Curriculum Vitae Internațional Exemplu și Sfaturi de scriere

Posted on

Curriculum Vitae Internațional Exemplu și Sfaturi de scriere

Dacă sunteți în căutarea unui afara de locuri de muncă din Statele Unite, să fie conștienți de faptul că mulți angajatori vă va cere un curriculum vitae (sau „CV“), probabil , cu un profil de însoțire, mai degrabă decât pentru un „CV“. Acest lucru poate fi confuz, deoarece în curriculum vitae SUA sunt folosite aproape exclusiv pentru locuri de muncă în mediul academic , domenii de cercetare științifică, precum și profesiile medicale .

CV – urile din SUA sunt bazate pe datele de conectare, folosind categorii funcționale la lista de una de educație, publicații, distincții și premii, experiență de cercetare, formare și întâlniri profesionale. Curriculum vitae internațional, deși, sunt structurate mai mult ca CV – uri , cu câteva diferențe importante.

Curriculum Vitae Internațional Cerințe

În funcție de țara în care se aplica, vi se poate cere să furnizeze informații personale pe care le – ar fi ilegal ( din cauza discriminării de vârstă și a altor legi de angajare EEOC ) pentru angajatori de a solicita în Statele Unite.

Tipurile de informații care v-ar trebui să furnizați includă data și locul nașterii, naționalitatea, sexul, starea civilă / numărul de copii și vârstele lor, abilitățile lingvistice, religia, starea de sănătate, și / sau numărul de pașaport. Mulți angajatori internaționali solicită, de asemenea, candidați pentru a include imagini pe CV-urile lor.

Sfaturi pentru scrierea unui Curriculum Vitae Internațional

Pregătirea unui curriculum vitae internațional va dura mai mult de cercetare și efort decât elaborarea unui CV sau SUA CV-ul. Din fericire, există resurse care vă pot ajuta. Aici sunt pași importanți de urmat.

Nu dumneavoastră de cercetare : Înainte de a începe să scrieți CV – ul internațional, afla ce cerințele particulare sunt pentru țara pe care o vizați. O sursă bună este VisualCV , care enumeră elementele necesare nu numai pentru regiunile (America de Nord, Australia și Regatul Unit, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Sud), dar , de asemenea , pentru câteva dintre țările individuale în cadrul acestor regiuni.

Pentru informații specifice de țară, cel mai bun pariu ar putea fi pur și simplu „Google“, o fraza de genul „cerințele CV Portugalia.“

Determinarea optimă Pagina Lungime : Diferite țări au așteptări diferite pentru lungimea de CV – uri. În Germania și Grecia, CV – uri de cinci pagini sunt comune; în Marea Britanie, două este norma.

Decide cu privire la formatul : Cele mai multe CV – uri internaționale, cum ar fi CV – uri din SUA, sunt structurate folosind un format în ordine cronologică inversă , începând cu cel mai recent job. Cu toate acestea, ea poate fi , de asemenea , eficiente pentru a utiliza un format funcțional atunci când doriți să sublinieze abilitățile și experiența dumneavoastră (fie pentru că nu au experiență reală de locuri de muncă sau pentru că efectuați o schimbare semnificativă în domeniul de carieră).

Gândiți -vă la ton: În țările occidentale, CV – uri sunt de obicei documente de marketing personale , în cazul în care vă sunt de așteptat să „claxona propriul corn,“ simbolizează punctele forte și realizările care vă permit să se ridice deasupra concurenței dvs. profesionale și personale. În unele țări , cum ar fi China de Est, cu toate acestea, candidații de locuri de muncă sunt de așteptat să scrie mai modest.

Traduceți CV – ul: Deși nu toate locurile de muncă internaționale cer să vorbească limba țării în care veți lucra și are reședința, mulți o fac. Cel mai bun mod de a dovedi competenta lingvistica este de a traduce CV – ul în limba vorbită de către angajator. Dacă aveți dubii competență, au un vorbitor nativ sau avansat recitești CV – ul dvs. tradus pentru erori.

Primăvara un headshot profesionist : Dacă trimiteți CV – ul la un angajator care necesită o fotografie, au un profesionist luate.

Exemplu de CV International

Acesta este un exemplu de un CV internațional. S ee mai jos pentru mai multe exemple.

Barry Solicitant
Rua principal, Porto, Portugalia
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Sex: M
DOB: 13 august 1990, Porto, Portugalia
Naționalitate: portugheză
Căsătorit

PROFIL

Parcursul meu cosmopolit și interese analitice în alte culturi, împreună cu o comandă de mai multe limbi europene, dă-mi voie să gestioneze angajărilor multinaționale care necesită reconcilierea diferitelor abordări naționale artele de performanță. Un lider dovedit cu experiență vastă în operațiuni, producție și tehnici de management umane, am adapta rapid la noile provocări și ușor Motivează consens proiect de producție, aprobare, coordonare, finanțare, de așteptare și de lansare.

EDUCAŢIE

Licențiat în istorie, Universitatea Lusíada DE LA LISABONA, Lisabona, Portugalia
cursuri cheie : Istoria portugheză, Istorie medievală, Istoria Renașterii, portugheză Explorers, Istoria spaniolă, italiană Istorie, Istoria papalității

Instruirea în general Studii muzicale, INSTITUTUL GREGORIAN DE LA LISABONA, Lisabona, Portugalia
domenii Subiect : Istoria muzicii, Gregorian Chants, Muzică Compoziție, notație muzicală, Teatrul Muzical, Symphonic Compozitorilor, Orchestral Muzica

EXPERIENTA PROFESIONALA

Casa da Música Concert-Hall, Porto, Portugalia
Șeful serviciilor publice și construcții  (septembrie 2017-prezent)

  • Coordonarea și a reușit 500 de front-de-house, back-de-house, administrative, de întreținere și personal de marketing.
  • Inițiat noua campanie de marketing digital, care a crescut dimensiunile medii de audiență cu 40%.
  • Planificarea supervizată pentru renovare € 1,5M spațiilor istorice de construcție.

Casa da Música Concert-Hall, Porto, Portugalia
producție și director operațional  (aprilie 2015-august 2017)

  • spectacole de muzică contemporană coordonate de către grupurile de profil înalt din Marea Britanie, Japonia, Africa și America de Sud.
  • Contracte negociate rentabile pentru noi de iluminat scenă și echipamente audio.
  • A luat legătura în mod eficient cu mass-media majore și influențatori de social media pentru a crește gradul de conștientizare publică a evenimentelor sala de concert.

ONORURI ȘI DISTINCȚII

RIBA Premiul European, 2018
Premiul Uniunii Europene pentru arhitectură contemporană, 2017
Premiul Asociației muzicienilor, 2017

LIMBI

Portugheză, engleză, spaniolă, franceză și italiană

COMPETENȚE INFORMATICE

Microsoft Office Suite (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) și Adobe Creative Suite

INTERESELE culturale și recreative FIZICĂ

Istoric, muzica, sociologie, psihologie, teatru, muzica simfonica, tenis și înot

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *