Nivel de locuri de muncă pentru absolvenți Plată direct din Colegiul

Posted on

Nivel de locuri de muncă pentru absolvenți Plată direct din Colegiul

Dacă alegeți un important care se va poziționa să lucrați într-unul dintre locurile de muncă cele mai profitabile pentru absolvenți, puteți câștiga un salariu confortabil direct din colegiu. Având în vedere creșterea costurilor de învățământ superior și datoria de împrumut pe care mulți absolvenți au acumulat, studenti de colegiu au în vedere cu atenție potențialul de venit de grade lor.

Dacă sunteți un student, salariul este unul dintre factorii care să ia în considerare atunci când se potrivesc interesele la opțiunile de carieră. Alege una dintre majors cele mai bune de plată și veți fi poziționat pentru succesul financiar. Este de asemenea important să se ia în considerare dacă responsabilitățile de locuri de muncă sunt potrivite pentru interesele dumneavoastră și dacă perspectivele pe termen lung de locuri de muncă este promițătoare. De asemenea, ia în considerare potențialul pe termen lung, dacă sunteți în căutarea pentru locuri de muncă cel mai bine plătite, dintre care unele pot necesita educație și formare suplimentară.

Biroul de Statistica a Muncii (BLS) poate ajuta studenții actuali și viitori de colegiu pentru a obține o perspectivă asupra potențialului de venituri și de locuri de muncă de diferite opțiuni populare. Multe dintre locurile de muncă sunt legate de tehnologie, dar există și alte domenii care plătesc absolvenți bine, inclusiv sănătate, comunicații, vânzări, finanțe, și de management la nivel de intrare.

Câștigul salarial un venit este, probabil, cel mai mare motiv pentru care cei mai mulți oameni lucrează pentru o viață, așa că alegerea unei cariere pe baza câștigurilor potențiale are beneficiile sale. Cu toate acestea, pot exista, de asemenea, dezavantaje la această abordare.

Beneficii

 • Abilitatea de a plăti datoria de student mai repede
 • Fiind capabil de a economisi pentru cheltuieli majore, mai devreme
 • Acumularea de experiență într-o profesie în cerere
 • Mai multe cheltuieli de bani

Inconvenientele

 • Potențial pentru cheltuielile de educație continuă
 • Fiind prins într-o carieră nesatisfacator
 • Permiterea bani numai pentru a conduce deciziile de carieră
 • Potențialii și irosească talentele mai bine aplicate în altă parte

Top 20 locuri de muncă se plătește cel mai pentru absolvenți

Acestea sunt cele 20 de locuri de muncă cele mai profitabile pentru absolvenții de facultate cu diplome de licență, începând cu 2018. Graficul de mai jos arată și lista de venitul mediu, creșterea locurilor de muncă proiectat, și o scurtă descriere cu cerințele de locuri de muncă. Salariul anual mediu pentru toate profesiile este de $ 38640, iar creșterea locurilor de muncă proiectat pentru toate ocupațiile în deceniul care se încheie în 2026 este de 7%.

 • Dezvoltatorii de software sunt creative mintea din spatele programelor de calculator. Unii dezvolta aplicatii care permit oamenilor să efectueze sarcini specifice pe un computer sau un alt dispozitiv. Alții dezvoltă sistemele care stau la baza pe care se execută dispozitivele sau rețelele de control.
 • Inginerii electrice de proiectare, dezvolta, testa, și să supravegheze fabricarea echipamentelor electrice, cum ar fi motoarele electrice, sisteme de radar și de navigație, sisteme de comunicații, și echipamente de generare a energiei electrice. Electronics ingineri de proiectare și de a dezvolta echipamente electronice, inclusiv sisteme de difuzare și de comunicații, cum ar fi playere portabile de muzică și sistem de poziționare globală (GPS) dispozitive.
 • Analiștii sistemelor de calcul a studia sistemele organizațiilor actuale de calculator și proceduri și soluții de proiectare pentru a ajuta opereze mai eficient și mai eficient. Ei aduc afaceri și tehnologia informației (IT) , împreună prin înțelegerea nevoilor și limitările atât.
 • Inginerii industriale găsi modalități de a elimina risipa în procesele de producție. Ei elaboreze sisteme eficiente , care integrează muncitori, mașini, materiale, informații și energie pentru a face un produs sau furniza un serviciu.
 • Ingineri mecanici de proiectare, de a dezvolta, a construi și testa senzori și dispozitive mecanice și termice, inclusiv unelte, motoare și mașini. Producătoare de mașini electrice mecanice, cum ar fi ingineri de proiectare generatoare electrice, motoare cu combustie internă și turbine cu abur și gaze ca și mașini consumatoare de energie, cum ar fi sistemele de refrigerare și de aer condiționat.
 • Ingineri constructori concepe, proiecta, construi, supraveghea, operează, construi, și să mențină proiecte și sisteme de infrastructură din sectorul public și privat, inclusiv drumuri, clădiri, aeroporturi, tuneluri, baraje, poduri, și sisteme de alimentare cu apă și de tratare a apelor uzate.
 • Analiștii financiari oferă îndrumare pentru întreprinderi și persoane fizice care iau decizii de investiții. Ei evaluează performanța de acțiuni, obligațiuni și alte tipuri de investiții. Ei lucrează pentru bănci, fonduri de pensii, fonduri mutuale, firmele de valori mobiliare, societățile de asigurare și alte întreprinderi.
 • Analiștii de management sau consultanți de management propune modalități de îmbunătățire a eficienței organizaționale. Ei recomanda managerilor cu privire la modul de a face mai profitabile organizații prin reducerea costurilor și creșterea veniturilor. Organizațiile angaja consultanți pentru a dezvolta strategii pentru a intra piața de astăzi și de ședere competitivă în cadrul acestuia.
 • Administratorii de sisteme de rețea și de calculator să organizeze, să instaleze și sisteme informatice organizații de sprijin, inclusiv rețelele locale (LAN), rețele de arie largă (WAN), segmente de retea, intranet – uri și alte date sistemele de comunicații. Administratorii gestionează servere și computere desktop și echipamente mobile. Acestea asigură că stocarea de e – mail și rețelele de date funcționează corect.
 • Reprezentanții de vânzări pentru produse tehnice și științifice vinde bunuri pentru angrosiști sau producători către întreprinderi, agenții guvernamentale și alte organizații. Ei contactează clienții, să explice și să promoveze caracteristicile produselor pe care le vând, negocia prețuri, și să răspundă la orice întrebări pe care clienții lor pot avea cu privire la produsele.
 • Chimiștii studiază substanțe la nivelele atomice și moleculare și să analizeze modurile în care substanțele interacționează unele cu altele. Ei își folosesc cunoștințele pentru a dezvolta produse noi și îmbunătățite, precum și pentru a testa calitatea produselor fabricate.
 • Logisticieni analiza și coordonarea lanțurilor de aprovizionare organizațiilor sisteme care se deplasează produse de la furnizor la consumator. Ele gestionează întregul ciclu de viață al unui produs, care include achiziționarea, alocarea și livrarea unui produs.
 • Asistente medicale inregistrate oferi si coordona ingrijirea pacientului, educarea pacientilor si a publicului cu privire la diferite condiții de sănătate, și să ofere consiliere și sprijin emoțional pacienților și a membrilor de familie ai acestora.
 • Contabili și auditori pregătească și să examineze înregistrările financiare. Acestea asigură că înregistrările financiare sunt corecte și că taxele sunt plătite în mod corespunzător și la timp. Contabilii și auditorii evaluează operațiunile financiare și să lucreze pentru a asigura că organizațiile rula eficient.
 • Ofițerii de credit să evalueze, să autorizeze, sau recomanda aprobarea cererilor de împrumut pentru persoane și întreprinderi. Activitatea de creditare are servicii pentru clienți și componente de vânzări considerabile. Ofițerii de împrumut răspunde la întrebări de multe ori și clienții ghida pe parcursul procesului de aplicare.
 • Titluri de valoare, mărfuri, servicii financiare și salespersons conecta cumpărătorii și vânzătorii de pe piețele financiare. Ei vând titluri de valoare pentru persoane fizice, consilia companiile în căutare de investitori și să efectueze tranzacții.
 • Marketing analiștii de cercetare condițiile de piață de studiu pentru a examina potențialul vânzărilor de produse sau servicii. Ele ajuta companiile să înțeleagă ce produse doresc oamenii, care le vor cumpăra, și la ce preț. Ei colectează date și informații , folosind o varietate de metode, cum ar fi interviuri, chestionare, focus grupuri, sondaje analize de piata, sondaje de opinie publică și recenzii literatură.
 • Specialiștii în resurse umane recruta, ecran, interviu, și lucrătorilor loc. Ei se ocupă de multe ori alte resurse umane de muncă, cum ar fi cele legate de relațiile angajaților, compensații, beneficii, și de formare.
 • Specialiști în relații publice a crea și menține o imagine publică favorabilă pentru organizațiile pe care le reprezintă. Ei ambarcațiunile de presă mass – media și de a dezvolta programe de social media pentru a modela percepția publică a organizațiilor lor, și pentru a crește gradul de conștientizare a muncii și a obiectivelor lor.
 • Elementar, gimnaziu și liceu profesorii pregătesc lecții, prezent materiale educaționale pentru elevi, evaluarea progresului elevilor, a gestiona comportamentul în clasă, și să comunice cu părinții despre problemele elevilor și progresul.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *