Calități cheie ale unui stagiu bun

Posted on

Calități cheie ale unui stagiu bun
Găsirea unui stagiu de mare este ceea ce cei mai mulți studenți să depună eforturi pentru; dar cum știi dacă internship este unul mare, dacă nu sunteți sigur ce tip de experiență este că doriți, sau dacă nu ați stabilit niciun obiectiv să știi ce speri să realizezi?

Obiective

Un mare stagiu oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni de succes într-un domeniu de carieră specific. Cele mai uimitoare experiențe de internship sunt cele care pregătesc studenții pentru munca pe care speră să facă după absolvirea colegiului. Angajatorii caută angajați care au experiența necesară pentru a porni într-un nou domeniu. Angajatorii bun venit, de asemenea, noii angajați care au avut deja expunerea la câmp și să înțeleagă tipul de muncă pe care le vor face odată ce sunt angajați. Angajatorii petrec o mare parte din timp și bani pe formarea noilor angajați, și ei știu că pot elimina o mulțime de această dată prin angajarea cineva cu cunoștințe și experiență anterioară.

Importanța Stagiarii Ființă teamed cu un mentor

Stagiarii care a facut echipa cu un mentor in cadrul companiei sunt cel mai probabil cei care vor învăța cel mai bine despre cultura organizației și ceea ce este nevoie pentru a fi recunoscut de către echipa de conducere a companiei și în cele din urmă pentru a deveni mai mult succes la locul de muncă.

În plus față de cunoștințe și abilități angajatorii caută în noi candidați, persoanele care primesc de-a lungul și de a înțelege cultura organizației sunt adesea văzute în calitate de candidați de top pentru orice locuri de muncă cu normă întreagă, care se deschid în sus. De multe ori angajatorii simt că pot învăța elementele de bază ale unui loc de muncă entry-level, dar ei nu pot face o nouă potrivire angajat într-o cultură care a fost deja stabilită.

Compensarea nu este neapărat reflectă un stagiu Marii

Deși cei mai mulți stagiari ar prefera să fi plătit, faptul că un stagiu este plătit nu o califică întotdeauna ca un stagiu bun. Există mai multe stagii neplătite uimitoare din lume, non-profit, care oferă o mare experiență și expunerea la câmp.

Deși Departamentul de liniile directoare Internship de muncă sunt din ce în ce mai stricte în care necesită pentru companii de profit să plătească stagiari lor, faptul că stagiu este plătită nu face mai bine decât alte stagii în care salariul nu este o opțiune. Dacă sunt stabilite pe obtinerea unui loc de muncă în lume non-profit, lumea reală experiență poate fi necesară pentru a obține angajat pentru full-time, deși posibilitatea de a fi plătit pentru a afla în aceste tipuri de medii este rară. În acest caz, este important ca elevii să identifice obiectivele personale înainte de a lua o decizie care vor accepta doar un stagiu plătit.

Șansa de a face conexiuni profesionale

Stagii care oferă oportunități de a întâlni un număr mare de profesioniști care lucrează în prezent în domeniu sunt acele experiențe care oferă studenților șansa de a face conexiuni profesionale importante, care pot dura o viață întreagă.

Din moment ce rețea este considerat a fi strategia de căutare # 1 de locuri de muncă, șansa de a întâlni profesioniști, atât în ​​și în afara organizației în cazul în care sunteți internau poate fi cel mai valoros pe măsură ce începe căutarea de locuri de muncă pe măsură ce se apropie de absolvire. Aveți posibilitatea de a discuta obiectivele viitoare cu profesioniștii din domeniu, în speranța de a le include în propria rețea personală.

Beneficii suplimentare și Perks

Stagii care oferă un salariu bun, beneficii și avantaje sunt adesea văzute ca stagiu de vis pe care toată lumea se străduiește pentru. Există mai multe organizații care plătesc stagiari destul de bine, în plus față de oferindu-le mai multe beneficii pe care angajații cu normă întreagă au inclusiv sănătatea și dentare. Unele organizații oferă o varietate de avantaje, cum ar fi bilete la concerte, recepții, networking, plus abonamente la sală mult mai mult. O organizație care oferă aceste tipuri de beneficii pentru stagiari lor, oferă, de asemenea, mari beneficii angajaților actuali.

Prin crearea obiectivelor de internship și de carieră individuale, va fi capabil de a găsi internship potrivit pentru tine. stagiu perfectă O persoană nu este, de obicei, la fel și pentru alte persoane care au propriul lor set de obiective personale și așteptări.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *