Cum să vă întreb dacă o poziție este un loc de muncă Telecommute

Posted on

Cum să vă întreb dacă o poziție este un loc de muncă Telecommute

În cazul în care o companie nu spune în mod specific o poziție este un loc de muncă Telecommute în descriere, atunci cel mai probabil, nu intenționează să angajeze în mod direct un telecommuter. Și asta e destul de comună. Telecommuting este de multe ori un cadou permis după ce un angajat a dovedit productivitatea lui sau a ei în birou. Iar decizia este adesea făcută de managerii individuali, chiar și în cazul în care compania are o politică de comunicare la distanta.

Dacă nu ar accepta o pozitie care nu este un loc de muncă Telecommute, atunci trebuie să-și piardă puțin întrebând direct dacă telecommuting este o posibilitate în această poziție. Dar probabil ai încă mai doresc să aștepte până când a fost făcută sau în așteptarea unei oferte.

Cu toate acestea, doar pentru că o companie nu angaja un telecommuter direct nu înseamnă că nu există nici o posibilitate de a deveni o poziție de un loc de muncă Telecommute în viitor. Și dacă v-ar dori în continuare locuri de muncă, chiar dacă nu telecommuting este permis, va trebui să fie subtil pentru a afla despre politica de comunicare la distanta a unei companii.

În cazul în care o companie nu este telecommute-friendly, întrebat despre telecommuting poate afecta serios șansele de a obține locuri de muncă. Ia-o abordare pas cu pas pentru a culege informații despre telecommuting.

În primul rând, cercetare

Dacă știți pe cineva care lucreaza la compania (care nu este implicat în procesul de angajare), întrebați cum Telecommute-friendly este. Are el sau ea știu pe cineva care telecommutes? Dacă da, cât de des? Există o politică de comunicare la distanta?

Dacă nu știi nici din interior, compania de cercetare pentru a obține un sentiment de atitudinea față de problemele de muncă-viață. Citește știri despre companie. Check out liste de companii-friendly naveta. Uita-te pentru indicii în fișa postului. Îl menționează „flexibilitate“ sau alte beneficii de muncă-viață?

Dar ține cont de faptul că doar pentru că o companie permite unele telecommuting, asta nu înseamnă pozitia pentru care aplici ar putea fi telecommuted.

Pune întrebări indirecte

Întreba despre ore și locația de birou. (Este poziția situată în acest birou? Care sunt orele serviciului privat?) Acestea sunt întrebări inofensive, care să poată produce, unele informații. Încercați să ridica indicii subtile despre atitudinea intervievatori pe probleme de muncă-viață. Par deschise la ore flexibile?

În cazul în care semnele sunt bune (atât pe atitudinile telecommuting si pentru tine obtinerea unei oferte), decide dacă doriți să fie un pic mai direct cu privire la aceasta punând întrebări generale cu privire la politica Telecommuting / FlexTime companiei. Dacă telecommuting este permisă, dar numai de la caz la caz, poate doriți să se oprească aici. Așteptați până când ați fost la locul de muncă pentru un timp pentru a aduce din nou telecommuting.

Întrebați direct, dacă îndrăznești

În cazul în care o companie nu este telecommute prietenos și vă întreb despre telecommuting direct, probabil că nu va primi slujba. Deci, vă bazați deciziile cu privire la cât de mult să continue acest lucru pe cât de mult doriți de locuri de muncă, dacă nu poți telecommute deloc.

Dacă decideți să întreb dacă poziția ar putea deveni un loc de muncă Telecommute, așteptați până când se face o ofertă de muncă. Încercați să puneți un spin pozitiv asupra telecommuting pentru companie, și anume, eliminarea naveta ar face mai productiv, ar economisi spațiu de birouri, etc.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *