include în semnătura ta. Nu includeți informațiile de contact ale angajatorului.

Semnătura dvs. poate omite adresa dvs. de stradă, dacă preferați. În caz contrar, furnizați doar numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Puteți include, de asemenea, link-uri relevante pentru amprenta socială, cum ar fi profilul LinkedIn sau site-ul de afaceri. Acestea pot adăuga informații suplimentare și indică statura în profesia ta.

Aici sunt exemple de semnături de e-mail:

Semnatura email

Numele tău
Adresa ta E – mail –
ul Numărul de telefon
LinkedIn Profil (sau altă adresă web relevantă)

Un grafic mic poate fi acceptabilă în semnătura dumneavoastră, cum ar fi o semnătură scrisă sub text. Dar nu te dus. Păstrați-l simplu și profesional.

Salvați Șabloane

Cel mai bine este să utilizați același format de bază de fiecare dată pentru a partaja datele dumneavoastră de contact într-o scrisoare sau prin e-mail. Salvarea un exemplu de fiecare și de tăiere și lipind-l după cum este necesar se va asigura că nu vă face o greșeală de tipar sau de a părăsi ceva dintr-un mesaj important.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *