7 moduri de a vă proteja de la munca-at-home înșelătoriilor

Posted on

 7 moduri de a vă proteja de la munca-at-home înșelătoriilor

De lucru de la domiciliu devine din ce mai frecvente, deoarece oamenii își dau seama de avantajele de a nu fi nevoie să naveta la un birou pentru a aduce un venit. Cu toate acestea, este important să fie conștienți de lucru la domiciliu contra și escrocherii, pe care le pot pune în pericol. Oferindu necunoștință informațiile personale la un scammer, exista riscul de a pierde toți banii și alte active. Iată cum să vă protejați pentru a evita acest tip de probleme.

Știu cum să recunoască o înșelătorie

Cunoașterea este cea mai bună apărare atunci când te aventurezi pe internet în căutare de locuri de muncă pe bază de acasă.

Deci, înainte de a face, să ia timp pentru a învăța cum să-i spuneți care sunt oportunități legitime de lucru la domiciliu de locuri de muncă și care sunt munca-at-home escrocherii. Cu cat mai multe lucru la domiciliu de locuri de muncă și anunțurile postările pe care le numiti, mai multe înșelătorii veți întâlni și un model de înșelăciune va deveni mai clară.

Aceasta, la rândul său, va face cu adevărat legitime lucru la domiciliu de locuri de muncă mai ușor de la fața locului. Vei începe să discearnă semnele avertizor de o înșelătorie de lucru-la-acasă, în parte, din cauza similitudinii de tibrul.

Utilizați dvs. de Common Sense

La evaluarea o oportunitate, în primul rând cred că dacă pare profitabilă din punct de vedere al companiei, în special în cazul în care se pare foarte profitabilă. Cum promotorii oportunitate face bani în cazul în care acestea sunt de plată atât de mult pentru atât de puțin lucru?

De asemenea, în cazul în care strategia de marketing a unei companii se bazează în principal pe care apare legitim, care este probabil pentru că oferă o înșelătorie lucru la domiciliu sau, la foarte puțin, o oportunitate buna de a face bani. De aceea , orice loc de muncă care se promovează în anunțurile de motoare de căutare ca un „loc de muncă legitim de muncă-at-home“ , cel mai probabil este nu legitim.

Amintiți-vă dacă pare prea frumos ca să fie adevărat, probabil că nu este o bună oportunitate. Dar escrocii sunt mascate, atât de bun simț nu este suficientă.

Păstrați Emoțiile dvs. în Verificați

Cel mai comun mod de a găsi că escrocii victimele este de a juca pe emoțiile lor. Când vrei ceva rău, emoțiile vă poate duce pentru a lua decizii ilogice în urmărirea acesteia. Găsirea unui loc de muncă de muncă-at-home nu este ușor, așa că va avea nevoie de răbdare și un cap limpede. Fiți foarte precaut cu privire la orice oportunitate care încearcă să joace pe emoțiile spunând tine „merita“ ceva.

Fă-ți tema

Începeți prin a pune la îndoială tot ceea ce vezi, atunci face cercetare cu un cap limpede. Chiar dacă o oportunitate pare sincer, nu trimite bani către orice organizație , fără a verifica temeinic afară. Aceasta include afla în cazul în care aceasta se bazează punct de vedere fizic, a determina dacă există informații de contact, și contactarea acestora prin telefon. Uite – l pe social media și de a face o căutare pe internet pentru orice comentarii. De multe ori ajută să facă o căutare pe internet cu numele companiei și „înșelătorie“ sau „revizuire“. Rezultatele nu pot genera informații concrete de mult, dar poate fi un punct de plecare. Rețineți că cele mai multe companii legitime nu percepe solicitanților de locuri de muncă și că oportunitățile de afaceri nu sunt lipsite de risc.

Fiți conștienți de oportunități riscante

În timp ce munca-at-home escrocii sunt întotdeauna vin cu noi scheme, ele tind să varieze pe câteva teme. Unele dintre aceste oportunități ar trebui să fie evitate, în timp ce altele pot fi legitime de muncă-at-home locuri de muncă. Cu toate acestea, de multe ori acestea nu sunt, astfel încât să fie foarte atent cu oricare dintre acestea:

 • Vânzările directe sau multilevel marketing
 • scheme piramidale-întotdeauna evita!
 • Business kituri start-up
 • Orice care implică încasarea cecuri / cablare bani întotdeauna evita!
 • Acasă asamblare / plic evita umplutura-întotdeauna!
 • A deveni un produs de re-vânzător sau comerciant cu ridicata
 • sisteme întotdeauna de tranzacționare stoc evita!
 • Directoare de locuri de muncă telecommuting sau afaceri
 • Luând sondaje online
 • Mystery Shopping
 • Date de intrare centre / apel

O tehnică înșelătorie dificil este de a crea un întreg site dedicat revelatoare munca-at-home escrocherii ca o palnie oameni la câteva „legitime“ muncă la domiciliu de locuri de muncă, care, desigur, sunt nu legitime.

Oportunități Evitați pe motorul de căutare de publicitate și în e-mailuri nesolicitate

Utilizați canalele tradiționale pentru căutările de locuri de muncă pentru a găsi un loc de muncă de lucru-la-acasa, cum ar fi placi de locuri de muncă, motoarele de căutare de locuri de muncă, și ziare. Deși nu există nici o conduce garanție găsite în aceste locuri sunt întotdeauna legitime, cele trimise prin e-mail sau găsit în anunțurile pe internet, de obicei, nu sunt. Întotdeauna merge direct la site-ul unei companii de muncă dacă găsiți o oportunitate de loc de muncă într-un alt loc. Nu numai că puteți verifica dacă este legitim, puteți afla mai multe despre poziția și compania.

Rețineți că firmele care angajează pentru locuri de muncă legitime muncă la domiciliu sunt în căutarea pentru persoane calificate, de încredere pentru a face munca. solicitanții de screening este un proces de consumatoare de timp, astfel încât cei care aruncau o rețea largă utilizând Google, anunțurile de căutare de motoare, sau publicitate socială mass-media nu sunt la fel de susceptibile de a fi legitime.

Nu plătesc pentru oportunități

Angajatorii nu percep angajații să lucreze pentru ei, și escrocherii care pretind a fi oportunități de afaceri legitime va cere bani. Terenul este faptul că întreprinderile sunt de așteptat să aibă costuri de start-up. Cu toate acestea, întreprinderile adevărate nu sunt de obicei simple schimburi de forță de muncă necalificată de plată, ca în casa de asamblare și sistemele de umplutura plic. O afacere adevărată este dezvoltat în timp, cu o planificare atentă și de cercetare, nu a cumpărat on-line vedere nevăzut. Există multe resurse fiabile gratuit care listează companiile legitime care oferă activități desfășurate acasă de locuri de muncă de către industrie.

Escrocherii Raport

Dacă bănuiți că ați fost scammed, raportați imediat. Dacă v-ați dat informații financiare, contactați compania bancar sau card de credit și raportați avocatul statului dvs. general sau orice număr de alte autorități.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *