Paralegal Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Posted on

Paralegal Descrierea postului: Salariu, Talent, & More

Paralegals sunt instruiți pentru a asista avocați în furnizarea de servicii juridice. Ei ar putea lucra pentru firme de avocatura, corporatii, guvern, sau în alte medii de practică, dar întotdeauna sub supravegherea unui avocat. Paralegals nu poate oferi consiliere juridică. Ele nu pot reprezenta clienții în instanță, să stabilească taxele legale, sau semnează documente care vor fi depuse la instanța de judecată.

Aproximativ 285600 Paralegals au fost angajate în Statele Unite în 2016, cu 73 precnt dintre ei angajați de firmele de avocatură și companiilor care furnizează servicii juridice.

Sarcini paralegale & Responsabilități

Nu toate Paralegals își asumă exact aceleași obligații. Aceasta depinde în mare măsură de cine lucrează și ce fel de servicii juridice angajatorul oferă. Unele responsabilități sunt comune, cu toate acestea:

 • Aranjarea de mediere sau evaluări psihologice expert în divorț dreptul familiei și problemele de custodie
 • Contribuția la pregătirea procesului în practicile de soluționare a litigiilor
 • Furnizarea de sprijin în spatele scenei în sala de judecată la audieri și încercări, sau în arbitraj, mediere, procedurile administrative și inchideri
 • Elaborarea documentelor și pledoarii juridice, inclusiv avize de depunere, citații, propuneri, certificări, contracte, briefuri, și reclamații
 • Investigarea faptelor unui caz prin intervievarea clienților și a martorilor și efectuarea cercetării juridice în jurisprudență și precedente
 • Manipularea descoperirea-schimbul anumitor informații între părți opuse unui proces
 • Organizarea și gestionarea fișierelor, documentele și expoziții
 • Depunerea documentelor cu instanțele federale și de stat

Deși ceea ce un paralegal  nu se poate  face este stabilită prin lege, ceea ce pot face este foarte dependentă de angajatorii lor. Unii avocați găsi delegarea unor sarcini mai ușor decât altele. Prim scop paralegal este de a elibera timp de avocați , astfel încât avocații pot face aceste lucruri doar avocații pot face, cum ar fi clienții sfătuiască și să apară în instanță.

parajurist Salariu

Salariile paralegal poate depinde de mai mulți factori, inclusiv experiența, educația, mediul practică, și localizarea geografică. Cei care lucrează pentru guvernul federal tind să fie cea mai mare compensate.

 • Median anual Salariu: $ 50940 ($ valoare de 24,49 / oră)
 • Top 10% anual Salariu: Mai mult de 82050 $ ($ 39.45 / oră)
 • Partea de jos 10% anual Salariu: Mai puțin de $ 31,400 ($ 15.10 alineatul / oră)

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2018

Notă : Paralegals care lucrează pentru firmele situate în zone metropolitane de obicei câștiga mai mult decât cei care lucrează în orașele mai mici și mai multe locații rurale. Unele Paralegals cu experiență , cu aptitudini speciale sau conducere poate câștiga în cele șase cifre anual , în orașele mari, în timp ce paralegals la nivel de intrare în zonele rurale s – ar putea câștiga în vecinătatea de 25.000 $ pe an.

Educație, formare, și certificare

Unii Paralegals posedă nici o pregătire formală. Ei învață la locul de muncă sub supravegherea avocaților, presupunând că de multe ori poziția responsabilităților parajuridice și suplimentare după servind ca secretar legal sau într-un alt rol de sprijin pentru o perioadă de timp. Acest lucru nu este întotdeauna cazul, cu toate acestea.

 • Educație: Multe Paralegals au grade asociat de doi ani sau diplome de studii de patru ani de licență. Multe colegii Junior oferă cursuri spre un certificat de paralegal.
 • Training: Chiar dacă nu – l într – un cadru clasă, paralegals trebuie să aibă cunoștințe solide de terminologie juridică, normele federale și de stat de procedură juridică, și drept material. Paralegals poate dobândi aceste cunoștințe prin modul lor de lucru până la o poziție de entry-level , cu o firmă de avocatură sau în alte servicii juridice.
 • Certificare: Această profesie nu este foarte reglementat, deci având o certificare profesională poate ajuta într – adevăr un candidat loc de muncă să iasă în evidență de la alți solicitanți.
 • Licențiere: Foarte puține state au cerințe de licențiere sau înregistrare pentru paralegals.

Paralegals cu diplome de licență în studii paralegal, sau un grad de colegiu în orice domeniu combinat cu un certificat de paralegal, în general, au cele mai bune perspective de carieră.

Paralegal Talent & Competențe

Nu toată lumea este capabilă de a fi un paralegal. Unele abilități inerente și caracteristici pot face diferenta dintre succes si ardere.

 • Aptitudini organizatorice: Paralegals trebuie să aibă abilități excelente de organizare pentru a gestiona fișiere și exponate voluminoase, ce număr pot fi sute de un singur caz.
 • Abilități de comunicare: Paralegals trebuie să interacționeze în mod regulat cu clienții, experți, personalul instanței, și avocați , alții decât angajatorii lor.
 • De cercetare și scriere puternice abilități: Aceste competențe sunt necesare pentru redactarea memoriilor, borderouri de cercetare, corespondență și alte documente.
 • Nervi de oțel: O capacitate de a presiunii mâner și termene profilează poate fi crucial în unele specialități care implică o mare de litigii.
 • Abilitatea de a multitask: Aceasta este o profesie termen de grele, și mai multe cazuri pot solicita o acțiune în aceleași perioade de timp limitate. S-ar putea să îndeplinească diverse sarcini pe mai mult de un fișier caz aproape simultan, a lua un apel telefonic , pe de o chestiune în timp ce sortarea prin exponate de probă pe un alt-și face greșeli pentru ca esti coplesit sau distras nu este o opțiune.

job Outlook

Creșterea volumului de cazuri au avocați încurajați să delege sarcini rezervate anterior avocați, crearea mai multor oportunități pentru paralegals. Biroul Muncii Statistică anticipează că pozițiile parajuridice va creste cu 15 la suta din 2016, prin 2026, care este mult mai rapid decât media.

Această creștere de locuri de muncă poate fi, cel puțin parțial atribuită faptului că avocații pot trece mai mult de lucru pentru a Paralegals lor, la un tarif orar mai mic decât ar percepe personal pentru timpul lor ca clientii rezista taxele legale ridicate.

Mediu de lucru

Paralegals tind să lucreze în tandem cu alte persoane, cum ar fi avocații și personalul de sprijin, astfel fiind un paralegal este ceva de o profesie de oameni. interacțiune Clientul este, de asemenea, foarte frecvente în anumite zone ale legii.

Marea majoritate a acestei lucrări este realizată în birouri, dar paralegals ocazional, poate fi chemat la procedurile judiciare cu angajatorii lor frecventează avocat, sau de a călători din alte motive, cum ar fi documentele de fișiere sau de a aduna informații.

Program de lucru

Fiind un paralegal este, în general, o poziție cu normă întreagă efectuate în timpul orelor normale de lucru, dar orele suplimentare și seara de ore sunt deseori necesare atunci când termenele război de țesut și încercări sunt iminente, care necesită pregătire extensivă.

Cum de a obține locuri de muncă

GET CERTIFIED

Ia Certified juridic asistent / paralegal de examinare Național (CLA / CP examen) după ce ați primit gradul dvs. de asociat sau a câștigat un certificat.

ALEGE O SPECIALITATE

Nu este neobișnuit pentru un paralegal pentru a stabili o specialitate sau o zonă de expertiză după aderarea la o firmă într – o capacitate de entry-level. Ea ar putea deveni competenți în anumite domenii , prin formare la locul de muncă. În final, se poate veni în jos la ceea ce vă interesează și ce tip de drept și a taxelor esti cel mai confortabil. Puteți aplica apoi pentru locuri de muncă în acest sector.

PREGĂTIRE PENTRU PRIMUL INTERVIU DVS.

Puteți contacta Asociația Națională a Asistenți juridice sau Federația Națională a Asociațiilor paralegal pentru mai multe informații cu privire la cariera paralegale.

Compararea Joburi similare

Cei interesați de cariere juridice s-ar putea lua în considerare și aceste profesii:

 • Revendicările Adjuster: $ 65,670
 • Moderator: $ 62,270
 • Avocat: $ 120,910

Sursa: US Biroul de Statistică a Muncii, 2018

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *