Ce să includă în secțiunea de corp a unei scrisori de intentie

Posted on

Ce să includă în secțiunea de corp a unei scrisori de intentie

Scrierea scrisori de intentie este nici o parte favorită a procesului de căutare de locuri de muncă, iar corpul scrisorii este partea cea mai grea. Acest lucru este în cazul în care încercați să capteze atenția managerului de angajare și de a sublinia calificările unice pentru locul de muncă – fără a repeta aceleași informații exacte care le-ați inclus pe CV-ul tau.

Ce este corpul de o scrisoare de intentie?

Corpul scrisoarea de intentie este secțiunea scrisorii care spune managerul de angajare ce post aplici si de ce angajatorul ar trebui să selectați pentru un interviu. Vinzi candidatura pentru cititor, deci este important să fie specifice despre calificările dumneavoastră, deoarece acestea se referă la poziția.

Această parte a scrisorii de intenție include punctele în care explică de ce sunteți interesat și calificat pentru postul pentru care aplici. Aceste paragrafe convingătoare sunt menite să convingă persoana care a citit scrisoarea pe care sunt o alegere bună pentru poziția.

O scrisoare de intentie de succes, veți câștiga un interviu, deci este important să fie convingătoare și să arate managerul de angajare ca esti un candidat puternic pentru locuri de muncă. Managerul de angajare va cheltui secunde examinează mesajul scrisoare sau e-mail, ceea ce înseamnă că nu ai prea mult timp pentru a se conecta cu angajatorul și să facă un impact pozitiv.

Ce să includă în fiecare paragraf

Primul paragraf

Primul paragraf al scrisorii dumneavoastră ar trebui să includă informații cu privire la ce scrieți. Mentionati pozitia pentru care aplici și unde ați văzut lista. Includeți numele unei persoane de contact, dacă aveți unul.

Orientul Mijlociu Alineatele

Următoarea secțiune a scrisorii de intentie ar trebui să descrie ceea ce ai de oferit angajatorului. Asigurați legături puternice între calificările și cerințele de poziție. Menționează în mod specific modul în care abilitățile și experiența se potrivesc de locuri de muncă pentru care aplici. Utilizați mai multe paragrafe scurte sau o listă cu marcatori a calificărilor dumneavoastră, mai degrabă decât un bloc mare de text. Acest lucru va face mai ușor pentru cititor pentru a scana rapid și de a absorbi aceste informații importante.

Paragraful final

Încheiați scrisoarea de intentie prin a mulțumi angajator pentru tine în considerare pentru poziția. Includeți informații cu privire la modul în care va urmări dacă aveți informațiile de contact pentru managerul de angajare pentru a face acest lucru.

Ce altceva să includă în scrisoarea ta

Restul scrisorii este important, de asemenea. Va trebui să includă informațiile de contact, care este listat în partea de sus a scrisorii într-o scrisoare scrisă sau sub semnătura într-o scrisoare de intentie e-mail.

Scrisoarea ta, de asemenea, trebuie să includă un salut profesionist, un profesionist de închidere, și semnătura. Vei semna numele pe o scrisoare de intentie imprimat. Dacă încărcați sau e-mail scrisoarea de intentie, semnătura dvs. va fi numele dvs. tastat.

Includeți cuvinte cheie

Acest lucru este important mai ales dacă furnizați scrisoarea de intentie si CV-ul la o înregistrare on-line. Pentru a trece de sistemul de urmărire a solicitantului și la o adevărată ființă umană, scrisoarea de intentie va trebui să conțină cuvintele cheie potrivite. Pentru a găsi aceste, scanați lucrarea de listare pentru cuvintele cheie legate de competențele și calificările necesare.

Scrie o scrisoare de intentie personalizat de fiecare dată

Este bine pentru a începe cu un șablon de scrisoare de intentie, dar veți dori să personalizați scrisoarea de intentie pentru fiecare rol. Includeți detalii cum ar fi modul în care ai aflat despre locul de muncă, de ce sunteți interesat în mod special de rolul și de ce experiența dumneavoastră, abilități și calificări a face candidatul perfect.

Când le trimiteți o scrisoare de intentie

Dacă le trimiteți scrisoarea de intentie, lista de informațiile de contact după numele dvs. tastat în loc de la partea de sus a scrisorii.

Scurt si dulce este bine

Nu simt nevoia de a merge mai departe. Trei paragrafe bine scrise care evidențiază experiența dvs. și să facă cazul dumneavoastră sunt mai bune decât o scrisoare de lungă durată, care nimeni nu va citi.

Scopul pentru Natural Language

In timp ce CV-uri sunt în mod necesar un pic mai mult la punct, pe care încerci să curteze managerul de angajare, iar acest lucru înseamnă a lăsa farmecul tău natural și entuziasm strălucească. Gândiți-vă ce-ar face să stai și să luăm notă dacă ați citit această scrisoare de intentie. Ce-ar inspira să te sun pentru un interviu?

Corectată și Corectată din nou

Acesta nu poate fi spus destul: un prieten de încredere recitești scrisoarea de intentie înainte de a trimite-l de-a lungul. Chiar și editori profesioniști dor de greșeli în scris propria lor. Ia un al doilea set de ochi pe scrisoarea de intentie înainte de a lovi „trimite“ sau „încărca“.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *