Interviu Întrebare: „Ce este de predare Filosofie?“

Posted on

Interviu Întrebare:

Când aplicați pentru un loc de muncă ca un profesor, ar putea fi întrebat despre filozofia ta de predare. Acest lucru nu este genul de întrebare pe care ar trebui să neîndemânatic sau improvizeze pe zbor – vei arăta nepregătit pentru locuri de muncă, dacă nu aveți un răspuns pregătit.

Pe de altă parte, dacă aveți o filozofie succintă și clară, managerul de angajare va fi impresionat de capacitatea de a gândi despre metodele și obiectivele practica predării.

Înainte de interviu de locuri de muncă, asigurați-vă că aveți o filozofie care te frumos poate articula.

Ceea ce vrea într-adevăr să operatorului: Cunoaște

Intervievatorul vrea sa stie ca ai o filozofie de predare, pe care o puteți relaționa și că convingerile tale despre predare și învățare sunt o alegere bună pentru școală.

Ce este o filozofie de predare? Este o explicație a valorilor și a convingerilor dumneavoastră , deoarece acestea se referă la predare. Filosofia ta este de multe ori o combinație de metode pe care le studiat în colegiu sau absolvent de școală și lecțiile învățate în timpul oricărei experiențe profesionale de atunci. Acesta poate , de asemenea recurge la propria experiență a educației copiilor , fie ca părinte sau ca un copil singur.

Sfat: Dacă nu știți ce filozofia ta de predare este, încearcă să scrii în jos câteva afirmații cheie care credeți că este adevărat despre educație, și apoi trece de acolo.

Gândiți-vă la metodele pe care le aplica în clasă, și de obiectivele dvs. pentru elevii. De asemenea, ia în considerare modul în care ați pus ideile tale despre educația în acțiune, și ce principii sunt demonstrate prin munca în clasă. Ce te face mândru să fie un profesor? Ce vă permite să știi că ai făcut o treabă bună? Ce standarde stabilești pentru tine și de ce?

O filozofie de predare personală este diferită de o teorie pedagogică, deși în mod evident, cele două sunt legate. Waldorf sau educația Montessori, de exemplu, implică abordări foarte diferite de predare (pedagogii) decât sistemul public de învățământ de masă american utilizează, și totuși profesori din fiecare sistem s-ar putea să articuleze filozofii foarte similare.

stiluri de predare și metode de a schimba de multe ori peste cariera unei persoane, astfel încât revizui filozofia ta din când în când, actualizați-l, și să facă modificări atunci când este necesar.

Cum sa raspuns „Care este de predare Filosofie?“

Dacă n-ai pus filozofia ta de predare în cuvinte, acest proces în trei pași vă poate ajuta să articuleze convingerile tale.

 • Începe pur și simplu
  de a începe cu una sau două propoziții care încapsulează frumos gândirea ta.
 • Elaborand
  După ce a dat declarația inițială, puteți elabora pe ceea ce înseamnă filozofia în termeni practici.
 • Apoi Includeți un exemplu
  , puteți oferi , de asemenea , un exemplu de modul în care aplică filozofia dumneavoastră de predare în clasă. Acest lucru va ajuta la a face filosofia chiar mai concret.

Cu toate acestea, împărtășesc doar un exemplu, dacă aveți timp suficient. Dacă ați fost deja vorbind pentru câteva minute, sau dacă vă simțiți că intervievatorul vrea să se mute, puteți sări peste această parte.

Exemple de cele mai bune răspunsuri

Acum, să aplice sistemul nostru de trei pași și uita-te la unele răspunsuri eșantion.

 • Cred că sala de clasă este o comunitate vie și că toată lumea, de la principal elevilor la părinți, trebuie să contribuie, în scopul de a menține o atmosferă pozitivă.

De ce funcționează:  Această afirmație este simplu, simplu și ușor de a absorbi. Este nevoie de o poziție – clasă este o comunitate vie și toată lumea contribuie – și transmite – l bine. În timp ce nu trebuie să se potrivească tot ceea ce crezi despre predarea într – o singură propoziție, este important să fie în măsură să -și exprime partea cea mai centrală a ideilor și prioritățile tale ca un profesor. Lăsați restul să fie implicat.

 • Toți elevii sunt individuale și toată lumea învață în propriul lor mod unic. Eu folosesc mai multe metode de predare (lingvistice, vizuale, auditive, kinestezic), pentru a ajunge la elevi, astfel că nimeni nu este lăsat în urmă.

De ce funcționează:  Această explicație clarifică faptul că acest profesor consideră că predarea eficientă aduce toată lumea de-a lungul împreună. Puteți face , de asemenea , o mențiune scurtă teorii educaționale sau studii științifice care susțin filozofia dumneavoastră, sau puteți face referire la alți profesori , care exemplifică filozofia ta. Tu încerci să – l clar pentru intervievatori care vă gândiți cu atenție la modul în care învață și sunt bine educați cu privire la practicile educaționale.

 • Toată lumea în clasă contribuie ca student, profesor, și gânditor. Am învăța de la elevi la fel de mult pe măsură ce învață de la mine. O modalitate Subliniez această filozofie în clasele mele este de a încorpora feedback regulat din partea studenților. De exemplu, am cere elevilor să completeze o evaluare-curs la mijlocul clasei, în care acestea reflectă pe obiectivele de curs și să ofere feedback cu privire la dacă este sau nu cursul îi ajută să îndeplinească aceste obiective până în prezent. Elevii au fost atât de eficiente, oferind informații utile pentru mine pe ceea ce este de lucru în clasă, și ce pot îmbunătăți pe. Cred că nu ne oprim niciodată de învățare, și vreau elevii mei să știu putem învăța unii de la alții.

De ce funcționează:  Acest răspuns oferă detalii despre modul în care profesorul vede rolul lor. De asemenea , se arată că candidatul este receptiv la feedback și capabil să includă faptul că în abordarea lor. Acesta este un răspuns bun pentru a da dacă există timp pentru a elabora. Dacă simți că intervievatorul vrea să meargă mai departe, nu oferă mai multe detalii.

Sfaturi pentru a da cel mai bun răspuns

Determinați filozofia dumneavoastră de predare înainte de interviu. Gândiți -vă la metodele de predare și scopurile. Cum ai pus ideile în acțiune? Ce principii sunt demonstrate prin munca ta? Amintiți – vă că o filosofie de predare este diferit de o teorie pedagogică.

Treci la subiect. Asigurați – vă că sunteți în stare să articuleze convingerile succint. În mod ideal, ar putea rezuma filozofia ta de predare într – o singură propoziție, dacă a trebuit să. (Deși, desigur , ar trebui să aveți specificul de a oferi , în cazul în care există timp pentru a vorbi în profunzime.)

Ce să nu spun

Evitați prolixitate.  O declarație prost organizată sau mai puțin de succinte va fi greu pentru alți oameni să înțeleagă și ați putea răni. Intervievatorul vrea să vadă că înțelegeți filosofia de predare și poate descrie bine.

Treci clișeele.  De asemenea , evita situațiile generice și auto-evidente, cum ar fi „toată lumea merită o șansă de a învăța.“ Sigur, este larg și se aplică la multe situații de clasă, dar foarte universalitate și face fraza evidenþã o problemă. Pur și simplu pune, în cazul în care filozofia ta este un truism sau un clișeu, este evident că nu ai pus mult crezut în ea.

Dacă filosofia dumneavoastră de învățământ, de fapt este că toată lumea merită o șansă (sau ceva similar), apoi asigurați-vă că pentru a face declarația dvs. unic prin a explica modul în care vedeți principiul egalității ca fiind relevante pentru educație. O dispoziție pentru a păstra în minte este că, dacă nu vă puteți imagina pe cineva de acord cu filozofia ta (care este, nefiind de acord inteligent, din motive bine gândite), atunci probabil ați aterizat pe un truism evident.

Takeaways cheie

Pregătiți răspunsul înainte de interviu: Practica descrie credintele tale, obiective și metode.

Fii succint: Rezumă filozofia ta într – o propoziție sau două. Să fie capabil să furnizeze mai multe detalii , dacă este necesar.

Evitați clișee: Să fie capabil de a arăta modul în care declarația dvs. se referă la punctul de vedere unic.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *