Top 10 Work-At-Home Locuri de muncă pentru profesori

Posted on

Top 10 Work-At-Home Locuri de muncă pentru profesori

Când vei primi până la 5 dimineața pentru a face naveta la locul de muncă după ce a stat la jumătate din noapte face prep clasă, un loc de muncă care vă permite să lucreze în pijamale sună destul de naibii de bine. S-ar putea, de asemenea, puțin probabil suna-evident, nu poți învăța din confortul propriei case, nu? locuri de muncă telecommuting sunt atractive pentru lucrătorii din toate tipurile de ocupații, dar mai ales pentru profesori, oportunități de a construi o carieră în instruire digitală cresc mai puternică și mai diversă în fiecare an.

Datorita tehnologiei, este absolut posibil să se combine dragostea de educație, cu o lucrare-la-acasă stil de viață full-time. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți dispus să se amestece roluri pentru a construi noua cariera, de exemplu, amestecarea de consultanță educațională cu unele de predare on-line, etc.

Dacă te gândești la a face o mare schimbare; ești un fost profesor sau pensionar, sau sunteți în căutarea unui loc de muncă în afara sălii de clasă tradițională, una sau mai multe dintre aceste 10 de muncă-at-home locuri de muncă pentru profesori s-ar putea potrivi proiectul de lege.

Profesor online

Pentru profesorii care iubesc încă de locuri de muncă, dar doresc să lucreze la domiciliu, de predare on-line oferă oportunități pentru fiecare focalizare. Unii profesori virtuale se concentreze pe elevi acasă-școală, de exemplu, în timp ce alții s-ar putea să se concentreze asupra studenților adulți sau programe de formare corporative.

Informații cu privire la salarii didactice virtuale versus salariile de predare în-clasă este greu de gasit, dar judecând după anunțuri de locuri de muncă și rapoarte anecdotice, ar trebui să fie pregătite K-12 profesori pentru a lua o reducere de plata pentru a preda de la domiciliu. Cu toate acestea, dacă intenționați să aplicați o mișcare într-o locație cu un cost mai mic de trai sau aveți de gând să completeze salariul dumneavoastră de predare cu un alt accent sau două, acest concert ar putea fi pentru tine.

Tutor online

Fie că specialitatea ta este ESL, informatică, sau SAT Prep, meditatii online poate fi o modalitate profitabilă de a face o viață de la domiciliu, sau pad salariul la locul de muncă pe zi. Tehnologii precum Skype și alte software-ul video conferințe au făcut mai ușor ca niciodată să reproducă o sesiune de meditații în persoană și taie naveta.

Online Adjunct profesor / instructor

gig-uri sunt titularizate greu de gasit in aceste zile, dar cu susul pentru educatori post-secundar este faptul că locurile de muncă profesor / instructor virtuale sunt susceptibile de a continua sa creasca. Salariul relativ scăzut pentru profesori adjuvant este mult mai ușor de stomac atunci când vă puteți învăța de la confortul propriei case.

Antrenorul de scriere

Într-un raport de 2016 PayScale, 44 la suta din manageri au declarat că abilitățile de scriere au fost abilitățile dure lipsesc cele mai noi grade. Puteți ajuta la inversarea tendinței de lucru cu studenții și clienții corporativi să perie pe aceste abilități esențiale. Similar cu tutoring, scris de coaching gig-uri au beneficiat de tehnologii cum ar fi conferințe video, ceea ce face mai ușor ca niciodată să comunice cu elevii de la distanță.

Curriculum pentru dezvoltatori

Chegg descrie dezvoltatorii de curriculum în acest fel: „ În cazul în care sala de clasă au fost un teatru, curriculum – ul pentru dezvoltatori ar fi dramaturgul care creează povestea și scrie dialogul“ Dacă v – ați petrecut timp semnificativ în sala de clasă de predare propriile materiale, știi ce funcționează și ce nu. Pune expertiza la o bună utilizare, și de a construi oa doua cariera ca un dezvoltator de curriculum. Placi de locuri de muncă majore au întotdeauna listări pentru dezvoltatorii de curriculum. Unii, cum ar fi într – adevăr, vă va permite să filtrați pentru oportunități de domiciliu.

Materiale de predare Provider

Dacă aveți deja materialele didactice, rectificata de ani de studiu și de eroare în clasă, de ce nu împărtășesc acea bogăție de cunoștințe și de a face munca grea plăti din nou și din nou, în același timp? Profesori Profesorii Pay vă permite să partajați planuri de lecție, activități, decor clasă și bani mai mult și câștiga de la ea.

Probabil că nu va face o avere de pe site, dar ai putea face un cuplu suplimentar sute de o lună, care vine la îndemână atunci când lansarea unei cariere post-clasă – unii vanzatori par să facă destul de bine.

„Eu fac în prezent mult mai multe resurse de vânzare de predare decât aș fi dacă aș fi continuat învățătura“ , scrie Rachel Lynette la Edutopia . „Potrivit TpT, vânzătorul de sus a făcut peste 2 milioane $, 164 de profesori au câștigat peste 50.000 $, iar mii aduce câteva sute de dolari pe lună, ceea ce poate face o mare diferență , atunci când trăiești pe salariul unui profesor.“

Writer Educațional / Editor

Editare educațional este o potrivire naturală pentru cadrele didactice care părăsesc sala de clasă. Freelance scriitor / Editoare de comandă, în general, salariile pe oră de $ 15-75, în funcție de intensitatea focarului, adâncimea de cercetare necesare, și nivelul de scriere / raportare care urmează să fie făcut.

Dar, în cazul în care viața independent nu face apel, nu se iau în considerare posibilitatea de a lucra pentru o companie. Creșterea numărului de angajatori din toate industriile sunt imbratisand un orar flexibil, inclusiv telecommuting full-time roluri și misiuni de contract. Dacă sunteți dispus să faci unele căutarea atent de locuri de muncă, s-ar putea găsi loc de muncă perfectă de învățământ scriitor / editor, permițându-vă să lucreze de la domiciliu.

test de Marcator

Serviciul de Testare Educațională (ETS) este mereu în căutarea marcatorilor de testare on – line și la fața locului pentru TOEFL, GRE, și alte teste. Aceasta este de obicei un loc de muncă part-time și ciclice, așa cum este nevoie variază pe parcursul anului.

Blogger / Scriitor

Așa cum am menționat mai devreme, abilități de scriere solide sunt evaluate. Dacă sunteți gata pentru ceva cu totul nou, s-ar putea pune abilitățile dumneavoastră de a utiliza ca un blogger sau scriitor, concentrându-se pe teme educaționale-sau orice subiect apropiat si drag inimii tale despre care aveți o mulțime de cunoștințe. Pentru a începe în acest domeniu, se pregătească pentru a începe cabrare înainte de a flip comutatorul și se lasă la clasă pentru totdeauna. Full-time cariere de scriere sunt construite pe conexiuni, și veți avea nevoie pentru a construi rețeaua înainte de a comite.

Consultant educațional

E un mic secret murdar al vieții profesionale pe care consultantii castiga de multe ori mai mult decât de angajați pentru a oferi expertiză similară. Dacă aveți un spirit antreprenorial, puteți construi o afacere de coaching profesori și administratori.

Rețineți că acest loc de muncă nu este în întregime pe bază de acasă, după cum probabil va trebui să se consulte cu clienții în mod direct. Cu toate acestea, fiind propriul tau sef vine cu o mare flexibilitate (precum și responsabilitatea). Dacă acest lucru suna ca ceva care vă interesează, Angela Watson oferă un grund bun pentru care aspiră consultanți educaționale la site – ul ei, piatra de temelie pentru profesori .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *